Jump to content



Υποτροφίες και επιδόματα σπουδών;;;;


Recommended Posts

Έφαγα το ιντερνετ να ψάχνω για υποτροφίες και τελικά ανακάλυψα οτι δε με καλύπτουν οτι υπάρχει.

Φέτος έγινα δεκτός σε ένα μεταπτυχιακό εντός της ελλάδος και απο ΑΕΙ και αφού δεν ξέρω που αλλού να ψάξω θεώρησα οτι πρέπει να βάλω μια ερώτηση στο φόρουμ γιατί όλο και κάποιος θα ξέρει κάτι.

Ψάχνω για υποτροφία (που βλέπω οτι δεν υπάρχει) αλλά και για ενημέρωση για επίδομα σπουδών όπως επίδομα ενοικείου, οικονομική ενίσχυση κτλ.

Όποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει.

Αντμινς με συγχωρείτε αλλα δεν ξέρω που αλλού να ψάξω.

Link to comment
Share on other sites

Κάθε Πανεπιστήμιο έχει την επιτροπή ερευνών που και κανονίζει αντίστοιχα για υποτροφίες και επιχορηγήσεις στον τομέα της έρευνας. Εάν ο κύκλος σπουδών που έγινες δεκτός οδηγεί σε κάποιο MSc ή MBA το πιο πιθανό είναι να μην πληρωθείς! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν θα κάνεις κάποιου είδους ερευνητικό έργο αλλά θα κάνεις μεταπτυχιακή ειδίκευση. Εαν οδηγεί σε διδακτορικό τα πράματα αλλάζουν και υπάρχουν πολλά προγράμματα, από τον πρόσφατο "Ηράκλειτο 2", τον "Καραθεοδωρή" της Πάτρας κτλ εώς επιχορηγήσεις από την E.E. από διάφορα προγράμματα!

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το καλύτερο είναι να επικοινωνήσεις με κάποιον καθηγητή που ξέρεις (επιβλέπον; ) ή με τα μέλη του συλλόγου των μεταπτυχιακών για να σε ενημερώσουν.

Διάβασε και εδώ

Link to comment
Share on other sites

σε ευχαριστώ γι' αυτά που γράφεις. Απλα δε ρωτάω να πληρώνομαι για το μαστερ. Κρατικά επιδώματα ρωτάω που μπορώ να βρω. Ας πουμε για ενοίκειο, γιατι θα σπουδάζω μακριά απο το σπίτι μου κλπ.

Ευχαριστώ παντως.

Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι ότι η σχολή βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Αν δεν σε πειράζει, σε τι τομέα είναι; Αν είναι στον τομέα μου, ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω δίνοντας πιο συγκεκριμένη βοήθεια.

Σε κάθε περίπτωση πάντως κοίταξε το ΙΚΥ που έχει για όλες τις σχολές! Επίσης μπορείς να κοιτάξεις αν στον δήμο σου (στο Βόλο;) υπάρχει κάποιος ευεργέτης που δίνει υποτροφίες σε ερευνητές!

Link to comment
Share on other sites

αν διαβασες (που δε το εκανες) λεω σορυ γιατι δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω.

Ε, συνήθως όταν δεν βρίσκεις κάποιο σχετικό τομέα, το βάζεις στο off topic. Κοίτα παράδειγμα περι εκπαιδεύσεως...

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=66428

:T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.