Jump to content



Stacker 833 vs HAF 932. Οι γίγαντες των 120 ευρώ συγκρούονται


kezm

Recommended Posts

Το i7 συστηματικά μου ψάχνει για νέο σπιτάκι, με καλό airflow, και καλές θερμοκρασίες για τον 920 και την deluxe v2.

Είμαι ανάμεσα στα HAF 932 και Stacker 833

Θέμα χώρου δεν υπάρχει και το χρηματικό όριο είναι 150 ευρώ σε περίπτωση που θέλετε να προτείνετε κάτι άλλο.:T:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 42
  • Created
  • Last Reply

ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις παίδες.

Ξέχασα να αναφέρω ότι το κουτί θα πρέπει να χωράει και αυτό το 1200 PSU.:rofl:

αν και απ' ότι βλέπω λέει:

The first thing I noticed both impresses and scares me as I noted the small size of this 1200W PSU. It's a standard ATX size and measures no larger than cheap 400W PSUs that come with $50 computer cases.

Link to comment
Share on other sites

Παρεμπιπτόντως προτείνετε stacker λόγω μεγαλύτερου χώρου ή καλύτερου airflow;

για κανενα απο τα 2 :p

Και στα 2 χανει απο το HAF, αλλα το πλησιαζει, η διαφορα δε θα φανει, και γενικα ειναι αρκετα ποιοτικοτερο

. Και εγω το stacker προτεινω...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω το ΗΑF και στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Τεράστιο , τρύπες παντού να περνάει ο αέρας (και η σκόνη δυστυχώς). Χώρο άπλετο μέσα και έχει τα πάντα μέσα για να στήσεις υδρόψυξη αν ποτέ θελήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Να φανταστώ και στο θέμα των συντονισμών;

ειναι κατι αρκετα υποκειμενικο και τυχαιο οποτε δε μπορω να σου απαντησω. Προσωπικα με το 831 ειμαι ΚΑΙ σε αυτον τον τομεα πολυ ευχαριστημενος, αφου με 6 μηχανικους δισκους 7200rpm δε συντονιζε τιποτα. Αλλα επαναλαμβανω ειναι και λιγο τυχερα αυτα.

Αυτο που κυριως εννοω ειναι οτι και μονο που το ανοιγεις και πας να το στησεις φαινεται η διαφορα κλασης, το tacker ειναι παντου αλουμινιο και προσεγμενο, σου δινει ολους τους απαραιτητους ανταπτορες, εχει removable motherboard tray (πραγμα σημαντικο και που το βρισκεις πολυ σπανια πλεον μονο σε πολυ high-end κουτια), σου επιτρεπει να το τοποθετησεις μετα αναποδα για ψευτο-btx setup, τα πλαινα του αλλαζουν μεταξυ τους και μπορεις να παιξεις ετσι με παραθυρο ή οχι καθως και να μην εχεις προβλημα αν το κανεις btx... Και εμφανησιακα για μενα ειναι η μερα με τη νυκτα (υπερ του stacker) αλλα και αυτο υποκειμενικο ειναι.

Γενικα το stacker εστω και αν τοσο παλιο, δειχνει οτι ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη του, και με 2-3 πινελιες στεκεται πολυ καλα σημερα σε ολους τους τομεις στους οποιους εχει ξεπεραστει απο κουτια σαν το HAF (airflow, θεσεις για ψυγεια/υδροψυξη κλπ) διατηρωντας ταυτοχρονα την ποιοτητα του σαν high-end κουτι της εποχης του, και εχοντας πλεον μειωμενη τιμη (στα φορτε του εκανε 300 ευρω...) ειναι μια αριστη προταση.

Γενικα, το HAF κερδιζει στα specs, το stacker στην all-around εικονα. Για μενα, καποιος βλεπει τα 2-3 σημεια που υπερεχει το HAF σε specs, κυριως δηλαδη τις δυνατοτητες υδροψυξης (ετοιμες τρυπες για τριπλο ψυγειο+ χωρος στην οροφη) και αν κρινει οτι δε τα χρειαζεται, παει στο stacker χωρις δευτερη σκεψη...

ΥΓ: Για το stacker yπολογιζε και καποια λεφτα για ανεμιστηρες, τουλαχιστον 1-2 στο πλαι και εναν στην οροφη, γιατι ερχεται μονο με εναν πισω και ενα στο hdd-cage.....το HAF ειναι πληρες απο την αρχη.

Link to comment
Share on other sites

+1 κι εγω. εκτος οπως ειπωθηκε παραπανω, αν ενδιαφερεσαι για υδροψυξη. εκει ΙΣΩΣ σε βολεψει λιγο καλυτερα το 932. αλλα καλυτερα, τραβα δες τα απο κοντα, εχοντας στο μυαλο σου τι θες να βαλεις εκει μεσα!

Link to comment
Share on other sites

Aν το θες για να χτίσεις κάτι με έμφαση στο look πρώτα και κατά δεύτερον σε εκμετάλευση χώρων τότε το 833.

Aν θες κάτι που να έχει ως κύριο χαρακτηριστικό το να χωράει ΠΟΛΥ πράμα, και καλό σύστημα ψύξης από την μαμά του τότε το HAF υπερτερεί.

Και τα δύο είναι εξαιρετικά κουτιά, εγώ πάντως έχω HAF. Πραγματικά.. αχανές! ;)

Link to comment
Share on other sites

And the winner is......stacker και απο εμε :victory:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες. Απ' ότι βλέπω το stacker μαζεύει πολύ περισσότερες ψήφους από το HAF.

Το Σάββατο πήγα και τα είδα από κοντά και μπορώ να πω ότι οι παρατηρήσεις σας ήταν πέρα ως πέρα σωστές.

Όντως το stacker είναι πιο ποιοτικό από το HAF, αλλά το HAF είναι αχανές σε χώρους.

Δυστυχώς όμως την πάτησα για τα καλά, γιατί είδα και το cosmos s. Μπορώ να πω ότι έφαγα κόλλημα με το συγκεκριμένο κουτί. Βέβαια τα 200 ευρώ που θέλει είναι ένα σημαντικό εμπόδιο:fist: και δεν ξέρω αν αξίζει να ξεφύγω τόσο από το μπάτζετ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.