Jump to content



Eπιτελους το εστησα!


LoWRiDeR

Recommended Posts

keops1.jpg

keops2.jpg

keops3.jpg

trex.jpg

trex2.jpg

all3wb.jpg

Hρθαν τα δυο μικρα για μητρικη κ καρτα γραφικων,επιτελους γιατι μετα την δοκιμη που εκανα στο μεγαλο περιμενα πως κ πως να τα βαλω ολα πανω!!Αυριο αν ολα πανε καλα θα εχετε φωτογραφιες εν λειτουργεια! :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

ειμαι πτωμα!!Η δουλεια δεν ειναι τελειωμενη,θελω να καλυψω ολα τα καλωδια του τροφοδοτικου αλλα δεν ειχα κουραγια,ουτε shroud για το ψυγειο δεν εκανα το κολλησα με ταινια κ δουλευει χαλια...στο αναμμα ο επεξεργ ειναι υπο το μηδεν,μετα με vcore 1.85 σε toast παει μαξ 20-22,δεν εχω κουραγιο για τα τεστ κ τις αναλυτικες φωτος,λιγη υπομονη κανετε μονοοο!!

Link to comment
Share on other sites

Σοκι δεν με θυμασαι απο το pctech που παραλιγο να με πετροβολισετε??Παντως το πελτιερ δεν δουλευει στο μαξιμουμ,δηλαδη 12βολτ,αλλα μονο 9βολτ γιατι αλλιως δεν θα το αντεχε το ψυγειο για να το χωσω μεσα στο κουτι...στα 12βολτ εχει πολυ πλακα παντως χεχε!

Link to comment
Share on other sites

Σε θυμαμαι, αλλα δεν σε ειχα πετροβολησει τουλαχιστον οχι εγω! :)

Eχεις βαλει και κατι αλλο στο socket του επεξεργαστη? Γιατι με τοσο χαμηλες θερμοκρασιες δεν υπαρχει κινδυνος υγροποιησης?

Link to comment
Share on other sites

Kοιτα το προηγουμενο reply μου,εκεινο ειναι το μπλοκ του επεξεργ,αν δεις ειναι ολο γυρω γυρω,οπως κ γυρω απο το σοκετ με μονωτικο υλικο.Επισης εχω βαλει ενα κομματακι που καλυπτει την τρυπα του σοκετ κατω απο τον επεξεργ,οπως κ πισω απο την μητρικη,οποτε τιποτα υγροποιηση :D

Link to comment
Share on other sites

Αντε μεγείες και οσο πιο χαμηλα γίνεται ( απο θερμοκαρασίες εννοώ):D

Μια παρατήρηση Εκείνο το παραληλόγραμο πλέξι που συγκρατεί τα chipset block + radeon block κατα την γλωμη μου καλο θα ήταν να τα άλλαζες μα χονδρότερο γιατί το βλέπω να λυγίζει επικίνδυνα !!!!!

Υ.Γ Τα τygon άψογα ρε γμτ.............

Link to comment
Share on other sites

Thanks eleven! Το κακο ειναι οτι το πελτιερ ακομη κ στα 9Βολτ ζεσταινεται σαν δαιμονισμενο!!το νερο ειναι στους 35 βαθμους,βεβαια το ραντ ειναι τοποθετημενο αστα να πανε,χωρις σραουντ κ δεν ξερω κατα ποσο λειτουργει καλα.Αναλυτικες θερμοκρασιες θα σας δειξω οταν λαβω το νεο ψυγειο κ το τοποθετησω καλα.Δεν μου αρεσει οτι η μητρικη βρισκεται στους 39 βαθμους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.