Jump to content



Εκτίμηση τιμής για πλατφόρμα 5ετίας.


Ερνεστος

Recommended Posts

dsc08151custom.jpg w1200.png dsc08157custom.th.jpg dsc08153custom.th.jpg w1200.png dsc08158custom.th.jpg dsc08160custom.th.jpg

Να ρωτήσω ποιά θα ήταν μία ρεαλιστική τιμή για αυτό το μηχανάκι?

Ναι, έχει γηρασμένη πλατφόρμα...

ΟΜΩΣ όλα τα κομμάτια πλην μητρικής και SLK έχουν αντικατασταθεί εσχάτως με καινούργια (μερικών μηνών ως ημερών, έχω εγγύηση 2ετίας για όλα τα κομμάτια μαζί με τις συσκευασίες τους).

Έχουμε 500+ Gb δίσκους, πολύ καλές ψήκτρες, ολοκαίνουργιο τροφοδοτικό, είναι πραγματικά πολύ ήσυχο και διαθέτει ότι μπορεί να χρειαστεί ένας μέσος χρήστης από πλευράς λογισμικού (λειτουργικά, SP, Office, επεξεργασία ήχου-video, καταβαστήρια και μετατροπείς για youtube, iTunes κτλ κτλ κτλ), καθώς και 8 (παλιά) παιχνίδια, τα οποία φυσικά τα πάει τάπα...

Στο 3DMark06 πιάνει 4900+, το νούμερο είναι απλώς ενδεικτικό.

Συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω, ποιά πιστεύετε ότι θα μπορούσε να είναι η μεταπωλητική του αξία? ? ?

Link to comment
Share on other sites

100-150? αν σκευτείς πως το μόνιτορ κάνει 5 ευρώ, και πως παίρνεις tower έτοιμα πλέων με 200 ευρώ απο Πλαίσιο πχ με 775 πράματα, δεν νομίζω πως κάποιος θα δώσει πολύ παραπάνω.

Οσο καλά και να είναι τα πάντα που δεν το αμφισβητώ φυσικά, δεν παύει να είναι ένας Athlon xp 3200 :/

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω οτι αν το δωσεις κομματια, παιζει να παρεις περισσοτερα λεφτα.

Αν υπολογισεις απο ενα 35αρι τους δισκους εισαι ηδη στα 70€.

Βαλε κανα 30€ το τροφοδοτικο και εισαι στα 100.

VGA αλλα 40 μαζι με την ψυκτρα της και επεξεργαστη-μητρικη-μνημες-cpu cooler αλλο ενα 50αρι+. Οποτε εχεις φτασει ηδη τα 190. Την οθονη δωσε την δωρο.... δεν νομιζω οτι αξιζει κατι. Οπως και το κουτι.

Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Αυτό το trick με την πώληση κομμάτι κομμάτι ακούστηκε πολύ ενδιαφέρον...

Πάντως, ρωτάω μόνο για το κουτί. Η οθόνη δε φεύγει: κόστισε 600+ € τότε ως ένα από τα καλύτερα πάνελ θα αλλαχτεί μόνο αν και όταν χαλάσει. Συγνώμη κιόλας, αλλά τα σημερινά υπερμεγέθη είναι για μπάτσες από τεχνικής άποψης (απόδοση μαύρου-λευκού, ομοιομορφία φωτεινότητας, αντίθεση, τεράστιος κόκκος στη μικρή ανάλυση με μεγάλη διαγώνιο κτλ). Για να πας σε πραγματικά καλή οθόνη πρέπει να σκάσεις αρκετές εκατοντάδες €...

Με τα μηχανάκια των 200€ από Πλαίσιο παίζεις παιχνίδια (έστω και παλιά)? Ή χρειάζεται και καμία εξτρά καρτούλα?

Link to comment
Share on other sites

οχι δεν παίζεις :) τώρα παλιά, ΠΟΣΟ παλια? ναι παλιά θα παίζει. ή με μια μεταχειρισμένη 4850 με 50 ευρώ και καινούργια, απλά όχι out of the box

Χρειάζεσε κάρτα, αλλά για office και internet είναι μια χαρά.

Η Οθόνη μπορεί να ευθύνεται για τους 3 βαθμούς μυοπίας που έχεις επίσεις, και όπως έχουμε πει ότι ήταν κάλό κάποτε δεν είναι και σήμερα. Με 200-300 ευρώ παίρνεις ΠΟΛΥ καλά μόνιτορ πλέων 22-24 ίντσες που θα "σου ανοίξούν τα μάτια".

Μέχρι να τα δοκιμάσεις δεν το καταλαβαίνεις φυσικά αλλά κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη οι εξτρά ίντσες. (σχόλιο για οθόνη φυσικά, και αυστιρά προσωπικό)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.