Jump to content



apo G5 se Microsoft Sidewinder X8


dunkel_Stern

Logitech G5 ή Microsoft Sidewinder X8?  

29 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

ΝΑΙ μετά από 3 χρονια χάλασε το G5 μου (και αυτό από δικό μου φταίξιμο, έπεσε, δεν το πρόσεξα και το πάτησα καταλάθος με τις newrock μου, οποτε και παρέδωσε πνεύμα).

Kατά την γνώμη μου είναι το καλύτερο mouse που πέρασε από τα χερια μου & για gaming αλλα ιδιαιτερα για photoshop (λόγου του του onfly αλλαγής "5 επίπεδα" ευαισθησίας) τώρα σκέφτομαι να περάσω στο Microsoft Sidewinder X8 (τα χρήματα δεν παίζουν κανέναν ρολο στην απόφαση μου) αξίζει η όχι? (συγκρίνοντας τα χωρίς να παίρνουμε καθόλου το factor της τιμής)

+πως G5 έχει μονο το e-shop αυτόν τον καιρό (μου καίγεται ο κ*%ος μου γιατί χρειάζομαι mouse) και δεν γουστάρω να πάρω από 'κει.

τελικά να περάσω στο Sidewinder X8 η να ψάξω παραπάνω για G5?

και κάτι ακόμα το καλώδιο του g5 είναι λίγο ενοχλητικό

Link to comment
Share on other sites

G5 έχει μονο το e-shop αυτόν τον καιρό (μου καίγεται ο κ*%ος μου γιατί χρειάζομαι mouse) και δεν γουστάρω να πάρω από 'κει.

Εγώ πάντως προχτές που ήμουν στο Πλαίσιο στη Βουλιαγμένης (Άλιμος) υπήρχαν 4-5 G5 στο ράφι. Για κάνε κανένα τηλέφωνο. Μην εμπιστέυεσαι το site απόλυτα.

Link to comment
Share on other sites

το G9 θα σου κάτσει ακόμα καλύτερα.τσέκαρέ το.....έχω περάσει από G5 που μου άρεσε αρκετά...πήγα σε ασύρματο G7 που το βρήκα χειρότερο.....και ξαναπέρασα σε ενσύρματο G9 που το βρήκα ως ultimate.

1χρόνο τώρα δε το αλλάζω με τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

το G9 θα σου κάτσει ακόμα καλύτερα.τσέκαρέ το.....έχω περάσει από G5 που μου άρεσε αρκετά...πήγα σε ασύρματο G7 που το βρήκα χειρότερο.....και ξαναπέρασα σε ενσύρματο G9 που το βρήκα ως ultimate.

1χρόνο τώρα δε το αλλάζω με τίποτα.

G9...

Το ειχε και προσφορά παλαιότερα σε χαμηλή τιμη, αντε να το βρω τώρα.

Αραγε θα το εχει κανενα μαγαζι για test drive? :wassat:

Link to comment
Share on other sites

Πάντως νομίζω ότι η επιλογή mouse είναι και η ποιο δύσκολη ρε φίλε, αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου να το κοιτάξεις μόνος σου δεν μπορείς να ξέρεις.

Εμένα πάντως το G9 και X8 μου δείχνουν διαστημόπλοια στο χέρι μου, δεν τα έχω πιάσει όμως για να είμαι σίγουρος και τώρα που με είπες για το p.s με έχεις βάλει σε απίστευτες σκέψεις, γιατί και εγώ ψαχνόμουν για mouse τελευταία.

Link to comment
Share on other sites

Εντυπώσεις μετά από περίπου 5 ώρες ενασχόλησης με internet, office και παιχνίδια.

Εργονομικός σχεδιασμός, ανάλαφρη αίσθηση σαν να μην έχει καθόλου αντίσταση στη κίνηση πάει όπου ακριβώς θες χωρίς κόπο με απόλυτη φυσικότητα.

5 ρυθμίσεις ανάλυσης 800- 3200 dpi , επιλογή 3ων προφίλ με διαφορετικές ρυθμίσεις σε ανάλυση, κουμπιά, κύλιση και χρώμα δείκτη ταχύτητας, (μπορεί να υπάρχει δυνατότητα για παραπάνω προφίλ αλλά δεν το κοίταξα).

Το μόνο που με παραξένεψε, είναι πως αν έχεις παραπάνω από εάν λειτουργικό στο pc, αν ορίσεις το g9 σε ένα εξ αυτών, π.χ στα windows xp, όταν κάνεις login στα π.χ windows 7 και ανοίξεις το setpoint για το ρυθμίσεις, σε ενημερώνει πως το mouse είναι ήδη ορισμένο σε άλλο pc και αν θέλεις να το ορίσεις σε αυτό το λειτουργικό θα χάσεις τις ρυθμίσεις, και όντως αν επιστρέψεις στα windows xp οι ρυθμίσεις έχουν χαθεί και σε ενημερώνει με το ίδιο μήνυμα κ.ο.κ.

Link to comment
Share on other sites

Ε(μπορεί να υπάρχει δυνατότητα για παραπάνω προφίλ αλλά δεν το κοίταξα).

παίρνει και αλλα προφίλ, εγώ έχω 4.

επίσης μπορείς να κανεις να αλλάζει το mouse προφίλ αυτόματα ανάλογος το πρόγραμμα που εργάζεσαι.

αλλα...

1) το g5 από άποψη σχήματος είναι πιο βολικό στο χέρι. Tο g9 έχει πολλές γωνιές και είναι κοντό (στο μήκος) επίσης η πρόσοψη που είναι με το μεγάλο φτερό, όταν την πιάνεις έχεις την εσθιση πως δεν έχεις πλύνει τα χερια σου και έχουν στεγνώσει από την μπίχλα.

δεύτερον τα "ολισθιτικα" pads που έχει το g9 γλιστράνε χειρότερα από του g5

τρίτον τα δυο πλαϊνά κουμπιά που έχουν βάλει είναι πολύ κοντά πετάξει τους και εχουν τελείως το ιδιο στο σχήμα οποτε για πρώτη φορα σε mouse τα μπέρδευα

από την άλλη το sidewinder x8 ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΕ MOUSE ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ!!! έχει άχαρο υλικό που δεν είναι καθόλου φιλόξενο στο χέρι, έχει απίστευτα πολλές και άγριες γωνιές (έχεις την αίσθηση πως κρατάς ένα κουτί) επίσης έχει στα πλαϊνά κουμπιά πέρα των 2 μεταλλικών ένα στο βάθος που δεν υπάρχει στο εκατομμύριο περίπτωση να υπάρχει άνθρωπος που να το φτάσει με τον αντίχειρα του εκεί πέρα, το λογισμικό του είναι ΑΘΛΙΟ, είναι σαν τα "μανισια" των windows απλά με 2-3 παραπάνω ρυθμίσεις (αλλα όχι τόσο άθλιο σαν του cyborg), και δεν έχεις την αίσθηση των 5000dpi που λένε.

επίσης πίσω στο G9 για να έχεις σωστή συμπεριφορά στο mouse πρέπει να απενεργοποίησης τα speed και τα acceleration των windows και να δουλεύει μονο με τις ρύθμισης του software την logitech (εκεί στο menu που βάζεις τις ταχύτητες έχει να απενεργοποίησης τις ρυθμίσεις των windows) κάτι που δίνει τελείως διαφορετική συμπεριφορά του mouse (πολύ καλύτερη)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.