Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Δυστυχως παιδια,η δεσμευση των καταθεσεων στις τραπεζες νομιζω πως εχει γινει εδω και καιρο,απλα με διαφορετικη μορφη απο ότι το περιμεναμε.

Εχει απαγορευθει με τον 3842/2010 η διακινηση μετρητου σε οποιαδηποτε συναλλαγη ανω των 3.000 ευρω

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Απαγορεύονται τα μετρητά στις συναλλαγές άνω των 3.000 ευρώ - Οικονομία

και το οριο αυτο θα πεσει απο το επομενο ετος στα 1.500 ευρω.

Οι ΔΟΥ δεν δεχονται μετρητο για συναλλαγες ανω των 250 ευρω (και υπαρχει ΥΑ για αυτο) δηθεν για την ασφαλεια του προσωπικου και την αποτροπη ληστειων.

Ερμηνεύεις αυτά που ακούς όπως θέλεις, ίσως επειδή τα ακούς μέσω κάποιου φίλτρου και τελικά ακούς αυτά που θέλεις να ακούσεις.

Επισης μου αρεσει και ο ντολι.Αν και θα προτιμουσα να ακουσω κατι περα απο το ατομο μου,δηλαδη για τις αποψεις μου

Έγινε επεξεργασία από Tsakonas
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Και επειδη ειναι εκλεγμένοι, τι σημαινει αυτο; Δεν μπορει ο ΛΑΟΣ να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ εκλογες; Το συνταγμα λεει ΤΟ ΠΟΛΥ σε 4 χρονια εκλογες, δεν λεει πουθενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

εχω την αισθηση οτι ολα αυτα που γινονται σου φαινονται παιχνιδακι να εχεις να ασχολεισε. εαν προκυρηχθουν εκλογες δεν ξερω την επομενη μερα σε τι χωρα θα ξημερωθουμε. δεν λεω οτι ειμαι ικανοποιημενος με τη υφισταμενη κατασταση αλλα ο υπερμετρος ενθουσιασμος ειναι χαρακτηριστικο της φυλης μας που μας εχει φερει στη κατασταση αυτη*. Και καλο θα ηταν να ειμαστε πολυ προσεκτικοι. Νομιζω οτι ειναι σωφρον οταν καιγεται το σπιτι σου να μην ψαχνεις να βρεις σε πανικο γιατι καιγεται αλλα πρωτα να τη σβησεις και μετα να δεις τι εφταιξε. my 2 cents

*μην ξεχναμε τις λαοθαλασσες σε συγκεντρωσεις, τα συμβολαια με το λαο και τις επανιδρυσεις του κρατους, εαν υπηρχε συνεση και νηφαλιοτητα τωρα δεν θα ειχαμε φτασει εδω.

Έγινε επεξεργασία από ea6gka
Link to comment
Share on other sites

Sorry αλλα βρισκεσαι εκτος τοπου και χρόνου. Αν καποιος πηγαινε να με σκοτώσει πρώτα θα κοιτουσα να τον αποφυγω/ακινητοποιήσω/whatever και μετα να σβησω την φωτια.

Εχεις καταλαβει οτι αν μεινουν αυτα τα γουρουνια με μορφη ανθρωπων στην εξουσια θα πεινασει ο λαος;

Εχεις καταλαβει οτι τα πουλημενα τομαρια που λεγονται βουλευτες εχουν βαλει ως στοχο να μας εξευτελισουν ωστε να ειμαστε ικανοποιημενοι αυριο με μισθους 200 ευρω;

Σου εχει περασει απο το μυαλο οτι μολις η Ελλάδα μειενει κουφαρι, αφου πουλησουν οτι εχει αξια, θα αφεθει στις τυχες της και τα λαμογια που βγαλαν πωλητηριο θα ειναι καπου να απολαβανουν τα ποτακια τους με τους αγοραστες;

Να φυγουν τα λαμογια απο την εξουσια (και ολοι οι πολιτικοι της μεταπολιτευσης), να μπει ενα pause στο ΔΝΤ μεχρι να μαθουμε ΠΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ χρωστάμε και κυρίως ΓΙΑΤΙ το χρωσταμε, να μπουνε ολοι οσοι ευθύνονται στην φυλακη (ναι φυλακη, οχι τα αστεια δημευσης περιουσιας και λοιπες @@) και μετα εμπρος να χτισουμε απο την αρχη.

Πρωτα καθαριζεις τον χωρο και μετα χτιζεις. Το να σου καιγεται το σπίτι και να το σωσεις, αν σου μεινει ετοιμόροπο και δεν μπορεις να ζησεις, καλυτερα να καει το κωλοχανείο! Πρωτα καθαρίζεις τον τοπο απο οτι σκουπιδι εχει και μετα βλεπεις τι κανεις. Ολα τα αλλα ειναι τσιρότα σε διαμπερες τραυμα.

Και σην τελικη αντε πας για εκλογες και δεν υπαρχει κυβερνηση και το ΔΝΤ και η EE σου λενε φραγκα στοπ. Εχεις συνειδητοποιήσει οτι τα χρηματα που δανειζόμαστε ειναι για πληρωμη τοκων και χρεολυσίων και οχι για αναγκες στο εσωτερικο της χωρας; Χεστηκα αμα δεν πληρωθει η Μερκελ, μας κοψουνε τον δανεισμο. Να φαμε εχουμε απο το εσωτερικο. Αλλα οι περισσοτεροι φοβουνται μην τους κοπουν οι ανεσεις και το επιπεδο ζωης που εχουν. Αμα η χωρα σου αργοπεθαινει και εσυ σκεφτεσαι αν εχεις λεφτα για χαϊλικι, αδειασε μας την γωνια!

Υ.Γ. Το τελευταιο ειναι γενικο σχολιο οχι προσωπικο.

Έγινε επεξεργασία από narta
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Όπως το πάμε το πράγμα είναι πλέον σίγουρο πως θα πουλήσουμε ότι μπορεί να πουληθεί και είναι κερδοφόρο έστω και αμυδρά από ΟΤΕ, ΔΕΗ, δεν ξέρω τι, μέχρι και ΟΠΑΠ που είναι το μόνο κερδοφόρο πράγμα που έχουμε, και μετά θα πέσει ένας ανελέητος βιασμός του φυσικού και ορυκτού πλούτου της χώρας (ουράνια, πετρέλαια, τσάκωνες, φυσικά αέρια, κλπ).

Αυτά είναι λίγο πολύ δεδομένα, το θέμα είναι επι της ουσίας, ΕΜΕΙΣ σαν λαός θα επωφεληθούμε κάτι από αυτό? Και δεν μιλάω για μίζες που θα πάρουν οι πολιτικοί φυσικά, αλλά μιλάω έστω να μειωθούν τα φέσια και δεν ξέρω τι άλλο.

Αλλά ο κακός εγώ πιστεύει πως και θα πωληθούν όλα, και δεν θα μειωθεί τίποτα, και θα χεστούν στην μίζα οι γνωστοί άγνωστοι (που παρεμπιπτόντως ψηφίστε τους πάλι), και εμείς θα χρωστάμε και θα ζούμε με 200 ευρά.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ε όταν μιλάνε αμέσως μετά την ανακοίνωση της προς πώληση περιουσίας του κράτους για σύσταση οργανισμού που θα κάνει τις πωλήσεις και μάλιστα υπό διεύθυνση/εποπτεία ΔΝΤ...

Δηλαδή θέλουν να γλιτώσουν και τις μίζες των πολιτικών... είτε γνωρίζουν ότι είναι ακριβοί στις μίζες οι πολιτικοί μας, είτε δε τους έχουν εμπιστοσύνη...

Εμείς γιατί να τους έχουμε??

Link to comment
Share on other sites

Ρε χίλιες φορές να χρεοκοπήσουμε και να πάμε στα χωριά μας να ζούμε από τα ζαρζαβατικά που θα φυτεύουμε, παρά να έχουμε τους πουλημένους προδότες να μας λένε ότι μας κάνουν και χάρη που προσπαθούν να μας σώσουν... να ξοδέψουν όλα αυτά που φάγανε σε χημειοθεραπείες...

Δε.. αυτό με το κόψιμο των τηλεπικοινωνιών, μου έχει ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι... βράζω...

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω!! Στην τελικη ,θα ξερω οτι δεν απεφυγα τη χρεωκοπια εγω,για να τυρανιουνται στο μελλον τα παιδια μου!

Καλυτερα μια ωρα αρχυτερα....θα παμε στα χωριουδακια μας και θα αρχισουμε να ασχολουμαστε και παλι με πραγματα που θεωρουσαμε περιττα.

Link to comment
Share on other sites

Ρε χίλιες φορές να χρεοκοπήσουμε και να πάμε στα χωριά μας να ζούμε από τα ζαρζαβατικά που θα φυτεύουμε, παρά να έχουμε τους πουλημένους προδότες να μας λένε ότι μας κάνουν και χάρη που προσπαθούν να μας σώσουν... να ξοδέψουν όλα αυτά που φάγανε σε χημειοθεραπείες...

Δε.. αυτό με το κόψιμο των τηλεπικοινωνιών, μου έχει ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι... βράζω...

Αν αναφέρεσαι για την Τετάρτη υπάρχει ανακοίνωση της ΕΕΤΤ ότι λόγω συμφόρησης του δικτύου είχαμε ευτράπελα...

Link to comment
Share on other sites

Ποια συμφορηση καλε;

Τι δικτυο ηταν αυτο που δεν αντεχε 15.000 χρηστες;

Τη πρωτοχρονια που μιλαει ολη η Ελλαδα πιο ευκολα επικοινωνουσα!!

Δε χρειαζεται να ειμαι δυσπιστος ως προς αυτο.Ξερω σε ποια χωρα ζω! :fist:

Link to comment
Share on other sites

Τη Πρωτοχρονιά είμαστε όλοι σπίτια μας και εξυπηρετούμαστε από τα συνηθισμένα σημεία όπως πάντα, με τη διαφορά ότι το κάνουμε όλοι ταυτόχρονα. Στο Σύνταγμα έχεις από το ίδιο σημείο 15.000 συσκευές παραπάνω από το συνηθισμένο.

Στην Κέρκυρα π.χ. το Πάσχα στις ώρες αιχμής που μαζεύεται στο κέντρο χιλιάδες κόσμος τα δίκτυα και τα Wifi γονατίζουν.

Ποιο είναι το όφελος της διακοπής άλλωστε;

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.