Jump to content



Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)


LevelOne

Recommended Posts

μην το παμε το θεμα στον οπαδισμο αυτοκινητιστικων σχολων... οι Ιαπωνες οντως ειναι πολυ δυνατοι στα μοτερ (οι καλυτεροι για μενα), διοτι εχουν τεχνογνωσια απο μηχανακια πολυστροφα. Το 192 το toyota παντως ελεγαν οτι ειχε προβληματα στα lotus..

Link to comment
Share on other sites

Στα lotus λόγο πολλών g στις στροφές άδειαζε η τρόμπα. Το ίδιο παθαίνουν και οι Κ20 σε αγωνιστική χρήση το ίδιο παθαίνουν όλα τα μοτέρ που δεν έχουν θυρίδες στο κάρτερ ;)

Link to comment
Share on other sites

Οχι αυτος δεν ειναι ο Κλασικος -K- της honda . Εχει 5ρι σασμαν πλαστικό intake manifold διαφορετικη σειρα στις θυρίδες ( ο κ εχει εξατμισεις πίσω intake μπροστα ) .

Αυτο που λεει ο αν ειναι στις στροφές με υψηλες ταχύτητες παρατεταμενα g κλπ την κοπαναει το λάδι και τραβαει ?αερα? η αντλία . Η λύση ερχεται με baffled καρτερ ( oil pan)

Spoon Baffled Oil Pan - FD2/FN2 : Spoon Sports

Link to comment
Share on other sites

χαχαχα εισαι Θεος!!

εδιτ> κλαιν μαιν, δεν με ψηνουν αυτα, απο drift μονο τα γιαπωνεζικα κ απο κοντρες μονο unofficial, αλλιως wrc και ειμαι ΟΚ.

Έγινε επεξεργασία από fotme
Link to comment
Share on other sites

Σαν να βλέπω τα brochures μπροστά μου.. "Η τεχνολογία TDI που μας επέτρεψε να κάνουμε σεξάκι στο Le Mans στον ανταγωνισμό έρχεται τώρα στο καθημερινό σας αυτοκίνητο, συνδυάζοντας επιδόσεις και οικολογία κλπ κλπ.." :p Μακάρι να πάνε προς τα εκεί και τα υπόλοιπα S.

Link to comment
Share on other sites

να ριξω λιγο το επιπεδο??

Για τακακια παιζει καμμια προταση??

εδω Ελλαδα για τακακια καλα κ οικονομικα θα σου ελεγα textar, βεβαια παιζουν 2-3 παστες που πρπει να τσεκαρεις πια ειναι η Α-Β quality, που κ το Β ειναι μια χαρα (παιζει να μυριζει) σε σχεση με παρα πολλες κ ακριβοτερες σαχλαμαρες. Δεν ειναι τα μονα, παιζουν παρα πολλα καλα, απλως σου βαζω ενα value/money reference point.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.