Jump to content



Αναζητηση καρτας γραφικων με χαμηλη καταναλωση για το CarPC Μου


kataraman

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια επειδι το παλιο μου CarPC θα το πουλησω σε ενα γνωστο μου ψηνομαι να κανω καινουργειο και πιο καλο απο το προηγουμενο.Ψαψνομαι να βρω καρτα γραφικων PCI-X Low Profile αν γινεται με χαμηλη καταναλωση γιατι το τροφοδοτικο ειναι μωλις 240Watt!!!Ειμαι αναμεσα σε Αti EAH3450 και Nvidia 8400GS.Tι λετε???

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Ειναι να βαλω το τροφοδοτικο M4-ATX που ειναι 240Watt και θελω μια καρτουλα που να σηκονει 2πλο output ανετα χωρις κοληματα και να παιζει και κανα νορμαλ παιχνιδι στο Car PC γιατι σκοπευω να βαλω 2 οθονες ακομε μεσα στο αμαξι....Η καρτα πρεπει να ειναι Low Profile γιατι το CarPC μπανει κατω απο το καθησμα!!!

Link to comment
Share on other sites

Η καρτα πρεπει να ειναι καλυτερη απο την On Board της MSI G31M3 και να εχει μικρη καταναλωση γιατι το τροφοδοτικο ειναι ΜΟΝΟ 240Watt!!!Δεν με ενδιαφερει τι μαρκα θα ειναι....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.