Jump to content



Βοήθεια !! το PartitionMagic με κατέστεψε


tauri

Recommended Posts

Παιδιά είναι επείγον! Έχω ένα 40 σκληρό τον οποίο τον είχα σε 2 partitions

των 20 GB το καθένα! με το partition MAgic πήγα να κάνω άλλο ένα partition μεγέθους 4GB! Ενώ το partitionMAgic έκανε κανονικά reboot και αφου είχε κάνει μετακίνηση του ενός από τα 2 partitions μου έκανε reboot! Μπήκα

στα windows και μου εμφανίζει μόνο το 1 partition στο οποίο είναι εγκατεστημένα τα windows και μάλιστα μειωμένο αφού του είχα πεί να πάρει μέρος από αυτό το partition. Μπήκα στο partitionMagic και μου εμφανίζει τα εξής:

1. το C: το οποίο λειτουργεί κανονικά

2 ενα μέρος του οποίο είναι εντελώς κενό

3. ενα μέρος το οποίο γράφει Prqrr η κατι τέτοιο τελωσπάντων

και σύμφωνα με το help του partitionMAgic είναι μέρος το οποίο δεν έχει διαμορφωθεί κανονικά και για να ανακτήσω τις πληροφορίες πρέπει να επικοινωνήσω για οδηγίες με τη powerquest!

Καταρχήν με ενδιαφέρει να πάθει κάτι ο σκληρός

και δεύτερον αλλά εξίσου σημαντικό να ανακτήσω τα δεδομένα τα οποία αυτή τη στιγμή δεν βλέπω!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Για να πάθει κάτι ο σκληρός λίγο δύσκολο(μηχανικά έστω ώστε να μην μπορείς να κάνεις κάτι εσύ σε επίπεδο software).

Για την ανάκτιση δεδομένων τώρα, ίσως να μπορείς να κάνεις undelete το partition. Δεν το έχω κάνει. Παιδιά από το forum που το έχουν κάνει μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό.

Link to comment
Share on other sites

εσύ είχες το c & d partition. πείραξες το d που ήταν 20 και έκανες το e 16 και το f 4? είναι έτσι; αν ναι μετά ενεργοποίησες τα δύο αυτά παρτίσιον;πρέπει να τα ορίσεις. το καλύτερο όμως που έχεις να κάνεις είναι να ποστάρεις μια εικόνα του παρτίσιον μάτζικ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.