Jump to content



Port Forwarding στη Ρουμανία!


Jerry007

Recommended Posts

Η αδερφή μου σπουδάζει στην Ρουμανία και προσπάθησε με remote desktop να της φτιάξω το uTorrent για να κατεβάζει αρχεία. Από ότι κατάλαβα όλη η πολυκατοικία πέρνει απο την ίδια γραμμή. Δεν υπάρχει κάποιο modem, έρχεται ένα καλώδιο κατευθείαν απο την πρίζα του τηλεφώνου.

Ο ISP της είναι μια εταιρία που λέγεται RDS. Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει κάποιο panel για την σύνδεση για να κάνω μόνος μου Port Forward. Έχει κανείς ιδέα καμιά άλλη λύση;

Μπορεί ο διαχειριστής της πολυκατοικίας να το κάνει; Μήπως η RDS έχει ανοιχτές κάποιες "πόρτες";

Βοηθήστε με λίγο γιατί τώρα εκτός από torrents η αδερφή μου είναι ψιλοάσχετη για rapidshare κτλ. Και έχει γραμμή 30mbits/s download και 25mbits/s upload :rofl: (Κρίμα δεν είναι να μένει έτσι :hehe:)

Thanks in advance! :)

Link to comment
Share on other sites

Εχω ενα κολλητο που σπουδαζει Ρουμανια με συνδεση απο την ιδια εταιρια. Σε αυτον ερχεται ενα καλωδιο ethernet απο εξω απο το σπιτι και απο εκει παιρνει ιντερνετ. Αυτο το ethernet το χει βαλει πανω σ ενα router για να συνδεονται πολλοι υπολογιστες.

Αυτος ανοιξε την πορτα που ηθελε απο το router του και μετα ηταν οκ. Οποτε υποθετω οτι αν συνδεεται κατευθειαν πανω στο καλωδιο ethernet δε θα εχει προβλημα με τις πορτες. Εσυ δηλαδη ειδες οτι η πορτα που χρειαζεσαι ειναι κλειστη??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.