Jump to content



Ελεος με τη μεταφορικη που συνεργαζεται το πλαισιο στα γιαννενα


morfeas-dsl-

Recommended Posts

Απλα ελεος ειναι τελειως οτι να ναι. Εχω και το ονομα τους για καθε ενδιαφερομενο.

Παραγγελνω πριν καιρο κατι και με παιρνει μια κοπελα και με το που λεει γεια σας παει να μου εξηγησει που ειναι η μεταφορικη για να παω να τα παρω (εξω απο τα γιαννενα ειναι κιολας!) ! Της εξηγω οτι ειναι παραδοση για σπιτι και λεει πως απλα σκεφτηκε μηπως τα ηθελα νωριτερα!.....

Τα φερνουν που λετε τα πραγματα και επειδη το ενα δε χωρουσε στο αυτοκινητακι που το φερανε το βγαλανε απο το κουτι του... Μολις το παραλαμβανω μου λεει ο τυπας "φιλε μου να ανεβω πανω για να μου κανεις κανενα καφε, ετσι για το ευχαριστω?" !!!!!

Τον κοιταω λεω ανεβειτε τι να πω. Ανεβαινει και λεει ε βασικα μη στο λερωσω το σπιτι δε μου δινεις κανενα ψιλο να τον πιω εξω? Του δινω 3 ευρω και φευγει!..

Προ ημερων χρειαστηκα παλι κατι απο πλαισιο. Ξανα η ιδια μεταφορικη, ξανα τηλεφωνο η κοπελα και μου λεει "εχουν ερθει κατι δεματα απο πλαισιο θα περασετε να τα παρετε?" .Της λεω πως ειναι για παραδοση στο σπιτι και λεει πως το πλαισιο δεν πληρωνει παραδοση στο σπιτι αλλα πληρωνει μεταφορικα απο αθηνα σε αυτους!!!!!

Λεει πως με μια λογικη χρεωση μπορω να τα εχω σπιτι μου την ιδια μερα!!

Λεω ευχαριστω θα επικοινωνησω με το πλαισιο και ξαναμιλαμε. Απαντα ναι φυσικα και το κλεινει. Μιλαω εν συνεχεια με πλαισιο και σα να μην πιστευαν αυτο που μου ειπε! Επικοινωνησαν αυτοι μαζι της και με ξαναπηραν για να μου πουν οτι την επομενη ημερα θα μου τα φερουν. Σε ερωτηση γιατι την επομενη ημερα και οχι σημερα απο τη στιγμη που πριν που ζητησαν λεφτα αυτο ειπαν (ηταν 9 το πρωι) , απαντα οτι δεν ειχανε χρονο.

Που λετε μου τα φερνουν οντως την αλλη ημερα και ξανα ο ιδιος κυριος μου λεει "τα μεταφορικα ειναι πληρωμενα αλλα εαν θελεις μου κερνας ενα καφεδακο"!!!!! Κοιταω την τσεπη μου ειχα, 1 ευρω σε ψιλα και 20 ευρω σε χαρτονομισμα. Του λεω οριστε 1 εχω δεν εχω αλλα,ευχαριστω. Και τι μου λεει! "Να σου χαλασω απο το 20αρικο γιατι ξερεις ειναι και οι βενζινες..."

Τελωσπαντων κραταω τα νευρα μου του λεω κρατα 2 ευρω και ειμαστε οκ...

Αυτα... Συγγνωμη αν κουρασα. Τα σχολια δικα σας.. Θα το σκεφτω πολυ να ξαναγορασω απο πλαισιο. Δεν φταινε αυτοι αλλα οταν συνεργαζεσαι με ατομα που δεν ειναι επαγγελματιες εσυ τα πληρωνεις στο τελος...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Σε νιωθω φιλε...

σε μενα η κλασσικη ατακα ειναι "δε βρισκουμε το σπιτι" και φυσικα αφου δωσω οδηγιες μου λενε δε προλαβαινουμε σημερα -φυσικα παντα πρωι πρωι τηλεφωνο-.

Ειναι τραγικοι το λιγοτερο...πραγματικα προτιμω τα ΕΛΤΑ κ ας κανανε 5 μερες να τα φερουν απο Αθηνα, τουλαχιστον τα φερνανε...σπιτι.

Link to comment
Share on other sites

Το ζήτημα με το Πλαίσιο και τις μεταφορικές που συνεργάζεται έχει αποτελέσει λόγο πάμπολων παραπόνων από τα παιδιά που ζούν επαρχία.

Θυμάμαι πρόσφατα άλλα δύο σχετικά threads.

Εκτός από την γνωστή "ανακύκλωση" του εν λόγω μαγαζιού, έχουμε και την κάκιστη επιλογή συνεργατών οι οποίοι είναι αντιεπαγγελματίες και αν μη τι άλλο αμαυρώνουν και την εικόνα της εταιρίας "Πλαίσιο".

Αλλά.. οι ενστάσεις μου είναι οι εξής: Ποικιλία μεγάλη δεν έχουν, σοβαρό ηλεκτρονικό κατάστημα δεν έχουν (αμεσα διαθέσιμα λένε και τα μισά δεν υπάρχουν), παραδόσεις σωστές δεν έχουν (στην επαρχία εννοώ), αν δεν είχαν το σαφώς ικανοποιητικό RMA τους, θα είχαν 'πατώσει' κατά την γνώμη μου.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Μορφέα είσαι τέρας ψυχραιμίας... πραγματικά το σκηνικό με το καφεδάκι και τις βενζίνες είναι κάτι το οποίο θα μπορούσαμε να το ακούσουμε σε κανα Radio Arvyla για να γελάσουμε όλοι μαζί.

Μπράβο σου που συγκρατήθηκες και δεν είπες ούτε μια κουβέντα παραπάνω (δεν τους άζιξε βέβαια η ψυχραιμία σου)

Link to comment
Share on other sites

omg απλα.. μπραβο που κρατησες την ψυχραιμια σου (αμφιβαλλω αν κραταγα τη δικη μου :S, με αυτα που σου παν...) γενικα προτιμω πλαισιο για αρκετους λογους αλλα τετοια τσαπατσοδουλεια στην επιλογη συνεργατων ειναι αδικαιολογητη (οπως και ο υπευθυνος που του ανατεθηκε να βρει συνεργατες....)

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου εστω και το λεω. Ο κακομοιρης που μου το εφερε πες χανει τη δουλεια του. Οκ την επομενη φορα θα εχω καλυτερη εξυπηρετηση αλλα προτιμω να ζησω με τα μειων 5 ευρω μου παρα με το να ξερω οτι "φταιω" που διωξανε καποιον.

Ηταν κουτοπονηρος μεν, 55 φευγα δε και τον εβλεπες και τον λυποσουν. Ασε που μπορει η μεταφορικη να τον εχει αυτον χωρις μισθο και να λεει ζητα κανενα "καφε" και αυτα που βγαζεις θα παιρνεις.

Εαν τωρα ξαναπαραγγειλω κατι απο πλαισιο ( που δε το βλεπω..) και μου ξαναπει η κοπελα περι χρεωσης να μου τα φερει σπιτι θα κανω επισημη καταγγελια.

Μου εχει τυχει σε κοτοπουλο γνωστης εταιριας να εχει μεσα του καπακι απο πλαστικο μπουκαλι.. Ο υπευθυνος μου λεει στο τηλεφωνο κυριε μην προβειται σε καταγγελια και σας υποσχομαι να τιμωρηθει το παιδι απο τη βαρδια ( εχουν κωδικους πανω και τα βρισκουν) . Ε συμφωνησα αλλα του ειπα η τιμωρια να ειναι καποια προφορικη απειλη οχι να χασει τη δουλεια του οποιος και αν ειναι.

Τεσπα τι να καθεσαι να λες.. Βραστα ολα γιναμε

Link to comment
Share on other sites

για να δειτε την αντιθεση με το εξωτερικο,ο ξαδερφος μου αγορασε κατι παπουτσια απ εξω και του φεραν λαθος νουμερο,τους το πε και του ειπαν να τα στειλει σε αλλον στην ισπανια που τα ειχε παραγγειλει σε αυτο το νουμερο και θα του στειλουν αυτα που επρεπε +ενα εξτρα ζευγαρι δωρο για τη ταλαιπωρια...:haha:

Link to comment
Share on other sites

Ο τελικός καταναλωτής (=εμείς) ξέρουμε το μαγαζί απ' όπου αγοράζουμε. Οι υπάλληλοι του μαγαζιού, οι εξωτερικοί του συνεργάτες κλπ. είναι δικό του πρόβλημα. Αυτή η νοοτροπία του ωχαδερφισμού μας έχει καταντήσει όχι τον πάτο αλλά τον παγκόσμιο απόπατο.

Και βέβαια φταίνε αυτοί (Πλαίσιο). Στο site λένε τόσα λεφτά το προϊόν και όταν παραγγείλεις σε ενημερώνουν και για την χρέωση της παράδοσης (αν δεν είναι δωρεάν). Έχει πουθενά "μικρά γραμματάκια" να λένε για extra χρεώσεις για καφεδάκια και βενζίνες? Έλεος. Θα πρέπει να παραπονεθείς στο Πλαίσιο επειδή αν δεν το κάνεις είναι σαν να δέχεσαι πως σωστά πράττουν και ο "φιλαράκος" με τα τζάμπα καφεδάκια είναι ο μάγκας και εμείς οι ηλίθιοι.

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω τη λογικη του ωχαδερφισμου εαν εννοεις εμενα :)

Οταν μου ειπαν τα περι χρεωσεων τηλεφωνησα στον υπευθυνο του πλαισιο με τη μια.

Συμφωνω οτι μπορουσα να κανω καταγγελια αλλα εξηγησα τον λογο που δεν το κανω ακριβως πιο πανω. Εαν τωρα ξαναπαραγγειλω κατι και εχω παρομοια αντιμετωπιση τοτε ναι θα προβω σε καταγγελια.

Ασε που μπορει να μου πει εγω σου ειπα εαν θελεις δινεις κατι εξτρα εσυ το επελεξες.

Link to comment
Share on other sites

Ευτυχώς που δεν χρειάστηκε ποτέ να παραγγείλω ονλινε από πλαίσιο ποτέ(μιας και τα 5ε μεταφορικά είναι πιο πολλά από το να πεταχτώ να τα πάρω από κάποιο κατάστημα :giveup:),αλλά με αυτά που διαβάζω δεν πρόκειται κιόλας :-O

Link to comment
Share on other sites

εγω μενω σε επαρχια και ειχα παραγγειλει ενα ανεμιστηρακι με led.λοιπον μου το εφεραν σε πεντε ημερες και απο τα 3 ευρω που εκανε το πληρωσα 13!!!!!.εκτος απ'αυτου μου ειπαν να συναντηθουμε στο νοσοκομειο(ενα ολο κι ολο στην πολη) και οχι να ρθουν σπιτι μου απ'εξω.:tongue:το μονο καλο ηταν το ποσο καλος και ευγενικος ηταν ο κυριος που μου το παρεδωσε.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα ...πριν απο κατι μηνες παρηγγειλα το haf απο το πλαισιο .....φυσικα η μεταφορικη που βρισκεται πισω απο τη Nissan μου ζητησε 20 ευρα για να μου το φερει σπιτι....ευτυχως μου εκανε τη χαρη ενας συμφοιτητης και το πηραμε μ τ αμαξι....η κοπελα απο το πλαισιο μου ειπε οτι δεν πιστευει στα αυτια της και οτι θα επικοινωνησει αμεσα......

Αλλα ρε φιλε και εσυ εισαι απαραδεκτος.......τους δινεις 3 ευρω για καφε και βενζινες.....??? αυτοι πρεπει να σε κερασουν για την ταλαιπωρια

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια πατε καλα ;τι 3Ε και 20 ; lol

επιτοπου οταν σου παραδιδει το δεμα παιρνεις στα κεντρικα του πλαισιου και αναφερεις το περιστατικο και αυτος μπροστα.

τελος

Link to comment
Share on other sites

πω τι ήθελα και διάβασα αυτό το νήμα, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι...

φιλε μου εστω και το λεω. Ο κακομοιρης που μου το εφερε πες χανει τη δουλεια του. Οκ την επομενη φορα θα εχω καλυτερη εξυπηρετηση αλλα προτιμω να ζησω με τα μειων 5 ευρω μου παρα με το να ξερω οτι "φταιω" που διωξανε καποιον.

Έχεις καλή διάθεση φίλε, αλλά σε βρίσκω λάθος.

Κατ'αρχήν, οι μεταφορικές με τις οποίες συνεργάζεται η οποιαδήποτε εταιρία προφανώς πληρώνονται. Δεν πληρώνονται για να αποθηκεύουν το προϊόν προς παραλαβή από πελάτη, αλλά για την μεταφορά του, κατ'οίκων. Οπότε στην μεταφορική δεν χαρίζεις, αφού πληρώνεται.

Για τον μεροκαματιάρη που λες, μιας και είμαστε Ελλάδα, και απο την ηλικία του, συμπεραίνω ότι δεν είναι υπαλληλίσκος. Πιο πιθανό να είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της "μεταφορικής". Οπότε ο τύπος τα παίρνει κανονικά από το "Π", και έχει και το θράσος να ζητάει και από εσένα; Να ήταν κάνας πιτσιρικάς πιτσαδόρος με κάνα μηχανάκι που τρώει βροχές/αέρα να του δώσεις χαρτζηλίκι. Σε αυτόν; Φάπες...

Και στην χειρότερη των περιπτώσεων να γίνειι αυτό που λες, να είναι μεροκαματιάρης και να έχει ανάγκες, να παραπονεθείς και να απολυθεί, ποιος θα φταίει; Εσύ που ζητάς αυτό που πληρώνεις, ή αυτός που δεν κάνει την δουλεία του;

Εγώ στην θέση σου, την επόμενη φορά που θα γίνοταν κάτι παρόμοιο: άμα κάνουν νερά του στυλ."έλα πάρτα από εκεί", τηλ. κατευθείαν στο "Π", δώστους στην ψύχρα και να εύχεσαι να αλλάξει την μεταφορική με την περιοχή σου.

Άμα δε,περιμένεις να έρθει πάλι ο "κακομοίρης", να έχεις έτοιμο ένα φραπέ σκέτο σε πλαστικό κυπελάκι (με ΣΠΑΣΤΟ καλαμάκι).

Link to comment
Share on other sites

"Δραμα" η κατασταση με τις μεταφορικες παντου........καμια απο οσες εχω συνεργαστει δεν μου εφερε το προιον στο σπιτι....ολες ζητουσαν λ7 για να το φερουν ...... το perfectshop απο οπου πηρα το ups προσφατα ,ενω ελεγε οτι εχει φρι μεταφορικα.....με χρεωσε με 4.5ε και η μεταφορικη μου ζητησε να παω απο εκει για να το παρω!!!περιμενα 2 βδομαδες να βρω αυτοκινητο και να το παρω (γμτ ολες οι μεταφορικες βρισκονται 2-3-4 χλμ εξω απο τη πολη εδω στα γιαννενα)

Link to comment
Share on other sites

Αυτες οι καταστασεις απαιτουν αμεση ενημερωση του Πλαισιου.

Αυτοι προσεχουν πολυ το image που εχουν σαν επιχειρηση, δε νομιζω οτι αν τους ενοχλησετε θα το αφησουν ετσι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.