Jump to content



Sokker manager ( online )


jimidos

Recommended Posts

sokkermanager.jpghttp://www.sokker.org

Είναι διαδικυακό παιχνίδι manager - management καθώς είσαι προπονητής - πρόεδρος !! Αυτήν την στιγμή το παιχνίδι έχει γύρω στους 67.000 χρήστες και δεν απαιτεί περισσότερα από 10' κάθε 2-3 μέρες ώστε να μπορεί μια ομάδα να σταθεί ( όχι σαν εμένα που λιώνω :Ρ ) !! Το καλό με αυτό το παιχνιδάκι είναι ότι έχει 2D live match που μπορείς και πρακολουθείς τον αγώνα της ομάδας σου ( άρα και τις βλακείες που κάνουν οι παίκτες ή τις τρύπες στο σύστημα ) εντελώς δωρεάν και τεράστιο σύστημα τακτικών ( όχι δηλαδή προκαθορισμένα συστήματα αλλά όπου ακριβώς θέλει ο χρήστης τους βάζει ) !!

2dmatch.jpgtacticsy.jpg

Έτσι είναι η παρακολούθηση αγώνα αλλά και το σύστημα τακτικών που στήνεις τους παίκτες σε οποιοδήποτε από αυτά τα τετραγωνάκια είναι η μπάλα !!!

Όποιος γνωρίζει κάτι παρόμοιο με αυτό ας μου απαντήσει γιατί με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο ( τα πιο γνωστά τα έχω δοκιμάσει ) !!

Όποιος έχει χρόνο ας το τσεκάρει ... http://www.sokker.org

Έχει βγει και μια παρουσίαση στο youtube για όποιον θέλει να δει ένα traileraki !!!

:happy2::happy2::happy2::happy2:

Link to comment
Share on other sites

καλό ακούγεται για να μπείτε στο site χρησιμοποιείστε αυτόν τον σύνδεσμο γιατί και εγώ χάθηκα λίγο μέσα στα γερμανικά

Αυτό όντως είναι ένα πρόβλημα ... αλλά έχει αλλαγή γλώσσας !!! Τώρα έχεις ομάδα ;;;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.