Jump to content



Προεκταση καλωδιου τηλεφωνου μειωνει την ταχυτητα ?


ProPitsiriko$

Recommended Posts

Λοιπον...Στο σπιτι το οποιο ζω τωρα εχει μια πριζα τηλεφωνου στο διπλα δωματιο! Εγω θελω το router μου κοντα στο pc! Εκανα λοιπον μια προεκταση 15 περιπου μετρων οπου ειναι 3 καλωδια των 5 μετρων συνδεμενα με splitter!

Και εδω ειναι τα προβληματα! Οταν εκανα την συνδεση του router μου και δοκιμασα την ταχυτητα που πιανω συμφωνα με το speedtest.net κλειδωνα στα 18+/1! Δεν εκατσα παραπανω εφοσον συνδεσα το router αλλα και επειδη το κουτι μου ηταν στο Athens digital week οποτε εκανα την δουλεια μου wireless με ενα netbook!

Ηρθε το pc και εκανα τις προεκτασεις! μονο που τοτε η ταχυτητες μου ειναι απο 18+/1 στα ~2/0.8 και με αρκετες διακοπες της συνδεσης μου :weep:

Εχω και ενα wifi στικακι αλλα οι οδηγοι της asus δεν υποστηριζουν win7 :tomato:

Και σπαω το κεφαλι μου να βρω την αιτια! Στο μονο που παει το μυαλο μου ειναι η προεκταση! εχει κανεις καμια αλλη ιδεα να ριξει ?

Ευχαριστω πολυ!:bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έδεινα σε modem/router με προέκταση 20 μέτρα (από το ένα δωμάτιο στο άλλο) αλλά εννιαίο καλώδιο, χωρίς προβλήματα. Και η μπρίζα από την οποία έπαιρνα δεν ήταν η είσοδος του σπιτιού. Βέβαια έχω 2άρα γραμμή αλλά δε νομίζω να είναι θέμα.

Link to comment
Share on other sites

99% τα καλώδια φταίνε...

Δοκίμασε με ενιαίο καλώδιο ή άσε το router κοντά στην πρίζα.

Ενιαιο καλωδιο δεν ξερω που θα βρω τοσα μετρα..υπαρχει σε καποιο καταστημα Η να το φτιαξω εγω αυτο που εχω? :flower:

Link to comment
Share on other sites

Ενιαιο καλωδιο δεν ξερω που θα βρω τοσα μετρα..υπαρχει σε καποιο καταστημα Η να το φτιαξω εγω αυτο που εχω? :flower:

Αν πας σε καταστημα με ηλεκτρολογικο υλικο θα βρεις και ετοιμο αλλα μπορει να σου φτιαξει και εκεινη την στιγμη οσα μετρα θελεις.

Link to comment
Share on other sites

Οπως είπαν ήδη σε οποιοδήποτε κατάστημα με ηλεκτρολογικά ζητάς και σου φτιάχνουν επιτόπου.

Αν δεν μπορέσουν να το φτιάξουν στείλε μου ένα Pm να σε δανείσω πένσα να το φτιάξεις ο ίδιος.

Το τηλεφωνικό καλώδιο είναι πολύ ποιό λεπτό και εύκαπτο και βολεύει περισσότερο στο να κρυφτεί και να μην φαίνεται αλλά θα συμφωνήσω με τον τελευταίο φίλο στο ότι είναι πολύ καλύτερο το καλώδιο δικτύου από άποψη σταθερότητας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.