Jump to content



Πτυχιο...


Vagouridis

Recommended Posts

  • Replies 41
  • Created
  • Last Reply

αντε παλικαρι!!! καλη υπομονη και κουραγιο για την παλη με τον εξω κοσμο απο εδω και περα γιατι μπορει το username soy na einai vagouridis αλλα τα αγγουρια ειναι εξω! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ. ΑΝ ησουν εδω θα σε κερναγα μια σαμπανια αλλα .....

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!

παναγιωτης

Link to comment
Share on other sites

Ευγε και απο μενα! Ξεξιναω πρακτικη τωρα και μου εμειναν 3 προαιρετικα για τον Φλεβαρη.Απο τοτε και μετα θα μπορω ανετα να σας αλλαζω τα φωτα! (Ηλεκτρολογος γαρ)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω και παλι για τα καλα σας λογια.Εαν και η δουλεια μου καμα σχεση με μαθηματικος , λεφτα να βγαινουν και τι να λεει μετα...

Hint: Το ονομα Βαγκουριδης ουδεμια σχεση εχει με αγγουρια.Βγαινει εκ του Βάγκουρας υπερθετικος του Βαγγελη(και το περιεργο ειναι οτι δεν μεν λενε και βαγγελη) ....αργοτερα και λογω ποντιακης βλακειας μου καποιοι το γυρισαν σε βαγκουριδης για να τονισουν την δηθεν ποντιακη μου ριζα , και εμεινε απο τοτε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.