Jump to content



Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)


LevelOne

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν έχει διαφορά στις αναρτήσεις το R σε σχέση με το δικό μου, αλλά και εγώ 18αρες έχω πάνω ακριβώς ίδιων διαστάσεων λάστιχο και δεν είναι άσχημα. Κοπανάει ελάχιστα παραπάνω από το swift και ίσως λιγότερο από τον fiesta sport της αδερφής μου. Καθόλου ενοχλητικές imo. Το polo gti με 17αρες και 35αρι προφίλ κοπανάει τρελά.

Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να του πληρωσε καινουργια μηχανη γιατι καλοκαιρινη του εγινε...πως δεν της εριξε κανενα μπινελικι.παντως το πιο ποιοτικο ειναι αυτο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=tth9krDtxII]YouTube - Greek Bike Accident 1[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Δεν φαντάζεσαι πόσο γέλιο έχουν αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται να τα κουμαντάρεις.

Τελειώσαμε σήμερα με ενα φίλο μια μικρή και πρόχειρη πιστούλα στο υπόγειό του αλλά την κάνει την δουλειά της. Step 2 είναι να βάψουμε καπάκι από ρχ7

Αν δεν κάνω λάθος φτιάχνουν και στον Ασπρόπυργο πίστα drift

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τωρα που μου φτιαξες τοσο γ@μιστερη φωτο ,θα στα πω ολα

Πρασινο ηθελα πολυ αλλα δυστυχως ειναι λιγο eccentric για το επαγγελμα.

Οποτε το πηρα μαυρο περλε ,19αρες ,ηλ.αναρτηση τελικα δεν εβαλα αφενος γιατι μουπε ενας αλλος οτι δεν παει μαζι με τις 19αρες και αφετερου δεν θελω να λυπαμαι να αλλαξω αμορτισερια αν καποια στιγμη την δω γρηγορος.

εξτρα αντιπροσωπειας τσαμπε : φιμε μπρος πισω,συναγερμος,αισθητηρες παρκαρισματος,εκπτωση σε αντιχαρακτικες μεμβρανες για προφυλακτηρες,εκπτωση στα σερβις για 3-4 χρονια

οταν φτασει εδω ,μαλλον θα του βαλω κι αυτο Road Emperor - In Dash Car DVD With 3G Internet on eBay (end time 02-Mar-11 22:06:19 GMT)

η revo .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ωραίος :T:

Μια χαρά επιλογές τα εξτρά!

Ως έκδοση R, λογικά ΔΕΝ θα έχει τσίπικο ηχοσύστημα.

Οπότε άσε τα DVD και, μετά τον πρώτο μήνα που θα αρχίζεις να το συνηθίζεις, πιάσε ένα πρόγραμμα Revo (ή ABT, MTM -όποια εμπιστεύεσαι) και θα το απολαύσεις περισσότερο ;)

Τα φιμέ δεν απαγορεύονται στο παρμπρίζ και στο τζάμι του οδηγού;

Απαγορεύονται όλα στο παρμπρίζ. Απαγορεύονται μεμβράνες με κάτω από 70% διαπερατότητα σε τζάμια οδηγού-συνοδηγού.

Ωστόσο, όταν είναι από το εργοστάσιο, ίσως να ισχύει κάτι διαφορετικό.

Στο Saab μας πρέπει να υπάρχει κάποια εργοστασιακή ελαφριά αντι-UV επίστρωση στο παρμπρίζ (φαίνεται στο σχετικό σύμβολο στη γωνία του τζαμιού) η οποία φυσικά δεν το σκουραίνει καθόλου.

Έγινε επεξεργασία από nickstamat
Link to comment
Share on other sites

Ερώτηση κάνω...Δε σε έβρισα. :getlost:

Εγώ αυτό που βρήκα στον ΚΟΚ είναι το παρακάτω. Δεν είμαι δικηγόρος να ξέρω τα περαιτέρω.

7. Τα διαφανή μέρη των αυτοκινήτων, οχημάτων και των ρυμουλκουμένων, τα οποία αποτελούν τμήμα του αμαξώματος αυτών, περιλαμβανομένου και του ανεμοθώρακα καθώς και οποιουδήποτε εσωτερικού χωρίσματος, επι βάλλεται να είναι κατασκευασμένα κατά τρόπο ώστε, αφ’ ενός μεν, σε περίπτωση θραύσης τους, ο κίνδυνος τραυματισμού προσώπων να μειώνεται στο ελάχιστο, αφ’ ετέρου δε να είναι ορατός τόσο ο οδηγός όσο και οι επιβαίνοντες αυτού. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Μεταφορών και Επικοινωνιών και Δημόσιας Τάξης καθορίζονται οι προδιαγραφές των μεμβρανών που επιτρέπεται να επικολλώνται στα παράθυρα πίσω από τη θέση του οδηγού - συνοδηγού, όταν το αυτοκίνητο διαθέτει δεξιό καθρέπτη, καθώς και οι περιπτώσεις εκείνες που για ιατρικούς λόγους επιτρέπεται η επικόλληση μεμβρανών σε όλα τα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, τα διαφανή μέρη του ανεμοθώρακα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από τέτοια ύλη, ώστε:

α) η διαφάνεια του ανεμοθώρακα να μην ελαττώνεται με την πάροδο του χρόνου·

β) να μην παραμορφώνουν τις εικόνες των αντικειμένων που φαίνονται διά μέσου του ανεμοθώρακα·

γ) σε περίπτωση θραύσης τους, ο οδηγός να έχει ικανή καθαρή θέα της οδού.

8. To αυτoκίνητo όχημα, τo oπoίo έχει ανεμoθώρακα διαστάσεων και σχήματoς ώστε o oδηγός να μην μπoρεί να βλέπει κανoνικά μπρoστά τoυ, παρά μόνo μέσα από τo διαφανές μέρoς τoυ ανεμoθώρακα, επιβάλλεται να είναι εφoδιασμένo με έναν τoυλάχιστoν απoτελεσματικό καθαριστήρα τoυ ανεμoθώρακα, τoπoθετημένo σε κατάλληλη θέση και o oπoίoς να λειτoυργεί κατά τρόπoν ώστε να μην απαιτείται διαρκής ενέργεια τoυ oδηγoύ. Aπαγoρεύεται η τoπoθέτηση ή ανάρτηση μπρoστά ή πίσω από τoν ανεμoθώρακα, ως και η επικόλληση σε αυτόν αντικειμένων πoυ περιoρίζoυν την oρατότητα τoυ oδηγoύ.

Έγινε επεξεργασία από victor
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.