Jump to content




bluray

Recommended Posts

Παιδια sos χοντρο προβλημα

Χθες καθως σερφαρα (οχι σε κατι "πονηρο") αρχιζουν να μου ανοιγουν διαφορα παραθυρα διαφημιστικα...Τα κλεινω χωρις να δωσω σημασια αλλα βγαινοντας στην επιφανεια Εργασιας διαπιστωσα οτι η ταπετσαρια μου εχει αντικατασταθει με μια που λεει: warning you are in danger you pc is at risk μπλα μπλα και εχει εγκατασταθει μια εφαρμογη Security System κατι...Το αποτελεσμα ??? Δεν μπορω να τρεξω καμια εφαρμογη και κανενα anti virous αφου μου εμφανιζονται ολα infected...Δοκιμασα σε safe mode εκανα install το spyware terminator μου βρηκε καποια πραγματακια τα διεγραψα αλλα μολις μπαινω σε κανονικη λειτουργια τα ιδια!!! Ακρη δεν βρηκα ουτε με επαναφορα συστηματος...Καμια ιδέα για το τι να κάνω??? Ξερετε καποιο site που μπορω να κανω clean το pc???

Link to comment
Share on other sites

Τρέξε απο το Run msconfig κάνε ένα printscreen στις καρτέλες Services και Startup και πόσταρε τα για να δούμε πιο απ' όλα αυτά είναι που σου κάνει την ζημιά.

Άν δεν τρέχει το msconfig μπές με safe mode.

υ.γ.: αυτά που σου είπα είναι για XP.

Link to comment
Share on other sites

Νέα μόδα στους ιούς τον έχω δει καμιά 30ρια φορές, παίρνει έλεγχο του task manager και είναι σχεδόν αδύνατον τον κλείσεις. Εγώ θυμάμαι την πρώτη φορά είχα παιδευτεί πάρα πολύ να τον καθαρίσω. Θα σε συμβούλευα να καλέσεις κάποιον τεχνικό.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.