Vagouridis Posted October 3, 2003 #1 Share Posted October 3, 2003 Kρινοντας απο το περιβαλλον της παρακατω φωτογραφιας ....δερματινο σαλονι στο αυτοκινητο , προεδρικη σταση καθσματος ....θα θελα να μου πειτε τι κομμα ψηφιζει ο παρακατω : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Posted October 3, 2003 #2 Share Posted October 3, 2003 Κοιτα να δεις μπορω να μαντεψω τι δεν ψηφιζει...και σιγουρα λοιπον δεν ψηφιχει ΚΚΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Posted October 3, 2003 #3 Share Posted October 3, 2003 χέρι χέρι με τον ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Posted October 3, 2003 #4 Share Posted October 3, 2003 χμμμ αυτή η άσπρη κολλώδης ουσία τί είναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted October 3, 2003 Author #5 Share Posted October 3, 2003 να μην αποκαλυψουμε και το ποιος ειναι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted October 3, 2003 #6 Share Posted October 3, 2003 Μα με ποιον μοιαζει, με ποιον μοιαζει? κατι μου θυμιζει η φατσα του αλλα ειναι πολυ ασημαντος μαλλον για να τον θυμαμαι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted October 3, 2003 #7 Share Posted October 3, 2003 Μπλεδίζει λίγο το παλικαράκι της φώτο, Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Posted October 3, 2003 #8 Share Posted October 3, 2003 Πρέπει να δούμε και το υφάκι του για να καταλάβουμε καλύτερα.Μπορεί και να μην ψηφίζει καθόλου, να είναι "υπεράνω" και καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maglaras Posted October 3, 2003 #9 Share Posted October 3, 2003 Βλέποντας το δέρμα μπορώ με σιγουριά να πω πως είναι οικολόγος :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristidis Posted October 3, 2003 #10 Share Posted October 3, 2003 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Χωρίς λόγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Posted October 3, 2003 #11 Share Posted October 3, 2003 Επειδή μάλλον είσαστε μακριά νυχτωμένοι, πρέπει να σας συνδράμω. Όποιος θέλει να τον πάω σε "βαμμένους" κομουνηστάς κατόχους των πλέων ακριβών αυτοκινήτων. Πολλοί δε από αυτούς διαθέτουν θαλαμηγούς που είναι ένα πραγματικά ακριβό αγαθό. Το θέμα δεν είναι τι ψηφίζεις και τι πιστεύεις, αλλά πόσα πράττεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Για τον συγκεκριμένο το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι κακόγουστος. Δεν φοράμε χαϊμαλί σε άσπρο κλασικό πουκάμισο, και δεν ανοίγουμε το δεύτερο κουμπί εκτός αν είμαστε ο Τομ Τζοουνς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Posted October 3, 2003 #12 Share Posted October 3, 2003 Εμένα πάλι μου μοιάζει να ψηφίζει KΚΕ. Ίσως να είναι και μέλος της Πανσπουδαστικής.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Posted October 3, 2003 #13 Share Posted October 3, 2003 Έτσι , έτσι στο απαλό, καθώς θα έλεγε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted October 3, 2003 #14 Share Posted October 3, 2003 Χμ... το ξέρω το συγκεκριμένο άτομο εδώ και πολλά χρόνια.... και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χρωματίζετε.... και είναι γενικά μακριά από πολιτικές συζητήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireblade Posted October 3, 2003 #15 Share Posted October 3, 2003 Εγώ πιστεύω ότι είναι φωτομοντάζ. ’λλη μια σκευωρία από τα δεκανίκια της αντίδρασης με στόχο την αμαύρωση του εργατολαϊκού κινήματος. Αλλά τα πισώπλατα αυτά χτυπήματα θα πέσουν στο κενό. Οι χαφιεδίστικοι τρόποι των απολογητών του ιμπεριαλισμού είναι καταδικασμένοι στην αποτυχία. Οι κύριοι αυτοί θα μας βρουν μπροστά τους.ΥΓ. Ακούς shido; Έχουμε ράμματα για τη γούνα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Posted October 3, 2003 #16 Share Posted October 3, 2003 εγω τι εκανα παλι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted October 3, 2003 #17 Share Posted October 3, 2003 Δεν έβγαλες ακόμα 24κ 3dmark γι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Posted October 3, 2003 #18 Share Posted October 3, 2003 Έχω κάτι κονσερβοκούτια σκουριασμένα, τα θέλει κανένας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Posted October 3, 2003 #19 Share Posted October 3, 2003 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Έχω κάτι κονσερβοκούτια σκουριασμένα, τα θέλει κανένας; Κράτησε τα ... όλο και κάποιος γάμος θα γίνει.. να τα δέσεις με ένα σπαγκάκι.. να κάνουν γκλινκ γκλινκ γκλινκ γκλινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paxx Posted October 3, 2003 #20 Share Posted October 3, 2003 ΠΑΣΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.