Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Η εφεύρεση του νόμιμου πλυντηρίου χρήματος μετά τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων με οδηγεί σε φιλοσοφική έξαρση...

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι ποιος μαζοχισμός με κρατάει σε αυτή τη χώρα.

Μετά, άγνωστο γιατί, αναρωτιέμαι ποια αρρωστημένη σκέψη κάνει κάποιους να νιώθουν απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων.

Κάποτε κάποιοι που κατοικούσαν σε αυτή την ευλογημένη γωνιά της Ευρώπης κοιτούσαν να καινοτομήσουν και να πάνε μπροστά με τις δικές τους δυνάμεις. Σήμερα οι κληρονόμοι του οικοπέδου κρέμονται από τα @δια της Δύσης και ζητιανεύουν για την επόμενη δόση ψάχνοντας ακόμα τρόπους να κοροϊδέψουν, αρκεί να μην πειραχτεί η προσωπική τους ευημερία.

Σήμερα στην κοινωνία των 1.200.000 ανέργων, δεν επαρκούν οι καθηγητές, δεν επαρκούν οι νοσηλευτές, δεν έχουμε δρόμους, δεν έχουμε άμυνα, δεν έχουμε εργοστάσια, δεν έχουμε παραγωγή, δεν έχουμε φτηνές ντομάτες, δεν έχουμε ποιότητα ζωής. Τόσος κόσμος κάθεται, καταπιέζεται καθημερινά για να βρει τρόπους να ζήσει και υπάρχουν τόσα για να γίνουν ώστε να ζούμε όλοι καλύτερα. Οπότε αναρωτιέμαι... πως την πατήσαμε έτσι με το χρήμα; Προφανώς κάτι δεν πάει καλά. Το χρήμα έπρεπε να εξυπηρετεί τις ανθρώπινες ανάγκες όχι να τις εμποδίζει.

ΑΝ ήμασταν πραγματικοί απόγονοι των Αρχαίων θα είχαμε βρει κάτι άλλο. Και θα γουστάραμε όλοι μαζί. Και θα εμπνέαμε όλους τους άλλους. Θα πηγαίναμε ένα βήμα μπροστά. Θα νιώθαμε περήφανοι. Τώρα χορεύουμε στο χορό που μας ζητάνε και στο τέλος λέμε κι ευχαριστώ. Τώρα νιώθουμε Έλληνες με το να φοράμε ένα μπλουζάκι με το "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" σε αρχαία ελληνική γραμματοσειρά, να κρατάμε κοντάρια με την Ελληνική σημαία και να σπάμε κεφάλια. Λυπάμαι αλλά το μόνο Ελληνικό που νιώθω πλέον πάνω μου είναι η γλώσσα. Κι αυτή αδυνατούμε να την εμπνεύσουμε στη νέα γενιά των greeklish.

Όλα βαδίζουν στην τύχη τους. Κάθε μέρα είναι σαν να μας έχουν ποτίσει ναρκωτικά για να μας βιάζουν πιο άνετα. Αύριο όταν θα μας ζητήσουν να δουλεύουμε 13 ώρες επί 6 μέρες θα έπρεπε να είναι αιτία πολέμου. Αλλά θα είναι αιτία να κάνουμε like στο fb. Έχουμε περίτεχνα μετατραπεί σε ζόμπι κλεισμένα στον μικρόκοσμό μας και όλη μας η ενέργεια σπαταλάται στη διχόνοια και στην υπεράσπιση της γνώμης μας. Ξεχάσαμε πως να συζητάμε, ξεχάσαμε ΓΙΑΤΙ συζητάμε και σαν συνέπεια απολέσαμε τη δυνατότητα να προοδεύουμε. Ο κόσμος πάντα προχωρούσε μπροστά με τη μέση λύση και όχι με τα άκρα κι εμείς σήμερα είμαστε προσκολλημένοι σε αυτά εξυπηρετώντας ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ την πάρτη μας. Ο εγωκεντρικός πλανήτης μας απειλείται με κατάρρευση λόγω χρεών και αντί να ψάχνουμε κάτι να αλλάξουμε προς το καλύτερο ψάχνουμε να πούμε "είδατε; είχα δίκιο".

Κατά τ' άλλα αδυνατώ να παρκάρω σε ράμπα για ανάπηρους, αδυνατώ να βάλω δυνατά τη μουσική μου στο διαμέρισμα των 35 τετραγωνικών μου, αδυνατώ να πετάξω κάτω τη ζελατίνα από τις τσίχλες, αδυνατώ να οδηγήσω σε λωρίδα ανάγκης όταν πήζω στην κίνηση, αδυνατώ να ψηφίσω όσους με έφεραν ως εδώ και αδυνατώ να πιστέψω ώρες ώρες ότι αδυνατώ μόνο εγώ. Νιώθω μ@λάκας. Νιώθω ξένος. Δεν ξέρω μέχρι πότε. Ίσως μέχρι όλα αυτά που με κρατάνε εδώ να γίνουν λιγότερα από αυτά που με διώχνουν.

Ξέρω όλα τα παραπάνω δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα ή σημασία και ότι ίσως δεν προσφέρουν τίποτα στην κουβέντα αλλά όλοι που και που θέλουμε να εκφράσουμε την ψυχολογία μας, μπας και νιώσουμε καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν ειναι πλαστο το εγγραφο που κυκλοφορει στο ιντερνετ, με δικαστικη αποφαση (6341/2012) εγινε δεκτη η αιτηση ασφαλιστικων μετρων που κατεθεσαν πρωην μετοχοι της τραπεζας της ανατολης κατα της τραπεζας της ελλαδας, και η ετε υποχρεωνεται να παραδωσει επιδειξει εγγραφα στους μετοχους. Αναφερομαι στην υποθεση με τις μετοχες που φερονται να εκαναν δισεκατομμυρια.

Link to comment
Share on other sites

Γελοίο το σημείο αυτό: να κατηγορούν οι Τράπεζες την Τρόικα..αν μη τι άλλο παιδαριώδες όπως και η τωρινή επαναδιαπραγμάτευση

Link to comment
Share on other sites

Πουλάνε Ελλάδα! Ποιός θα πάρει νησάκια για έναν αιώνα; Μετά θα μπορεί να ανανεώσει την σύμβαση.................

NEWS MESSINIA - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Η ΛΙΣΤΑ -Αυτά είναι τα 40 νησιά-φιλέτα που νοικιάζει η Ελλάδα

Και Τούρκους επιχειρηματίες θέλουμε, και Γερμανούς κατακτητές θέλουμε..

Πουλάνε φθηνά στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Βλέπω επανάσταση. Θα πέσουν κεφάλια.

Ο λαός θα τους λιντσάρει. Οι οικογένειες τους θα είναι κατάπτιστες και θα φύγουν στο εξωτερικό να φάνε τα κλεμμένα.

Link to comment
Share on other sites

Βλέπω επανάσταση. Θα πέσουν κεφάλια.

Ο λαός θα τους λιντσάρει. Οι οικογένειες τους θα είναι κατάπτιστες και θα φύγουν στο εξωτερικό να φάνε τα κλεμμένα.

Yeah right.. Τώρα θα ξεσηκωθούν, σε αυτούς που ψήφισαν πριν 3 μήνες.

ΕΔΙΤ:

Παξιμάδι!

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/paideia/metra_sthrikshs_gia_foithtes_spoydastes_kai_ekpaideytikous.1927518.html

Έγινε επεξεργασία από Myralis
Link to comment
Share on other sites

Αυτό για τους καθηγητές είναι καλό μέτρο πάντως.

Στρατιωτικές λέσχες ή σε άλλους χώρους? Αν το κάνουν καθαρά και μόνο στις λέσχες των τμημάτων κάτι γίνεται, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τους καθηγητές να φευγουν από το πανεπιστήμιο για να φάνε σε στρατιωτικές λέσχες.

Link to comment
Share on other sites

Απόλυτη ελευθερία στο καθεστώς αυτό, θρησκεία, παιδεία, σεβασμός στην ελεύθερη επιλογή , E NAI όλα αυτά αξίζουν ένα πιάτο φαγάκι (για να μην χαρούν και οι Νεο-Ναζί φίλοι μας , ας παρακολουθήσουν το τελευταίο μουσικό video να δουν και ωραίες παρόμοιες εικόνες, πέραν του ότι το κομμάτι τα σπάει ,φυσικά):

Wumpscut - **** it - YouTube

Το ντοκυμαντέρ στο πρώτο μέρος αναφέρεται στην βίαιη υφαρπαγή των χωραφιών και των σοδειών των αγροτών.

Ως γνωστόν η βία, όπως διαπιστώσαμε και από τον Χίτλερ, προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια και εξεγέρσεις.

Δες και Μια πιο ήπια εκδοχή του ίδιου πράγματος:

1. Εμπορευματοποίηση φυσικών πόρων με το πρόσχημα της προστασίας τους(πράσινη οικονομία):

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6uRYvNKHgi0]Blue Gold: World Water Wars - YouTube[/ame]

Δες από το 21:17 για τη δράση των εταιρειών νερού ανά τον κόσμο(ακόμα και στις ΗΠΑ!!!)

Έβο Μοράλες: Η "πράσινη Οικονομία" είναι μια νέα μορφή αποικιοκρατίας

2. Γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα. Δηλαδή εταιρική ιδιοκτησία επί των τροφίμων.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SJ0Drb0oZwc]Controlling Our Food | A Documentary On Genetically Modified Foods GMO's - YouTube[/ame]

3. Αποικίες εντός πολιτισμένων κρατών. Και πολιτισμένα κράτη που μετατρέπονται σε αποικίες(αλλαξοκ@λιές)

Δ. Καζάκης: Ειδικές Οικονομικές Ζώνες και η μετατροπή της χώρας σε αποικία | Ειδήσεις από την Ελλάδα την Ρόδο και τα Δωδεκάνησα!

Το προβλέπει ήδη ο νόμος. Ο νόμος 3907 του 2011 στο άρθρο 37 παρ. 5 αναφέρεται:«Σε περίπτωση αδυναμίας των αρμόδιων κατά περίπτωση αρχών να διασφαλίσουν με ίδιους πόρους ή μέσα ότι οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων η απομάκρυνση έχει αναβληθεί, απολαμβάνουν κατά το χρονικό διάστημα της αναβολής, στοιχειώδεις όρους αξιοπρεπούς προσωρινής στέγασης σε εγκαταστάσεις δημόσιου ή κοινωφελούς χαρακτήρα και γενικότερα ότι καλύπτουν τις άμεσες βιοτικές τους ανάγκες, μπορεί να επιτραπεί, μετά από σχετική άδεια, να απασχολούνται ως μισθωτοί σε τομείς απασχόλησης σε συγκεκριμένες περιοχές της Χώρας. Με προεδρικό διάταγμα, που εκδίδεται μετά από πρόταση των Υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Προστασίας του Πολίτη, καθορίζονται οι τομείς απασχόλησης και οι περιοχές της Χώρας όπου μπορούν να ασχολούνται ως μισθωτοί οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων έχει αναβληθεί η απομάκρυνση, το καθεστώς της ασφαλιστικής τους κάλυψης, οι όροι, οι προϋποθέσεις, οι διαδικασίες και τα αρμόδια για τη χορήγηση της άδειας εργασίας όργανα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα.

Άφηναν την Ελλάδα να γεμίζει μετανάστες για να τους χρησιμοποιήσουν ως σκλάβους εντός οικονομικών ζωνών. Θα καθυστερούν την απέλαση για να τους στέλνουν στα καθορισμένα Gulag. Και φυσικά ό,τι πρόβλημα προκύπτει θα το τρώμε στη μάπα εμείς.

ΥΓ: Λέγεται ότι οι πρωτοκλασσάτοι σοβιετικοί μοιράζονταν κοινά χαρακτηριστικά με την τωρινή ελίτ των ΗΠΑ. Τραπεζίτες της wall street δηλαδή. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά αν ισχύει, μάλλον πειραματίζονται με διάφορες μορφές οικονομικής εκμετάλλευσης.

Έγινε επεξεργασία από Petrossortep
Link to comment
Share on other sites

Στρατιωτικές λέσχες ή σε άλλους χώρους? Αν το κάνουν καθαρά και μόνο στις λέσχες των τμημάτων κάτι γίνεται, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τους καθηγητές να φευγουν από το πανεπιστήμιο για να φάνε σε στρατιωτικές λέσχες.

Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό, αλλά η κίνηση είναι καλή διότι πολλοί καθηγητές ακόμα και αν οικονομικά μπαίνουν μέσα, πάνε σε άλλη πόλη για να μαζέψουν μόρια. Οπότε η κίνηση αυτή είναι καλή για αρχή έστω και θα βοηθήσει αρκετούς. Αργότερα ίσως να επεκταθεί ώστε να μην μιλάμε ίσως μόνο για στρατιωτικές λέσχες.

Link to comment
Share on other sites

Yeah right.. Τώρα θα ξεσηκωθούν, σε αυτούς που ψήφισαν πριν 3 μήνες.

ΕΔΙΤ:

Παξιμάδι!

Μέτρα στήριξης για φοιτητές, σπουδαστές και εκπαιδευτικούς - NEWS247

μπααα...εγώ πιστεύω ότι έχουν ήδη μετανιώσει και θα προχωρήσουν σε αντιδράσεις...

Ωραίο το μέτρο, αν φτάσουμε σε επίπεδο να σιτίζονται όλοι οι σπουδαστές και στις εστίες να μένουν όλοι από επαρχία θα είναι ιδανικό...

Επίσης καλά θα κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην επαρχία να ξυπνήσουν λίγο και να αφήσουν την ασιχροκέρδεια λίγο στην άκρη ώστε οι αναπληρωτές καθηγητές να μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο...Ακούς εκεί να ζητάνε 300ευρό για μια τρύπα...

Link to comment
Share on other sites

Και πάνω που πήρανε τα πάνω τους το ΧΑ και οι "μαχητές" της Τρόικα , έρχεται αυτό - Ακόμα πιο βαθιά η ύφεση στο β΄τρίμηνο | toxwni.gr και αυτό - Dow Jones: Νοέμβριο η δόση των 31 δισ. για την Ελλάδα | toxwni.gr για να τους προσγειώσει. Η μάχη όμως συνεχίζεται :rofl:

Το καλό νέο είναι ότι αρχίζει αυτό - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ και πάλι στα FM από Δευτέρα έως Παρασκευή. , μπας και ακουστεί λίγο και η άλλη πλευρά. Είδωμεν.

Edit: τώρα είδα και αυτό - http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1798888&nt=103&utm_source=KerdosNLetterApp&utm_medium=email&utm_campaign=html_newsletter

Περίπτωση αντίστοιχη του περασμένου Μαίου για την οποία ο Μπένι έσκιζε (και καλά) τα ιμάτια του να μην πληρωθεί.Τώρα γαργάρα ;;;

Έγινε επεξεργασία από dangar
Link to comment
Share on other sites

Ο Καζάκης μια ζωή κοιτούσε την τσέπη του. Προσωπική άποψη. Για την ύφεση, ότι θα είναι κοντά στο 7%, το λέγανε εδώ και μήνες. Η δόση ίσως να πηγαίνει ποιο πίσω γιατί ακριβώς περιμένουν αντιδράσεις. Οπότε ας αφήσουμε τον Οκτώβριο τον κόσμο απλήρωτο και χωρίς φάρμακα (μέρος των χρημάτων των φαρμακοποιών θα αποπληρωθούν με την δόση και καλά) όπως πριν τις εκλογές για να στρώσει. :getlost:

Link to comment
Share on other sites

επ ουδενί δεν θα ήθελα να πιστεύω (ή να αληθεύει) ότι χρησιμοποιούν τους φαρμακοποιούς σαν εκβιασμό για να περάσουν τα μέτρα...

Θεωρητικά δεν θα αποπληρωθεί μέρος των χρημάτων, αλλά όλο το ποσό που χρωστάνε στους φαρμακοποιούς από το 2011. Η αιτία φυσικά δεν είναι μόνο οι φαρμακοποιοί ότι θα κλείσουν, αλλά και οι φαρμακαποθήκες που έχουν χρέη τρελά (ήδη έχουν κλείσει 2-3 φαρμακαποθήκες)...

in.gr - Ελλείψεις σκευασμάτων στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ - Ειδήσεις - Ελλάδα -> οφείλεται στην έλλειψη φαρμάκων από τις φαρμακαποθήκες που δεν έχουν να πληρώσουν με μετρητά την φαρμακοβιομηχανία..

Link to comment
Share on other sites

:suicide2:

Θα βάλουμε και μετρητή με wifi στον ποπό σε λίγο. Κάθε φορά που κλάνουμε θα έρχεται αυτόματα με sms (που θα χρεώνεται και αυτό) χαράτσι στο κινητό από το υπουργείο περιβάλλοντος.

Δωρεάν παιδεία αλλά η γνώση θα φορολογείται.

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.