Jump to content



Quick Reply.....


jax7480

Recommended Posts

Απλα θελω να προτεινω το πλαισιο στο οποιο γραφουμε το κειμενο για το quick reply να εχει μεγαλυτερο υψος. Το μηκος πιστευω οτι ειναι αρκετα καλο. Ειναι λιγο εκνευριστικο να γραφεις μια μεγαλη απαντηση και να πρεπει να κανεις scrolling μεσα στο κειμενο σου.

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια το συγκεκριμενο thread δεν αναφερεται σε εντυπωσεις σας απο το Lab.gr. Υπαρχει αναλογο thread στο οποιο αν θελετε μπορειτε να γραψετε την γνωμη σας σχετικα με το site. Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια :)

Link to comment
Share on other sites

Originally posted by Intraspeed

Γειάς σας και από μένα.

Σε γενικές γραμμές δείχνει καλό.

Αλλά είναι αργό ? ή μου φαίνεται ?

Γεια χαρά, Καλώς ήλθες στο TheLab.

Δεν νομίζω ότι είναι αργό, απλά γίνονται διάφορες μικροδιορθώσεις - μάλλον σε αυτό οφείλεται η όποια καθυστέρηση, αλλά έχει το θετικό ότι με τις διορθώσεις αυτές δεν "πέφτει" το site.

Αν όντως επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο(ότι είναι αργό δλδ) θα φροντίσουμε να μεταφερθεί σε γρηγορότερο παροχέα.

Link to comment
Share on other sites

Ωραια δουλεια και αρκετα προσεγμενο!!!!Οσο για τις ταχυτητες πιστευω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ακομα και με 56κ που εχω(εκτος εξαιρεσεων οπως λεει και ο φιλτατος RootX) παει σφαιρα!!! Μπραβο!!! για δουμε για να δουμε!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.