Nephiλiμ Μάρτιος 7, 2010 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 5760x1080 Settings + Frames? Βρηκε κανεις λυση για το timer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 7, 2010 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Settings + Frames?Βρηκε κανεις λυση για το timer? (EYEFINITY MODE)Βασικα το παιζω με τον ενα πυρηνα της 5970... γιατι εχει εντονο stuttering το game με τους δυο πυρηνες... κοιτα με την μια καρτα παιζει στα 30-40 fps... με δυο πυρηνες παιζει 50-60 αλλα δεν τα βλεπεις τα frames... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Μάρτιος 7, 2010 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Βρηκε κανεις λυση για το timer? Δεν το δοκίμασα ακόμη, δεν ξέρω αν δουλέυει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 7, 2010 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 (EYEFINITY MODE)Βασικα το παιζω με τον ενα πυρηνα της 5970... γιατι εχει εντονο stuttering το game με τους δυο πυρηνες... κοιτα με την μια καρτα παιζει στα 30-40 fps... με δυο πυρηνες παιζει 50-60 αλλα δεν τα βλεπεις τα frames...ok thanks.Settings screenshot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Μάρτιος 25, 2010 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 Μόλις το εγκατέστησα και ασχολήθηκα ένα 15λεπτο... Ωράιο είναι αν και δεν μου πολυαρέσουν τα τρίτου προσώπου... Έκανα και ένα benchmark (tower) και μου έβγαλε 60fps όλα στο full αλλά δεν πρέπει να εκμεταλλέυεται σωστά το crossfire επειδή έβλεπα μόνο 30-35% χρήση των 3 πυρήνων... Πάντως έχει γέλιο,πολλές εκρήξεις και έχει φάση και ο γάντζος στα σκαρφλώματα... Όταν ασχοληθώ περισσότερο θα ξαναγράψω τις εντυπώσεις μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Μάρτιος 25, 2010 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 ναι drivers γενικα να το εκμεταλευτουν το παιχνιδι δεν υπαρχουν κ γω βλεπω την 295 να βγαζει σε ολα full μεσο ορο 35 fps σε 1920χ1080 κ τους πηρυνες να παιζουν στο 50% Link to comment Share on other sites More sharing options...
mellodos Μάρτιος 25, 2010 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 Το demo πάντως σε μένα παίζει μόνο με το crossfire disabled , αλλιώς crashαρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Μάρτιος 25, 2010 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 Το demo πάντως σε μένα παίζει μόνο με το crossfire disabled , αλλιώς crashαρει...Η τελική έκδοση παίζει με crossfire enabled και χρησιμοποιεί μερικώς όλους τους πυρήνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 25, 2010 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 Κατέβασα το demo στο PS3.. χάλια μου φαίνεται, όπως και το 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Μάρτιος 30, 2010 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 Επειδη μου ψιλοσερνεται και μου προκαλει πονοκεφαλο, υπαρχει καποιο λινκ που να εξηγει τα display settings (με χαζο-search στο google δεν βρηκα κατι) ή εστω αν ξερει καποιος να μου τα εξηγησει ...Δεν εχω υποψιν μου τι ειναι τα:DecalsSoft particlesVsyncSSAOPoint Light SpecularBokeh FilterGpu water Simulationμε αποτελεσμα να μην γνωριζω ποια πρεπει να ειναι ON ή OFF για καλυτερα αποτελεσματα ...Προς θεου δεν θελω αναλυση για το καθενα, απλα χοντρικα ποια "σκοτωνουν" την καρτα σε on αλλα να μην χαλανε και την εμπειρια αν ειναι εντελως off.Ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάρτιος 30, 2010 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 SSAO/gpu water sim είναι τα πιο βαριά.Απορώ γιατί έχετε πρόβλημα με τις απαιτήσεις. Με 8800gts, όλα high σε 1920χ εκτός από ΑΑ και αυτό με το νερό, και πάει μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάρτιος 31, 2010 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 Το χειροτερο voice acting ever!Κατα τα αλλα ειναι καλο αν βγαλεις τα 2 παραπανω που ανεφερε ο φιλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Μάρτιος 31, 2010 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 For Lost fans !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Μάρτιος 31, 2010 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 mariosdeme καλόοοοοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 1, 2010 #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Ρε παιδια παιζω Just Cause 2 αλλα εχω σκαλωσει. Bοηθηστε τον ηλιθιο!!Εχω παει με τους Ulars και εχω τελειωσει την πρωτη αποστολη.Τωρα τι πρεπει να κανω;Να καταστρεφω τριγυσρω μεχρι να γεμισει η μπαρα για να παρω δευτερη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Απρίλιος 1, 2010 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Να προκαλεις χαος καταστρεφοντας βασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 2, 2010 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2010 Ρε παιδια παιζω Just Cause 2 αλλα εχω σκαλωσει. Bοηθηστε τον ηλιθιο!!Εχω παει με τους Ulars και εχω τελειωσει την πρωτη αποστολη.Τωρα τι πρεπει να κανω;Να καταστρεφω τριγυσρω μεχρι να γεμισει η μπαρα για να παρω δευτερη;Πρεπει να κανεις αποστολες και με τις αλλες 2 ομαδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 9, 2010 #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Παιδες το σεναριο/voice acting ειναι ουτε για ταινια του Ed Wood. Και παρα τα ομορφα γραφικα/ποικιλια σε οχηματα και ταρζανιες κατανταει συντομα πολυ επαναλαμβανομενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Απρίλιος 10, 2010 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 Ο χειρισμος των οχηματων των οχηματων μονο σε μενα φανηκε απαραδεκτος;Ομοιως και εμενα μου φανηκε λιγο βαρετο/κουραστικο ειδικα στο ψαξε ολη την ωρα για τα κουτια .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Απρίλιος 10, 2010 #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 Εμένα το παιχνίδι μου αρέσει πολύ (γούστα είναι αυτά).Πάντως πιστεύω πως το 3d engine του παιχνιδιού είναι... έξω φρενών!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.