Jump to content



Τι ψηφιζει


Vagouridis

Recommended Posts

Kρινοντας απο το περιβαλλον της παρακατω φωτογραφιας ....δερματινο σαλονι στο αυτοκινητο , προεδρικη σταση καθσματος ....θα θελα να μου πειτε τι κομμα ψηφιζει ο παρακατω :

post-32-1416070572,4734_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Επειδή μάλλον είσαστε μακριά νυχτωμένοι, πρέπει να σας συνδράμω. Όποιος θέλει να τον πάω σε "βαμμένους" κομουνηστάς κατόχους των πλέων ακριβών αυτοκινήτων. Πολλοί δε από αυτούς διαθέτουν θαλαμηγούς που είναι ένα πραγματικά ακριβό αγαθό. Το θέμα δεν είναι τι ψηφίζεις και τι πιστεύεις, αλλά πόσα πράττεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Για τον συγκεκριμένο το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι κακόγουστος. Δεν φοράμε χαϊμαλί σε άσπρο κλασικό πουκάμισο, και δεν ανοίγουμε το δεύτερο κουμπί εκτός αν είμαστε ο Τομ Τζοουνς.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πιστεύω ότι είναι φωτομοντάζ. ’λλη μια σκευωρία από τα δεκανίκια της αντίδρασης με στόχο την αμαύρωση του εργατολαϊκού κινήματος. Αλλά τα πισώπλατα αυτά χτυπήματα θα πέσουν στο κενό. Οι χαφιεδίστικοι τρόποι των απολογητών του ιμπεριαλισμού είναι καταδικασμένοι στην αποτυχία. Οι κύριοι αυτοί θα μας βρουν μπροστά τους.

ΥΓ. Ακούς shido; Έχουμε ράμματα για τη γούνα σου...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Έχω κάτι κονσερβοκούτια σκουριασμένα, τα θέλει κανένας;

Κράτησε τα ... όλο και κάποιος γάμος θα γίνει.. να τα δέσεις με ένα σπαγκάκι.. να κάνουν γκλινκ γκλινκ γκλινκ γκλινκ :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.