Jump to content

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΦΩΣ...

voudas

Recommended Posts

ζητειται νέα, ψαγμένη πλήρης και ενημερωμένη σελίδα τεχνολογικού/κομπιουτερίστικου περιεχομένου με reviews και συγκριτικά να ξέρουμε που πατάμε...

mail me with info...

[EDIT]

AKYΡΟ! ΒΡΕΘΗΚΕ! www.thelab.gr

πέρα από την πλάκα, καλορίζικη η σελίδα, καλά μυαλά και περιμένουμε τα καλύτερα... καλώς ή κακώς οι προσδοκίες είναι υψηλές... οπότε κανονίστε!

κάν'τε το κέφι σας

Voudas:alien:

• 7 months later...

Αν και κατα πολυ πολυ πολυ αργοπορημενη ,κλασσικα, καθοτι απο τα πρωτα μελη του σαιτ-και παρα το γεγονος οτι ειμαι τελειως ασχετη - ηθελα να πω οτι ,απο οτι μπορω να δω ,οτι η δουλεια που εχει γινει μεχρι τωρα - 8 μηνες απο το ανοιγμα του σαιτ ειναι παρα παρα πολυ καλη!

DJD αστερι μου (ας του πουμε και δυο καλα λογια καθοτι ο webmaster...:p :P :p) + οι υπολοιποι που ανεβασατε αυτο το σαιτ απλα ενα μπραβο για την δουλεια που εχετε κανει + ενα ακομα μπραβο σε ολους οσους εκτιμησαν την δουλεια σας και σας βοηθαν καθημερινα :)

Αρχική απάντηση από paschalia

Αν και κατα πολυ πολυ πολυ αργοπορημενη ,κλασσικα, καθοτι απο τα πρωτα μελη του σαιτ-και παρα το γεγονος οτι ειμαι τελειως ασχετη - ηθελα να πω οτι ,απο οτι μπορω να δω ,οτι η δουλεια που εχει γινει μεχρι τωρα - 8 μηνες απο το ανοιγμα του σαιτ ειναι παρα παρα πολυ καλη!

DJD αστερι μου (ας του πουμε και δυο καλα λογια καθοτι ο webmaster...:p :P :p) + οι υπολοιποι που ανεβασατε αυτο το σαιτ απλα ενα μπραβο για την δουλεια που εχετε κανει + ενα ακομα μπραβο σε ολους οσους εκτιμησαν την δουλεια σας και σας βοηθαν καθημερινα :)

Καλοσωρίζουμε άλλη μία γυναικεία παρουσία στο The Lab.......

Ευχαριστω Ντι Φραγκος -αν και σε περναω καποιες μερες... ,

Παλι καλα που δεν θυμηθηκα να πω το καλοριζικο στον χρονο πανω..!

Χμ, αν δεν απατωμαι..κοιταζοντας την μερα που εκανε συνδεση ο Ντιτζειντι..σε 7 μερες περιπου..

Λαθος..σε τρεις μερες !

Μολις ειδα οτι εκανε συνδεση στις 18-5-2003

18-5-2003 έπεσε στο τραπέζι (μετά από πολλές κορόνες) η ιδέα της δημιουργίας του site... Γενέθλια έχει στις 15/9 ο λάμπης :inlove:

Εγώ πάντως βρήκα το site τυχαία, καθώς έψαχνα κάτι στο google. Αυτόματα, βρήκα και το θεό μου! Πάντως αν έχει γενέθλια την Τρίτη προλαβαίνω να τα ζήσω. Την Τετάρτη γράφω ιστορία :whistling :blink: :wassat: :boxed: !!!

• 9 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.