Jump to content



Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)


LevelOne

Recommended Posts

Εν τω μεταξύ τώρα είδα (και τα τρια) βιντεάκια... Ξέρεις τι βλέπω; Τον πάλαι ποτέ Βλάχο, με τις ίδιες μαούνες που είχε και τότε να ξαναθερίζει... Και ενα S3 το οποίο εχει παει ΠΟΛΛΑ λεφτά, αλλα δεν μπορεί να παλέψει σοβαρό αντίπαλο... Υπ' οψην το Evo του Παππού είχε δυναμομετρηθεί 590 αλόγατα ροδα @ Δημητριάδη...

Αυτές ήταν εποχές...

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδία...το αμάξι είναι τέλειο για τον σκοπό που φτιάχτηκε, Demo car του 0-400:

Είναι συντηρητικό σε εμφάνιση, αλλά δείχνει ότι είναι κτήνος, έχει απίστευτο ήχο, τεράστια δύναμη και αρκετά γρήγορο για την εποχή μας. (Μην ξεχνάμε τα διάφορα κτήνη που κυκλοφορούν στον δρόμο...)

Ο τύπος έγινε γνωστός από τα rallye που έφτιαξε κατά καιρούς, από ατμοσφαιρικά, νιτράτα, μέχρι turbo 500+άλογα.

Θα μπορούσε να πάρει Μ3 και να κάνει ότι βελτίωση υπάρχει, θα του ήταν πιο φτηνό, αλλά δεν ταιριάζει στην πελατεία του...ένα s3, r32, ίσως ένα subaru/evo είναι ακριβώς αυτό που θέλει.

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι όταν μιλάς για τέτοια έκτασης μετατροπή το τελικό αποτέλεσμα είναι παράνομο να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Link to comment
Share on other sites

Σωτήρη, ο παππούς είναι έξω στις 7.30-8.00 το πρωί, με 15 μυωπία, αστιγματισμό και πρεσβυωπία στο καλό το μάτι, με κλειστούς καθρέφτες, αμάξι χωρίς λάστιχα και φρένα και αλλάζει λωρίδες πιο εύκολα από ότι η Julia (για αν είμαστε επίκαιροι) μπουκάλια σαμπάνιας.

Το παλικάρι με το S3 με τα 12 εκατομμύρια άλογα θα το "ανοίξει" 2 φορές τον μήνα, στις 3 το πρωί για 5 χιλιόμετρα σε 1 ευθεία.

Πιο είναι για εμάς? :)

Link to comment
Share on other sites

Και οι δυο το ιδιο ειναι... Ο ενας εχει τριπλασιασει την ιπποδυναμη του αυτοκινητου του και

αλλος ειναι ενα βημα πριν το χαρο....

Ο χειροτερος θα ταν ο παππους να οδηγαει το συγκεκριμενο S3!!! :p

Link to comment
Share on other sites

Dolly εγώ βλέπω πολύ κόσμο να καρφώνεται με αυτοκίνητα που δεν μπορεί να διαχειριστεί την ιπποδύναμή τους, ακόμη και εργοστασιακά.

Φαντάσου μια x-treme μετατροπή.

Και καλά 1-2-3 πες τη γλίτωσες.

Για πόσο?

Το ίδιο με τον παππού είναι για μένα, μόνο που ο παππούς το πολύ πολύ να σου κάνει κάνα τζαρτζάρισμα με 20 km/h, ο κάγκουρας παίζει να σου κάνει το τζαρτζάρισμα με 220 γιατί και στο nfs prostreet έτσι έπαιζε.

http://www.bloka.com/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=8465

Έγινε επεξεργασία από sotiris
Link to comment
Share on other sites

o παππούς το πολύ πολύ να σου αλλάξει λωρίδα από τέρμα δεξιά τέρμα αριστερά με 20 και χωρίς φλας τη στιγμή που είσαι στη μεσαία με 80......ο 0-400 θα αλλάξει λωρίδα από τέρμα δεξιά σε τέρμα αριστερά πατώντας τέρμα το γκάζι και δε θα προλάβεις καν να δεις για πότε χώθηκε και άλλαξε 3 λωρίδες.

Σώτο την οδήγησή μου την ξέρεις.Καθώς και τη φιλοσοφία μου πάνω στο τιμόνι.Όμως φίλε μου ο παππούς με αντίληψη 3φορές πιο αργή από replay και με αυτοκίνητο χάρο-κακοσυντηρημένο είναι 10φορές πιο επικίνδυνος από τον wannabe κοντράκια που πάνω στο τιμόνι είναι στη τσίτα σαν να έχει πει 10 εσπρεσάκια και έχει τα πάντα καινούρια πάνω στο δικό του ''χάρο''.

σας πιάνω και πρόσφατη περίπτωση.

χθες κατέβαινα τον κηφισσό προς πειραιά.στο ύψος του Alloy είναι το peugeot rallye το κλασσικό με τις κλασσικές σφήνες.

τσουπ 1-2-3 σφήνες και έγινε καπνός.

μερικά μέτρα πιο κάτω είναι στην αριστερή λωρίδα 65χρονών με γυαλιά 5εκ πάχος σε αγροτικό και πηγαίνει με 70...τρενάκι όλοι στην αριστερή πίσω του και η μεσαία και η δεξιά να πηγαίνουν πιο γρήγορα με 80-100.

ξαφνικά αποφασίζει να βγει στην έξοδο της λαχαναγοράς 2 στροφές παρακάτω χωρίς φλας και χώνεται την τελευταία στιγμή.....αλλάζει δηλαδή από τέρμα αριστερά 2 λωρίδες και χώνεται σα σφηνότσουτσα στην τέρμα δεξιά που οδηγεί στον παράδρομο και που είναι φυσικά πηγμένη στα αυτοκίνητα που θέλουν όπως και αυτός να βγουν σε αυτή την έξοδο.

αποτέλεσμα?

μεσαία λωρίδα και δεξιά 10αμάξια τσίτα στα φρένα για να αποφύγουν το μλκ που αλλάζει λωρίδες χωρίς φλας και με μικρότερη ταχύτητα από αυτούς.

επειδή έτυχε να βγαίνω στην ίδια έξοδο τον φτάνω στο φανάρι. κατεβάζω παράθυρο και του κάνω νόημα να κατεβάσει παράθυρο.......το παιζε ανέμελος.άναψε φανάρι και του πέταξα μερικά μπινελίκια και κατάρες να στουκάρει στον επόμενο τοίχο που θα βρει μπροστά του για να είμαστε πιο ασφαλείς οι υπόλοιποι.

κανονικά θα έπρεπε να καλέσω τροχαία αλλά και μια άλλη φορά που κάλεσα απλά δεν τον βρήκανε και έχασα την ώρα μου κάνοντας μια τρύπα στο νερό.

μόνος τρόπος για να μαγκώσεις κάποιον είναι να έχει όντως προκαλέσει ατύχημα, να τον έχει δει κι άλλος και να τον ακολουθήσεις για να τον τσακώσουν επιτόπου.

Link to comment
Share on other sites

μα τι λες....εδώ είμαστε ακόμα στο κλειστό αυτοκινητόδρομο με διαχωριστική......αμα θες να φτάσουμε σε ανοιχτό μονής λωρίδας χωρίς στηθαίο για μένα είναι πιο επικίνδυνος ξανά ο παππούς....που θα αποφασίσει να φρενάρει για να στρίψει στο στενό του απέναντι ρεύματος χωρίς φλας......ή θα πεταχτεί με το ντατσουν με την εκπληκτική ταχύτητα των 5χλμ/ω για να διασχίσει και τα 2 ρεύματα για να μπει εκει που θέλει.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Για τι πραγμα μιλατε τωρα ρε παιδια?

Για το ποιος ειναι πιο επικινδυνος?

Και οι 2 δολοφονοι ειναι. Ο νεος εν γνώση του , και ο παππους απο αφέλεια.

Και οι 2 ΔΕΝ πρεπει να κυκλοφορουν στους δρόμους , με τη μονη διαφορα οτι ο παππους πρεπει να κλειστει σπίτι του , ενω ο νεος σε ψυχιατρείο.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Τι λετε τωρα....εδω δεν τηρουμε την προτεραιοτητα απο δεξια,σε τετοια κολλατε?ειναι κατι στενα εδω που μενω,που επειδη ειναι ευθεια και κατηφορα κατεβαινουν με 200 ασχετα που δεν εχουν προτεραιοτητα.οταν ειμαι με το αυτοκινητο περναω,δεν πανε να μου το διαλυσουν,χαρος ειναι ετσι και αλλιως ,θα παω να παρω καινουργιο κιολας...αλλα με το παπι δεν το διακινδυνευω.και εχουν γινει και απειρα ατυχηματα ετσι...

Link to comment
Share on other sites

Μην το ψάχνετε, είναι και οι δύο περιπτώσεις ιδιαίτερα επικίνδυνες. :)

Επίσης, χτες ήμουν μαζί με φίλους γύρω στα μεσάνυχτα καθώς γυρνούσαμε από βόλτα.

Τρεις φορές χρειάστηκε να πατήσουμε απότομο φρένο λόγω βλακείας άλλου οδηγού (πετάχτηκε, μας έκλεισε κλπ.).

Και στις 3 αυτές περιπτώσεις έτυχε να είναι στο τιμόνι γυναίκα ξανθιά...

δε θα πω περισσότερα για να μην ακούσω την κλισέ φράση "φαλλοκρατικό γουρούνι" : p

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλα μενα μου εχουν πεταχτει 3 φορες σε λεωφορειολωριδα και με εχουν κλεισει(εγω με το παπι).και τις 3 φορες γυναικα...την μια μιλαγε στο κινητο μια ξανθια και οπως περασα της εριξα και μια μουντζα αλλα δεν παιζει να πηρε χαμπαρι και η αλλη βαφοταν...:dots:

Link to comment
Share on other sites

...μερικά μέτρα πιο κάτω είναι στην αριστερή λωρίδα 65χρονών με γυαλιά 5εκ πάχος σε αγροτικό και πηγαίνει με 70...τρενάκι όλοι στην αριστερή πίσω του και η μεσαία και η δεξιά να πηγαίνουν πιο γρήγορα με 80-100.

ξαφνικά αποφασίζει να βγει στην έξοδο της λαχαναγοράς 2 στροφές παρακάτω χωρίς φλας και χώνεται την τελευταία στιγμή.....αλλάζει δηλαδή από τέρμα αριστερά 2 λωρίδες και χώνεται σα σφηνότσουτσα στην τέρμα δεξιά που οδηγεί στον παράδρομο και που είναι φυσικά πηγμένη στα αυτοκίνητα που θέλουν όπως και αυτός να βγουν σε αυτή την έξοδο.

αποτέλεσμα?

μεσαία λωρίδα και δεξιά 10αμάξια τσίτα στα φρένα για να αποφύγουν το μλκ που αλλάζει λωρίδες χωρίς φλας και με μικρότερη ταχύτητα από αυτούς...

Οταν βλεπεις τετοιες περιπτωσεις,η καλυτερη λυση imho ειναι να απομακρυνθεις απο κοντα του ASAP γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα δουν τα ματια σου(οπως επισης τυπους χωρις φωτα φρενων ή τυπους που δυσκολευονται να μεινουν σε μια λωριδα στην ευθεια/πηγαινουν στην αριστερη με 52χαω/εχουν κρεμαστει απο το τιμονι/εχουν φορτωσει 2,5 τονους παλιοσιδερα σε ascona 30ετιας/δεν υπαρχει καμμια επιφανεια χωρις βαθουλωμα......)

Επισης αν διακρινεις πινακιδες επαρχιας,ειναι πολυ πιθανο να μην ξερουν ακριβως που και πως θελουν να πανε και μπορει να κανουν πασης φυσεως ταρζανιες προκειμενου να προλαβουν τη σωστη εξοδο/διασταυρωση/λωριδα...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Διαβάζω διαβάζω και προσπαθώ να καταλάβω πώς καταλήξανε μερικοι οτι όποιος έχει γρήγορο αμάξι είναι αυτομάτως χάρος,κουλομαρία,επικίνδυνος, κάγκουρας,δολοφονος κλπ κλπ..

Μόνο όσοι έχουν toyota 75hp είναι σωστοί οδηγόι?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.