Jump to content



PCI Bracket για Dell Perc5i


Blinky

Recommended Posts

Εχω 6 μηνες τον perc και τον εχω σα γυφτος δεμενο με κατι σαν σπαγκο για να μην κουνιεται στο pci slot. Εντωμεταξυ εκτος του οτι δεν ειναι σταθερος, εκανα διαφορες αλλαγες και με τα βαλε-βγαλε δε βολεψε καθολου αυτη η ιστορια. Θελω να του βιδωσω ενα pci bracket να τον εγκαταστησω σαν ανθρωπος... Εψαξα καμια 10αρια pci καρτες παλιες που ειχα να καθονται, απο lan μεχρι καρτες γραφικων και κανενα δεν ταιριαζε....ξερει κανεις που μπορω να βρω? Η μηπως καποια καρτα παλι απου εγγυημενα να ταιριαζει και να μπορω να τη βρω φτηνα να της το κλεψω?

Μονο εδω εχω βρει :

http://www.epartsandmore.com/product_info.php?products_id=288

αλλα 40$ με τα μεταφορικα δε δινω, ελεος...

Link to comment
Share on other sites

thanks. το ειχα υποψην μου.....το ιδιο μαγαζι ειναι μεσω ebay, με πιο λογικα μεταφορικα. Και παλι βεβαια 18 ευρω για 5cm σιδερο δε τρελενομαι.....αλλα αν δεν εχει κανεις να προτεινει κατι αλλο, θα αναγκαστω...

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικη αποψη, αν ποιανουν λιγο τα χερια σου, παρε μια γωνια αλουμινιο στο παχος του bracket, δωσε τα 17.5-20€ για ενα dremel και ξεκινα το μονταρισμα. Θα σου μεινει και το dremel.

Link to comment
Share on other sites

Όλο και κάπου θα βρεις κάποιον φίλο ή κάποιο μαγαζάκι με την κλασική κούτα που είναι γεμάτη με παλιές κάρτες PCI. Πάρε τον PERC παραμάσχαλα και βγες στην γύρα να βρεις το bracket που ταιριάζουν οι αποστάσεις στις βίδες. Αν το βρεις σε κανα συνοικιακό μαγαζί, δώστους κι ένα €5 και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

μαζι σου....αλλα το κακο ειναι οτι και εγω μια αντιστοιχη κουτα εχω, και σε 12-15 καρτες που ηταν μεσα καμια δεν ταιριαζε... ενω οταν ειχα διαβασει online στο overclock.net ουσιαστικα αυτο προτειναν και νομιζα οτι θα ειναι απλη υποθεση...

Link to comment
Share on other sites

Οντως μπορει να μην ταιριαξει ποτε.

Αλλα σιγουρα, αν πιανουν εστω και λιγο τα χερια σου, ειναι ευκολο να στηριξεις την καρτουλα πανω σε bracket (ακομα και εαν δεν ταιριαζουν οι αποστασεις κλπ).

Με λιγη θερμοκολλα, με ενα δεματικο, με ενα τρυπανι, με ενα κολλητηρι...καπως θα γινει σιγουρα η δουλεια.

:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.