Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Απο τη μια ειχα ολους τους συνεργατες απο την δουλεια να ποσταρουν FB ευχαριστα πραγματα και γενικα "περα βρεχει" ολα οκ ... και απο την αλλη ολοι οι Ελληνες contacts να ασχολουνται (μαζι και γω) με το σημερινο αισχος ...

Μου φαινεται παντος (και το εννοω) πολυ περιεργο που δεν εχουν δημιουργηθει οργανωσεις αντιστασης, συμμοριες, κατι τελοσπαντων να πανε να τους βρουνε εναν εναν και να τους καθαρισουν.

Κριμα για την Ελλαδα, πολυ κριμα ...

"Ελληνες contacts", "κρίμα για την Ελλάδα." "Όου" που λένε και εδώ στο Λάντν! ε;

Δεν γίνεται να οργανωθεί κανείς τώρα. Πρώτα θα φύγουν όσοι είναι να φύγουν, να μετρηθούμε όσοι μείνουμε πίσω για να δούμε τι θα γίνει.

Δεν θέλω στεναχώριες από τους ξενιτεμένους.

Όλα θα πάνε καλά εδώ πίσω στο ...χωριό.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν κάνω λάθος, το ευρώ (μνημόνιο) ή η δραχμή (πτώχευση) είναι ψευτοδίλημμα... Με την πολιτική που εφαρμόζεται εώς σήμερα και τα δυο είναι εξίσου καταστροφικά.

Το θέμα είναι πως γίνεται να αλλάξει η πολιτική όταν γνωρίζεις ότι τα πρόσωπα που αντιπροτείνουν κάτι το διαφορετικό (και δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτό είναι εφαρμόσιμο ή ουτοπικό σαν την σωτηρία του μνημονίου) συμπεριφέρονται ως φύλαρχοι με τα κοπάδια τους.

Σήμερα στην πορεία ένιωσα τελείως άδειος και μόνος, μαζί με άλλους βέβαια... Από την μία το οργανωμένο "κίνημα" που διατάσσεται να οπισθοχωρήσει για να μην μολυνθεί από τους "άλλους" και για να προστατεύσει την κοινοβουλευτική του δραστηριότητα (γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι το μοναδικό πράγμα που το αφορά), από την άλλη οργανωμένα πιθήκια του χάους, προβοκάτορες ή αφελής, και στη μέση οι συνιστώσες και ένα πλήθος κόσμου ανικανο να διαχειριστεί την δυναμική του, λογικό χωρίς καθοδήγηση....

Link to comment
Share on other sites

Το τραγικο ειναι οτι αργουν οι εκλογες.μπορει να κερδισαν μια μαχη οι ξευτιλες αλλα οχι τον πολεμο.τωρα αρχιζει ο πολεμος, και μην ξεχνατε αδερφια αυτοι μας φοβονται περισσοτερο απο οτι εκεινοι μας φοβιζουν..

Link to comment
Share on other sites

Ο Λαφαζάνης σε γενικές γραμμές χρειάζεται ψυχίατρο.

Από την άλλη τα επικριτικά σας σχόλια για τον Γλέζο δε ξέρω πως να τα σχολιάσω ειδικά αν μου τον βάζετε δίπλα με τον Γιωργάκη τον αγωνιστή που κατέβηκε σε 1πορεία επι ΝΔ.

ειλικρινά απογοητεύομαι να διαβάζω τέτοια.:wall:

Link to comment
Share on other sites

Όσο για τον Γλέζο... νομίζω και ο Γιωργάκης το έπαιζε αγωνιστής στις παρελάσεις, αλλά μετά από χρόνια είδαμε τι έκανε.

Τί ακριβώς εννοείς; Μανώλης Γλέζος όχι Απόστολος Γκλέτσος, Εθνική Αντίσταση, αποκαθήλωση της ναζιστικής σημαίας,κλπ κλπ....;

Μετα από λίγα χρόνια κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένας τιμημένος νεκρός, και μια ακόμα μεγάλη απώλεια...

Link to comment
Share on other sites

"

Δεν θέλω στεναχώριες από τους ξενιτεμένους.

Όλα θα πάνε καλά εδώ πίσω στο ...χωριό.

Πώς ακριβώς το εννοείς αυτό; Γεια κάτσε γιατί πολύ χαλαρά την βλέπεις την δουλειά. Νομίζεις είναι εύκολο και να σηκωθείς να φύγεις; Νομίζεις είναι εύκολο να βλέπεις την οικογένεια σου 2 φορές (στην καλύτερη) τον χρόνο; Ή τους φίλους σου; Νομίζεις είναι εύκολο να βλέπεις τους γονείς σου να γερνάνε και να ταλαιπωρούνται μέσα από μια webcam ή να βλέπουν οι ίδιοι το εγγόνι τους μέσα από μια webcam; Μη λέμε ότι παπαριά μας κατέβει στο κεφάλι πρωί πρωί.

Έγινε επεξεργασία από DJD
Link to comment
Share on other sites

Η αριστερα γιατι παραπληροφορει ασυστολα και νιπτουν τας χειρας τους? Χρεωκοπια δεν ειναι, σταση πληρωμων ειναι και επιπλεον δεν σημαινει οτι θα διαγραψουμε μονομιας (ακου εκει θα διαγραψουμε με το ετσι θελω LOL) τα χρεη και ξαφνικα δεν θα χρωσταμε σε κανενα. Σταση πληρωμων σημαινει οτι δεν πληρωνω ΤΩΡΑ, τα χρεη παραμενουν και ξοφλουνται αργοτερα.

Παρα λαικιζουν ασυστολα...

Link to comment
Share on other sites

Η αριστερα γιατι παραπληροφορει ασυστολα και νιπτουν τας χειρας τους? Χρεωκοπια δεν ειναι, σταση πληρωμων ειναι και επιπλεον δεν σημαινει οτι θα διαγραψουμε μονομιας (ακου εκει θα διαγραψουμε με το ετσι θελω LOL) τα χρεη και ξαφνικα δεν θα χρωσταμε σε κανενα. Σταση πληρωμων σημαινει οτι δεν πληρωνω ΤΩΡΑ, τα χρεη παραμενουν και ξοφλουνται αργοτερα.

Παρα λαικιζουν ασυστολα...

Η σταση πληρωμών γίνεται ωστε να επαναδιαπραγματευτει το ποσο αποληρωμης. Η ακριβης μετάφραση του default ειναι ξαναγυρναω στο μηδεν. Σταση πληρωμών = διαγράφω μονομερώς το χρεός και καλω σε διαπραγματευση τους πιστωτές ωστε να τους αποπληρώσω αυτα που θεωρώ ΕΓΩ δικαια και εφικτά να πληρωθουν.

Θες να σου δώσω 20 cent στο 1 euro; ΟΧΙ; OK παρε μηδεν. Next.

Εξ' ου και η ενταση για το αγλλικο δίκαιο. Πελον δεν ειναι ομόλογο αλλα δάνειο. Τελειως διαφορετικο.

Link to comment
Share on other sites

μονο που δεν λενε αυτο, λενε οτι εμεις δεν αναγνωριζουμε το χρεος και δεν το πληρωνουμε, σηκωνουμε το αναστημα μας και λεμε ΟΧΙ στους δανειστες, χρεωκοπια τωρα. και φυσικα ο κοσμος αμα ακουσει οτι δεν πληρωνουμε τα δανεια μας και τα χρωστουμενα γλυκαινετε, ειναι ή δεν ειναι παραπληροφορηση αυτο?

Link to comment
Share on other sites

ήμασταν σε κάποιο σημείο μεταξύ του Hotel Amalia* και της στάσης του τραμ, όταν σκάνε ξαφνικά 2-3 δακρυγόνα, και βλέπουμε κόσμο να τρέχει με κατεύθυνση προς Βουλή. Πάνω από την πλατεία φαίνονταν πιο ήρεμα τα πράγματα, παρ'όλα αυτά προχωρήσαμε ως το Μεγάλη Βρετανία για τα ησυχότερα. Αμ δε... Τα ΜΑΤ που ήταν στα λουλουδάδικα κατεβαίνουν, και πετάνε πάλι -άνευ ουσιαστικού λόγου- δακρυγόνο. Εμείς την κάνουμε, ενώ κάποιοι άλλοι αρχίζουν να πετάνε πέτρες. Έφυγαν πιο πολλά δακρυγόνα, εμείς φτάσαμε 1-2 στενά πιο πέρα από την Βουκουρεστίου, ανεβήκαμε πάνω, περάσαμε από ένα καφέ Μπραζιλέρο ή κάπως έτσι όπου υπήρχε κόσμος που έπινε χαλαρός καφέ (...), γυρίσαμε και προς τα πίσω φτάσαμε στο πάνω μέρος του πεζόδρομου της Βουκουρεστίου (δε θυμάμαι πως λέγεται ο δρόμος). Πήραμε 2 ανάσες, και μετά έκαναν και σε αυτόν τον δρόμο -όπου ήταν ήσυχα τα πράγματα, ο κόσμος είχε ανέβει για να πάρει ανάσες- ντου με δακρυγόνα. Τουλάχιστον 2 επιθέσεις άνευ λόγου και αιτίας (πρόφασης)

Κάπου εκεί ήμουν και εγώ, ίσως πιο μπροστά, στην εκκαθάριση πάω μπροστά, βλέπω να ξεκάζουν από Βουλή, πάνε όλοι προς σκαλιά, χαλαρώνω για να μην ποδοπατηθώ και προσπαθώ να πιάσω το Riopan, χάνω το πανό μας και τις σημαίες μας από μπροστά μου και διαπιστώνω ότι είμαι πίσω πίσω.. οπότε κάνω 2 βήματα πίσω να μην σπρόχνομαι άδικα. Για λίγα δευτερόλεπτα, απλά δεν ήξερα από που να φύγω, και έκανα κύκλους, κόσμο δεν έβλεπα προς Προπύλαια παρά μόνο δακρυγόνα οπότε δεν πήγα προς τα εκεί, και τελικά βλέπω μία από τις σημαίες μας να πηγαίνει προς Όθωνος πάλι, ακολούθησα και συνεχίσαμε μαζί πίσω στην Αμαλιάς. Τα ΜΑΤ στην γωνία μας άφησαν να περάσουμε και πήγαμε προς Ζάππειο. Κάτι ψεκάζανε εκεί από Hotel Amalia μεριά, συνεχίσαμε μέχρι που μπήκαμε σε ένα πάρκο εκεί.

Πήγαμε να βγούμε μετά από λίγο, έπεφταν κρότου-λάμψης, συνεχίσαμε μέσα, και βγήκαμε κάτω, στον δρόμο που στρίβει το ΤΡΑΜ πριν το Σύνταγμα. Συνεχίσαμε προς πύλη Ανδριανού, βρηκαμε τις αλυσίδες του ΠΑΜΕ και από πίσω γνωστούς.. Μετα έφυγε το ΠΑΜΕ, έφυγε τα σχετικά γιουχαρίσματα και βρίσιμο, άρχησαν να έρχοντε από Αμαλίας πάλι χημικά και φύγαμε προς Συγγρού..

Η μάσκα που είχα (με φίτρο που αλλάζει) των 20-25 ευρώ πρέπει να έκανε δουλειά. Όχι τέλεια, αλλά δεδομένου ότι έβηξα ελάχιστα ήταν καλά. Τα μάτια είναι άλλο θέμα :(

Ναι γιατι κατεβηκε να μουτζωσει και αυτος με το παμε. Γελοιοτητες που δεν ταιριαζουν στην ηλικια του. Και αν παει να κανει ντου οι αλλοι οι ξεφτιλες που ειναι μαζι του πρεπει να τον κρατησουν και να πανε αυτοι μπροστα, οχι αφηνουν αυτον καθε φορα για να ακουστει στις ειδησεις οτι τα ματ βαρανε γλεζο. Καταντησε το αστειακι.

Τώρα τι ποστ είναι αυτό?

Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα, η φωτό που ποσταρίστικε ΜΑΛΛΟΝ είναι παλιά.

Το ΠΑΜΕ ήταν στην Ομόνοια εκείνη την ώρα, πολύ μακριά και καμία σχέση, Α! και σίγουρα δεν ήρθε για να μουτζώσει.

Ο Γλέζος και ο Θεοδωράκης ήρθαν από Αμαλίας, με αυτοκίνητα και μηχανάκια για να βοηθήσουν να ανοίξουν δρόμο. Από την στιγμή που κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα (ο Γλέζος κάμποσο πιο μπροστά από τον Θεοδωράκη) σχηματίστικαν αλυσίδες γύρω τους για να έχουν χώρο να αναπνέουν και τα σχετικά. Μέτρησα τουλάχιστον 2 αλυσίδες ανθρώπων γύρω τουςκαι μια τρίτη στην οποία ήμουν και εγώ η οποία είχε ανοίξει δρόμο πριν έρθουν και έκλεινε (όχι πολύ πετυχημένα) όταν περνούσαν.

Ήμουν στα 2-3 μέτρα από τον Θεοδωράκη από το ύψος της στάσης του Τραμ, μέχρι το κέντρο της πλατείας μπροστά στα ΜΑΤ. Εκεί, βάλε σπρώξιμο, βάλε συνοστισμό, μάλλον σπρώχτηκαν τα ΜΑΤ και ψέκασαν λίγο, αμέσως τους φόρεσαν μάσκες και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ενώ προσπαθούσε να φύγει ο κόσμος ξέκασαν περισσότερο, σπάσανε οι 2 αλυσίδες μάλλον και αφού ο κόσμος είχε ψιλοφύγει κατάφεραν να τους τρέξουν πίσω.

(Υπήρχε σίγουρα και ένα αναπηρικό καροτσάκι για τον Θεοδωράκη)

3 σχόλια.

Τα ΜΑΤ είναι γουρούνια, πόσο μυαλό θέλει για να ΜΗΝ ψεκάσεις ανθρώπους τέτοιου κύρους και ηλικίας? Τις γιαγιάδες τους και τους παππούδες τους θα τους ψέκαζαν αν τους είχαν εκεί?

Υπάρχει ένα ποσοστό κόσμου απλά τρελού.. ο άλλος πίσω μου φώναζε "Είναι εκεί ο Μίκης? Θοδωρή! Θοδωρή! είναι εκεί? αφήστε με να τον δω λίγο μόνο, αυτός θα μας σώσει!" Χ2

Οι δημοσιογράφοι δεν παλεύοντε, μεγάλο κομμάτι και σπρώξιμο οφείλετε σε αυτούς! Τι τα θέλεις ρε καρμίρη τα πλάνα και τις φωτό από το ΤΡΑΜ συνέχεια μέχρι τα ΜΑΤ, να μην φευγεις από μπροστά του, να τον κρύβεις και να μην τον αφήνεις να περάσει και στις ειδήσεις να μην βλέπω πουθενά τίποτα? ΕΛΕΟΣ!

Άλλα σχόλια, για τα ΑΤΜ, ίσως όπως είπαν δεν είχαν ανεφοδιαστεί, ή ίσως να έπαιξαν 3-4 τηλέφωνα για να τρομοκρατηθεί λιγάκι περισσότερο ο κόσμος. Απίστευτο θα ήταν ή αδιανόητο με πρώην τραπεζίτη για Πρωθυπουργό? Δεν θα έχει κανένα κονέ ο Παπαδήμος?

Για την καταστολή, εικόνα δεν έχω από μπάχαλα, πετροπόλεμο κτλ, μπροστά στην Βουλή άρχησαν όπως περιέγραψα από πάνω τα χημικά, μετά από λίγο το πράγμα πήγε στα λουλουδάδικα, και μετά ΝΟΜΙΖΩ προς τα κάτω. Μέχρι να μας σπάσουν 3-4 ώρες μετά πετροπόλεμος μπροστά στην Βουλή δεν υπήρχε, η εκκαθάριση έγινε με εντολές να μας διαλύσσουν, όχι γιατί πετάχτηκε πέτρα από τα μπλοκ που ήταν εκεί.

Ο σχολιασμός σήμερα και ότι πέτυχα χθες από τα ΜΜΕ είναι τρομερά άθλιος και ψευτικος. Το Mega εδινε 20Κ διαδηλωτές. 20Κ πρεπει να ήταν μόνο μπροστά στην Βουλή, πάνω από την Πλατεία Συντάγματος, ανάμεσα σε Όθωνος και Μεγάλη Βρετανία. Ελάχιστα σχόλια για τον κόσμο, τον παλμό κτλ.. Δείχνουν μόνο 300 μπάχαλους και φωτιές για τα επεισόδια πέριξ της πλατείας και της Βουλής και τι έκαναν 300(οκ, ~250) ζώα εντός της Βουλής.

Link to comment
Share on other sites

μονο που δεν λενε αυτο, λενε οτι εμεις δεν αναγνωριζουμε το χρεος και δεν το πληρωνουμε, σηκωνουμε το αναστημα μας και λεμε ΟΧΙ στους δανειστες, χρεωκοπια τωρα. και φυσικα ο κοσμος αμα ακουσει οτι δεν πληρωνουμε τα δανεια μας και τα χρωστουμενα γλυκαινετε, ειναι ή δεν ειναι παραπληροφορηση αυτο?

Εχεις γνώση τί μερους του χρέους ειναι κεφάλαιο και τί επανακεφαλαιοποιημένοι τοκοι; Επίσης πόσα απο αυτα τα δάνεια γυρίσανε πίσω σαν προμηθειες (σκαρτου και υπερκοστολογημενου) πολεμικου εξοπλισμου. Γι αυτο ειναι ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ η συσταση επιτροπης λογιστικου ελεγχου του χρέους, ωστε να μαθουμε (επιτελους) τί χρηματα εχουμε δανιστει και που πηγανε αυτα.

Link to comment
Share on other sites

συμφωνω, αλλα αλλο σε ρωτησα. Ειναι ενα πραγμα να πουμε να βαλουμε κατω τα δεδομενα και να δουμε τι χρωσταμε και που και τι χρεος ειναι αυτο και αλλο να λεμε αφοριστικα "δεν πληρωνω"

τι δεν πληρωνεις? και πως?

Link to comment
Share on other sites

βοριδης+αδωνις ειδαν οτι βουλιαζαν τα ποσοστα του λαος και τη κανανε με ελαφρα.λογικα σε νδ θα χωθουν στις επομενες εκλογες.

ποιος σκατα ειναι τοσο πανυβλακας που τους ψηφιζει...

Link to comment
Share on other sites

βοριδης+αδωνις ειδαν οτι βουλιαζαν τα ποσοστα του λαος και τη κανανε με ελαφρα.λογικα σε νδ θα χωθουν στις επομενες εκλογες.

ποιος σκατα ειναι τοσο πανυβλακας που τους ψηφιζει...

Eίναι ΤΟΣΟ... κωλοτούμπες οι κωλοτούμπες που από "πανω" θα βγούνε πάλι (σαν τα σκ@τ@ που επιπλέουν). Και με τον σκύλο και με την πίτα ένα πράγμα.

post-4796-1416075825,3868_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.