AN7 OverClocker Ιούνιος 5, 2012 #8821 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Πριν το κιβώτιο φεύγουν οι μπιελες. Οπότε μην σε απασχολεί αυτό :-P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 5, 2012 #8822 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Στο πόσο θα ρίξεις τη συμπίεση και πώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 5, 2012 #8823 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Chrysler Grand Voyager Grand CHEROKEE SRT8 '10 - € 14.000 EUR - Car.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 5, 2012 #8824 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Στο πόσο θα ρίξεις τη συμπίεση και πώς;δε. θα ρίξω, μαμα θα μείνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 5, 2012 #8825 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 The First Twin Turbo Lamborghini Aventador LP700-4[ame=http://www.youtube.com/watch?v=TDZyCHlgO6o]Underground Racing Twin Turbo Lamborghini Aventador LP700-4 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 5, 2012 #8826 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Chrysler Grand Voyager Grand CHEROKEE SRT8 '10 - € 14.000 EUR - Car.gr Βρε μπας και κάνει πλάκα; "Εγω δεν πηγαινα στα χιονια γιατί κρύωνα. Αμα δεν κρύωνα όμως θα πήγαινα γιατί μ αρέσουν. Το μόνο χωμα που έχω πατήσει, είναι που πήγαινα μια μέρα στην Π.Ράλλη και έπεσε ενα σακί με κοκκινόχωμα από εναν γύφτο που πήγαινε μπροστά μου, έσπασε το σακί και χύθηκε το χρώμα και το πάτησα. Μονο hand made πλυσιμο εκανα και το σκουπιζα με πετσι που χα παρει απο το φαναρι στα Village στη Θηβων. Έχω φέρει κι απ την Αμερική που μένει μια ξαδέρφη της μάνας μου, πολλά έξτρα και του χω βάλει. Ελάτε να το δείτε από κοντά να καταλάβετε για τι διαμάντι μιλάμε." :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 5, 2012 #8827 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Γιατι το αλλο που λεει με τα μαυρα και τα στοιχήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 6, 2012 #8828 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 γιεα ραητ, τον πιστεψαμεεχω κανει κι εγω κατι τετοιο.εγραψα σε ολα τα καρτοτηλεφωνα της ομονοιας "ζουμαιρω αγωρει ψαχνυ γυα τρυχοτω επειβυτωρα" με το τηλεφωνο του Ντολι απο κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 7, 2012 #8829 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 εχεις που εχεις καινουργια αμορτισεροπουλα, αντι να μπλεξεις με μαστορατζες/θορυβο (τελικο)/καταναλωσεις και ιδιορρυθμιες (λαμπακια κλπ) με κερδος ...0,4 στα φαναρια ,βομβο στην εθνικη κλπ γιατι δεν παιρνεις μια τετραδα ζουπερ λαστιχα (ad08-re070-parada-r1r)με τα ιδια λεφτα ωστε ναχεις μεν ενα ανθρωπινο αυτοκινητο ,αλλα οταν γουσταρεις να σιδερωνεις και καμμια αναβαση??γενικα παντως το τελικο ειναι χαλαρα αφορμη παντοφλας. Ηδη εχω αλλαξει απο περυσι σε 225/45/17 (215/50 εργοστασιακα) της Bridgestone, σειρα V Potenza RE050 Ecopia (runflats) Χτες εσπασε εκει που ενωνεται το χταποδι με το σιλανσιε. Το παλικαρι ηθελε 2€ να το κολησει, αλλα μιας και με εχει πιασει η κ@υλα για αλλαγες, βγηκαν οι προκαταλυτες/μαμα χταποδι και αλλαχτηκε με αλλο χταποδι 4-1 χειροποιητο. Λαμπακια ουδεν Παρασκευη αλλαζω τελικο καζανακι με ενα αλλο παλι χειροποιητο το οποιο θα εχει πιο μπασο θορυβο, αλλα οχι τπτ γυφτικο/μουτζομαγνητη. Καταλυτη θα αλλαξω μεσα Αυγουστου και προγραμμα σε συμφορουμιτη αρχες Σεπτεμβριου. Αυταααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 7, 2012 #8830 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Ηδη εχω αλλαξει απο περυσι σε 225/45/17 (215/50 εργοστασιακα) της Bridgestone, σειρα V Potenza RE050 Ecopia (runflats) Χτες εσπασε εκει που ενωνεται το χταποδι με το σιλανσιε. Το παλικαρι ηθελε 2€ να το κολησει, αλλα μιας και με εχει πιασει η κ@υλα για αλλαγες, βγηκαν οι προκαταλυτες/μαμα χταποδι και αλλαχτηκε με αλλο χταποδι 4-1 χειροποιητο. Λαμπακια ουδεν Παρασκευη αλλαζω τελικο καζανακι με ενα αλλο παλι χειροποιητο το οποιο θα εχει πιο μπασο θορυβο, αλλα οχι τπτ γυφτικο/μουτζομαγνητη. Καταλυτη θα αλλαξω μεσα Αυγουστου και προγραμμα σε συμφορουμιτη αρχες Σεπτεμβριου. Αυταααα σκεψου το καλα για χειροποιητες εξατμισεις, με τον καιρο γινονται πιο θορυβωδεις (καπως χαλαει η μονωση πουχουν στους σιγαστηρες).. και 2ον εχω την εντυπωση πως εχουν πολυ πιο λεπτα τοιχωματα απο οτι οι επωνυμες - γνωστος αντιπροσωπος που τραβαει την προσοχη πολλων φορουμς κατσαρολες τις ανεβαζει κατσαρολες τις κατεβαζει...(με ο,τι αυτο σημαινει σε αντοχη κλπ) καθοτι οι εξατμισαδες μπορουν να επεξεργαστουν ενα στανταρ παχος υλικου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 7, 2012 #8831 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Θα τον ρωτησω. Πηγαινω σε εναν στην Γλυφαδα που -υποτιθεται- ειναι απο τους καλους σε θεματα εξατμησεων/καταλυτων κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 7, 2012 #8832 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 σκεψου το καλα για χειροποιητες εξατμισεις, με τον καιρο γινονται πιο θορυβωδεις (καπως χαλαει η μονωση πουχουν στους σιγαστηρες).. και 2ον εχω την εντυπωση πως εχουν πολυ πιο λεπτα τοιχωματα απο οτι οι επωνυμες - γνωστος αντιπροσωπος που τραβαει την προσοχη πολλων φορουμς κατσαρολες τις ανεβαζει κατσαρολες τις κατεβαζει...(με ο,τι αυτο σημαινει σε αντοχη κλπ) καθοτι οι εξατμισαδες μπορουν να επεξεργαστουν ενα στανταρ παχος υλικου...μπλα μπλα μπλα μπλα. Έχω βαρεθεί.Ο Γοριλλας μου λέει ότι όποιο S3 δεν είναι μαμά και έχει miltek την κόβει και η miltek δεν αναλαμβάνει εγγύηση. What about that batman?Θα τον ρωτησω. Πηγαινω σε εναν στην Γλυφαδα που -υποτιθεται- ειναι απο τους καλους σε θεματα εξατμησεων/καταλυτων κλπ.Mavroidako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 7, 2012 #8833 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 yup Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 7, 2012 #8834 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 yup δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά έχω δει σε φίλους. Τα μόνα κακά λόγια που έχω ακούσει είναι στις τιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 7, 2012 #8835 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Μου φανηκαν καλες...160 το τελικο, 300-320 ο καταλυτης (μεταλλικος), 180 το χταποδι. Ολα με την τοποθετηση φυσικα. Και το παλικαρακι (Γιαννης κ αυτος) να σου εξηγησει τα παντα, και να σου πει ολες τις επιλογες που μπορεις να κανεις. Με κερδισε παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 7, 2012 #8836 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Μου φανηκαν καλες...160 το τελικο, 300-320 ο καταλυτης (μεταλλικος), 180 το χταποδι. Ολα με την τοποθετηση φυσικα. Και το παλικαρακι (Γιαννης κ αυτος) να σου εξηγησει τα παντα, και να σου πει ολες τις επιλογες που μπορεις να κανεις. Με κερδισε παντως...Ανάλογα την δουλειά που πας να κάνεις.Νταξει εσύ πας για κάτι απλό, δε θα σε γδύσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 7, 2012 #8837 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Ισως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 7, 2012 #8838 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 μπλα μπλα μπλα μπλα. Έχω βαρεθεί.Ο Γοριλλας μου λέει ότι όποιο S3 δεν είναι μαμά και έχει miltek την κόβει και η miltek δεν αναλαμβάνει εγγύηση. What about that batman?Mavroidako?αρχηγε μου φανταζομαι το επαγγελμα μου το ξερεις, ουτε χειροποιητες εξατμισεις πουλαω ,ουτε επωνυμες, λιγο με ενδιαφερει τι ειναι καλυτερο απο τι. Προσπαθεις τωρα να με τσιγκλισεις για να βγαλεις τι?Τι θες να παραδεχτω για να ηρεμησεις και να παψεις να μου κανεις τον ξερολα σε καθε δευτερο ποστ, πες μου και θα το βαλω σε μπολντ 20αρια γιατι μου θυμιζεις τις μπιτσιζ γραμματεις των δικαστηριων που μου γκρινιαζουν επειδη τους την σπαει η γραβατα.Θα παραδεχτω οτι θες και με οτι ορθογραφια θεςενδεικτικα προσφερω τα εξηςΤΑ ΤΣΙ ΣΚΟΡΠΙΖΟΥΝΣΤΟ GRAN TURISMO 5 ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣΟ ΑΝ7 ΑΧΡΗΣΤΕΨΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ,ΕΜΑΘΕ,ΑΚΟΥΣΕ.Ο ΑΝ7 ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ GT5Αναρωτιεμαι ωρες ωρες, αν σε ενα παραλληλο συμπαν ειχες εσυ up 1.2 tsi και εγω s2k ,θα μου ταπρηζες οτι το s2k ειναι θορυβωδες και καιει πολλα, και κανει θορυβο το διαφορικο στην οπισθεν?με απλα λογια τωραΟι μιλλτεκ σπαγανε μια περιοδο συνεχεια , οπως σπανε και ολες οι αφτερ μαρκετ εξατμισεις και τωρα απο τις δονησεις του κινητηρα στην συγκεκριμενη πλατφορμα, και για αυτο μπαινει και εκεινη η κοντρα βαση στο dogbone που λυσσαξαμε να βαλουμε με τον σπρεσβ, ωστε να μειωθουν οι κινησεις του κινητηρα.Απο κει και περα, οπτικα τουλαχιστον οι χειροποιητες μου φαινονται πιο λεπτο υλικο απο οτι οι επωνυμες (φανταζομαι πιο παχιοι σωληνες δουλευονται και πιο δυσκολα), μεγεθη κλπ δεν ξερω ο μιλτιαδης τουλαχιστον ειναι 14-16 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 7, 2012 #8839 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 αρχηγε μου φανταζομαι το επαγγελμα μου το ξερεις, ουτε χειροποιητες εξατμισεις πουλαω ,ουτε επωνυμες, λιγο με ενδιαφερει τι ειναι καλυτερο απο τι. Προσπαθεις τωρα να με τσιγκλισεις για να βγαλεις τι?Τι θες να παραδεχτω για να ηρεμησεις και να παψεις να μου κανεις τον ξερολα σε καθε δευτερο ποστ, πες μου και θα το βαλω σε μπολντ 20αρια γιατι μου θυμιζεις τις μπιτσιζ γραμματεις των δικαστηριων που μου γκρινιαζουν επειδη τους την σπαει η γραβατα.Θα παραδεχτω οτι θες και με οτι ορθογραφια θεςενδεικτικα προσφερω τα εξηςΤΑ ΤΣΙ ΣΚΟΡΠΙΖΟΥΝΣΤΟ GRAN TURISMO 5 ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣΟ ΑΝ7 ΑΧΡΗΣΤΕΨΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ,ΕΜΑΘΕ,ΑΚΟΥΣΕ.Ο ΑΝ7 ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ GT5Αναρωτιεμαι ωρες ωρες, αν σε ενα παραλληλο συμπαν ειχες εσυ up 1.2 tsi και εγω s2k ,θα μου ταπρηζες οτι το s2k ειναι θορυβωδες και καιει πολλα, και κανει θορυβο το διαφορικο στην οπισθεν?με απλα λογια τωραΟι μιλλτεκ σπαγανε μια περιοδο συνεχεια , οπως σπανε και ολες οι αφτερ μαρκετ εξατμισεις και τωρα απο τις δονησεις του κινητηρα στην συγκεκριμενη πλατφορμα, και για αυτο μπαινει και εκεινη η κοντρα βαση στο dogbone που λυσσαξαμε να βαλουμε με τον σπρεσβ, ωστε να μειωθουν οι κινησεις του κινητηρα.Απο κει και περα, οπτικα τουλαχιστον οι χειροποιητες μου φαινονται πιο λεπτο υλικο απο οτι οι επωνυμες (φανταζομαι πιο παχιοι σωληνες δουλευονται και πιο δυσκολα), μεγεθη κλπ δεν ξερω ο μιλτιαδης τουλαχιστον ειναι 14-16 ...Έχεις πλάκα ρε τσάκωνα γιατί ενώ πρακτικά δεν έχεις ιδέα, έχεις άποψη και λόγο επαγγέλματος μπορείς και την υποστηρίζεις.14-16 είναι μικρή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 7, 2012 #8840 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 ...χταποδι 4-1 χειροποιητο....Τυπογραφικο ή οντως 4 σε 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts