def Posted January 27, 2010 #1 Share Posted January 27, 2010 επειδη παω πρωτη φορα για εκπευδευτικους λογους,αν εχει παει κανενα παληκαρι να μου ελεγε καποια πραγματακια γενικα.Θα μεινω ΤΕΛ-ΑΒΙΒ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Posted January 27, 2010 #2 Share Posted January 27, 2010 Aν δε ντυθεις μουτζαχεντιν καλα θα ειναι τα πραγματα νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Posted January 27, 2010 #3 Share Posted January 27, 2010 κέιτα από ότι κατάλαβα άμα δεν πάρεις μαζί σου κανένα macbook δεν έχεις πρόβλημα... ...έχω βάσιμες υποψίες πως στα σύνορα δουλεύουν τα τσιράκια του B.G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Posted January 27, 2010 Author #4 Share Posted January 27, 2010 my job... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Posted January 27, 2010 #5 Share Posted January 27, 2010 Απο περιέργια και μόνο Def. Γιατί η εκπαίδευση πρέπει να "περάσει" απο το Ισραήλ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Posted January 28, 2010 Author #6 Share Posted January 28, 2010 γιατι ειναι η καλυτερη στον τομεα της ασφαλειας... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted January 28, 2010 #7 Share Posted January 28, 2010 Απλα ααααν στο μελλον εχεις σκοπο να πας σε καποια χωρα τυπου Αιγυπτο, Λιβανο κλπ, καλο θα ειναι στο ελεγχο διαβατηριου να σου βαλουν σφραγιδα σε ενα χαρτι κ να σου το συραψουν απλα πανω. Αλλιως υπαρχει περιπτωση αν σου σφραγισουν κατευθειαν το διαβατηριο και Ααααν πας σε χωρα με ισχυρο μουσουλμανικο καθεστως να σε καθυστερησουν παρα πολυ κ να περασεις απο πολλαπλους ελεγχους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Posted January 28, 2010 Author #8 Share Posted January 28, 2010 δεν προκειτε να παω Γιαννη,απλα τωρα δεν μπορω να μιλησω για την δουλεια μου,δεν ειμαι πιλοτος επαγγελματιας,αλλη ειναι η δουλεια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted January 28, 2010 #9 Share Posted January 28, 2010 Ναι το καταλάβαμε (ή εγώ το φαντάστικα όταν είδα τον τίτλο) απλά αυτό που λεει ο Γιάννης ισχύει και είχανε κάνει μανούρα σε κάτι παιδιά απο το γραφείο (όταν δούλευα Λονδίνο - είχαμε πελάτες Ισραήλ και Αίγυπτο- ) για την ρημάδα την σφραγίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Posted January 28, 2010 Author #10 Share Posted January 28, 2010 εχω προσκληση ειδικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted January 28, 2010 #11 Share Posted January 28, 2010 Εγω σου ειπα τι ισχυει γενικα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts