Jump to content



Πως γίνεται να κοντίνει ενα VGA καλώδιο;


carrion

Recommended Posts

Το πρόβλημα μου είναι αν γίνεται να κοντίνει ενα VGA καλώδιο.

Αναρωτιέμαι δηλαδή αν το κόψω.. γίνουν οι κολλήσεις στα μεμονομένα καλώδια και περάσω ένα θερμοσυστελόμενο πάνω στο κόψιμο θα είναι οκ μετά, ή δεν αξίζει να το δοκιμάσω;

Τι λέτε;

Link to comment
Share on other sites

Γνωμη μου ειναι καλυτερα αν σε ενοχλει τοσο πολυ το μακρος ειναι να προσπαθησεις να το καλυψεις καπως κ οχι να το κοψεις...δεσε το καπως απο πισω για να μην φαινεται!δε νομιζω να παθει κατι αν το κοψεις κ το κολλησεις σωστα απλα ισως δε ειμαι σιγουρος ισως χασεις ποιοτητα στο σημα....λεω ισως γιατι δεν το εχω δοκιμασει!εαν το μεγαλωσεις παντος χανεις μετα απο καποια μετρα!

Link to comment
Share on other sites

Θα κάτσεις να κολλήσεις 15 καλώδια; Δε μπορείς να αγοράσεις ένα πιο μικρό;

Αν μου βρεις να πουλανε πουθενα καλώδιο μήκους κοντά στα 15 εκατοστά...

Δεν θα ήθελα να κρέμεται γιατί το καλώδιο το θέλω για ένα modded κουτάκι. Βέβαια αν αυτό τελικά γίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Κόψε το και θα δεις. Δεν είναι μόνο το πλήθος των καλωδίων, είναι και οι θωρακίσεις που έχει μέσα. Χαμός γίνεται (το έχω δοκιμάσει - δεν το κόντυνα, του έβαλα ένα έξτρα μέτρο-, σε χαμηλές αναλύσεις έπαιζε μια χαρά, σε υψηλές γινόταν πάρτυ). Αν ήταν DVI λογικά θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Κοντά στα 50 cm είναι και το "θύμα" που σκέφτομαι να κόψω.

Πάντως για μεγάλες αναλύσεις δεν με νοιάζει επειδή θα περνάει 640x480. (μη κράξει κανείς για την ανάλυση:whistle2:... σε LCD 7" θα είναι η εικόνα)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.