kallileo Αύγουστος 31, 2010 #1821 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 Ανδριανόπουλος: Τα λεφτά τα έφαγαν οι πολίτες[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IuTZEQXyfVM]YouTube - ΞΞ½Ξ΄ΟΞΉΞ±Ξ½ΟΟΞΏΟλοΟ: ΀α λΡΟΟΞ¬ ΟΞ± ΞΟΞ±Ξ³Ξ±Ξ½ ΞΏΞΉ ΟολίΟΞ΅Ο[/ame]Ντάξει τι να πεις... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 31, 2010 #1822 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 Ανδριανόπουλος: Τα λεφτά τα έφαγαν οι πολίτες Ντάξει τι να πεις... Όχι ρε γμτ μας καταλάβανε... Πρέπει να τα επιστρέψουμε τώρα ή σε δόσεις;:big_boss: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 31, 2010 #1823 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 Όχι ρε γμτ μας καταλάβανε... Πρέπει να τα επιστρέψουμε τώρα ή σε δόσεις;:big_boss:Σε είδος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 31, 2010 #1824 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 Ανδριανόπουλος: Τα λεφτά τα έφαγαν οι πολίτες Ντάξει τι να πεις... Δημόσια εκτέλεση χρειάζεται, δε νομίζω να μπορείς να πεις κάτι άλλο. Μεγάλος αλήτης ο Ανδριανόπουλος. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Σεπτέμβριος 2, 2010 #1825 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=LmJN1CkloYQ]YouTube - IRON FEAST IN GREECE- WAKE UP![/ame]IRON FEAST IN GREECE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 2, 2010 #1826 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=LmJN1CkloYQIRON FEAST IN GREECE Το επιχείρημα της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης δεν μπορεί να επετύχει αν δεν δαμαστούν πρώτοι οι Έλληνες... Και μιλάμε τώρα για μία εποχή που οι ξένοι μελετούν την (αρχαία) Ελλάδα ενώ οι ίδιοι έλληνες αποδέχονται τα πάθη που τους προσκομίζονται αδίκως. Εμείς θα σώσουμε τον κόσμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 3, 2010 #1827 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 «Λαθρεπιβάτης» ο Αντώναρος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 3, 2010 #1828 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Καμιά ντροπή, τίποτα, πουθενά, για κανένα λόγο. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 3, 2010 #1829 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Πρέπει να τη χάσει κάποιος τη ντροπή για να τη βρουν αυτοί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 3, 2010 #1830 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 «Λαθρεπιβάτης» ο Αντώναρος 'Ημουν στα starbucks στο Κωλονάκι χτες, και μπήκε μέσα αυτό το σίχαμα ο Αντώναρος, δεν κρατήθηκα και άρχισα τα μπινελίκια (χαμηλόφωνα). Η ξαδέρφη μου απόρρησε μιας και δεν ήξερε τι εστί Αντώναρος και μου είπε "Ηρέμησε ρε, θα μας ακούσουν." και εγώ ο βλάκας αντί να φωνάξω, σταμάτησα. Πραγματικά αηδιαστικός ο Αντώναρος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Σεπτέμβριος 3, 2010 #1831 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Κανένα γιαούρτι δεν ειχε να του ρίξεις;;;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Σεπτέμβριος 3, 2010 #1832 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Μετα τα γιαουρτια που εφαγε στα Εξαρχια επρεπε να τον κερασεις ενα Freddακι.... στα μουτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 3, 2010 #1833 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 δεν ξερω αν ειπωθηκε παραπισω...αλλα μια χαρα τα καταφεραμε!!Γιουπιιι.....!! Πηραμε μεταλλιο!!(οχι εμεις) Απο εδω εως εδω (Βαλτε και για σαλτσα ο,τι λεγαν οι γερμανοι στο ενδιαμεσο.) Επιτελους!!Τα καταφεραμε..(το παλευει δλδ ο γιωργαρος) (Μαλλον) το ειχε δει το στορυ ο κωστακης οτι δεν (θα) τον παιζει/μιλαει κανενας και την εκανε για αλλη παραλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 3, 2010 #1834 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 «Λαθρεπιβάτης» ο Αντώναρος Δεν σου μοιάζει υπερβολικό το όλο γεγονός;Δεν μοιάζει σαν μια πάγια τακτική όλων των βουλευτών να πήρε τεράστιες διαστάσεις για τον συγκεκριμένο;Επιστολή στη βουλή για 15 €!! Δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής αλλά δεν μου αρέσουν και τα στημένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 3, 2010 #1835 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Προφανώς και είναι ΝΔ η εταιρία, αλλιώς δεν θα γινόταν όλο αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Σεπτέμβριος 3, 2010 #1836 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Θα τους κρατάνε μούτρα οι καραβοκυραίοι στους βο(υ)λευτές που τους χαλάσανε το μαγαζί (ΥΕΝ), Εκτός άν με το ελευθέρας του βολευτή πήγε να χτυπήσει και τσάμπα τυρόπιτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Σεπτέμβριος 3, 2010 #1837 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Α! ξέχασα.....ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ !!!!Ο υψηλός συντελεστής του ΦΠΑ (23%) ΔΕΝ θα επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες !!!!Αλλά θα πληρώνουμε το πετρέλαιο θέρμανσης όσο το κίνησης !!!http://www.capital.gr/tax/Article.aspx?id=1039467:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 3, 2010 #1838 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 Προφανώς και είναι ΝΔ η εταιρία, αλλιώς δεν θα γινόταν όλο αυτό ???????????????????? Ίσως φταίει η ώρα, που δεν το πιάνω, αλλά αν θες εξήγησέ το, ώστε να έχω την απάντηση αύριο όταν ξυπνήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 4, 2010 #1839 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 Περασμένες ώρες, ΠΑΣΟΚ πες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmitsios Σεπτέμβριος 4, 2010 #1840 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 Καλημερα απ τον νεο...Ακουσα χθες απο πελατη μου Ελληνα που ζει στην Γερμανια και δουλευει εκει 15 χρονια και συγκλονιστηκα. Βγηκε μολις τωρα στην συνταξη (υπολογιζονται και τα χρονια που εργαζοταν στην Ελλαδα). Παιρνει μολις 440€ καθαρα και επειδη η γυναικα του ειναι ανεργη εχει επιδομα ανεργιας για συμπληρωση του εισοδηματος της οικογενειας αλλα 400€. Του λεω τα βγαζεις περα γιατι μιλαμε για Γερμανια. Μου λεει ισα ισα, περιοριζοντας τις δαπανες και παρκαροντας το αυτοκινητο στο γκαραζ (περιμενει βεβαια τα διαδικαστικα για να επιστρεψει στην Ελλαδα). Και πως μετακινήσε η ερωτηση μου. Απαντηση: Συμφωνα με το εισοδημα μου, ο Γερμανος εφοριακος μου λεει οτι πρεπει να παραδωσω τις πινακιδες του αυτοκινητου μου γιατι απλα δεν μπορω να το συντηρησω, αλλιως εχω χρηματα μαυρα τα οποια δεν εχω δηλωσω ή ασκω επισης αλλη παρονομη δραστηριοτητα οποτε ελεγχος κτλ κτλ... Κοκκαλο εγω... Και ρωτω: θα συνεβαινε αυτο ποτε στην Ελλαδα? Ο Ανδριανοπουλος εχει, εν μερει ομως, δικιο. Φταιμε ολοι (οσοι τουλαχιστον ειχαν και εχουν χρηματα) για την κατασταση μας. Τωρα απλα τα λουζομαστε:rant::rant::rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts