Jump to content



Φθηνά CD-RWs


billpeppas

Recommended Posts

Επειδή προσπαθώ να "σταθεροποιηθώ" όσον αφορά στο ποιό οικονομικό cd-recorder να εγκαθιστώ στα

διάφορα συστήματα που φτιάχνω.

Δηλαδή "ψάχνουμε να βρούμε" το πιο αξιόπιστο cd-recorder με τιμή μέχρι 55 ευρώ.

Ποιά έχετε δοκιμάσει , και τι εμπειρίες έχετε από αυτά?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ παιδιά χωρίς να έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο τομέα της αγοράς hardware, απλά θα πω ότι όταν το πήρα, (TEAC CD-W54E) και φθηνό ήταν και έχει αποδειχθεί μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει μέχρι τώρα. Αν όχι την καλύτερη. Γι' αυτό το λόγο και πάλι TEAC θα ξαναπάρω όταν έρθει ο καιρός να γίνει κάτι τέτοιο, αν και το βλέπω να αργεί.

Link to comment
Share on other sites

CD-Recorders καινούργια δεν πιστεύω να βγούν.

Καιρό τώρα δήλωσαν διάφοροι κατασκευαστές ότι έχουν φτάσει στο θεωρητικό maximum , και ότι από εδώ και πέρα , και να βγάλουν γρηγορότερα drives , θα είναι λιγότερο αξιόπιστα & θα είναι ασύμφορα για τους κατασκευαστές (παραγωγικό κόστος , κτλ)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

gia mena msi exo douolepsei poli xamilo kostos kai polis kales epidoseis kai se kapoies periptoseis anoteres apo teac poli stathera kai kirios poli ftina liteon den ta ebisteuomai iparxei kai h lisi tis bc arketa kali kai telos mia ftini lisi apo to info quest poy den thn blepo pio pano ein ai ths artec

Link to comment
Share on other sites

χμμμ , σαν πρωτη επιλογη , ΤΕΑC W548E , το οποιο και μαλιστα, εκαψε και μεχρι 100 δισκακια απανοτα στα 48 χωρις να βγαλει κιχ.... απτα οποια παιζαν ΟΛΑ....

βεβαια εχω δοκιμασει και BTC ,ASUS , LITEON , kai SONY αλλα την αξεπεραστη ποιοτητα / αποδοση του teak μου , δεν την ξεπερασε κανενα.... αρνητικο ειναι η τιμη... τοτε αν θυμαμαι το ειχα παρει 100 ευρα bulk, που ειχα παρει επισις ταυτοχρονα και ενα sony 32x καπου στα 40 ευρα το οποιο δεν εχει γραψει μεχρι τωρα 32, αποσα τελωσπαντον cd εγραψε και δουλεψαν... τα μισα περιπου, στα 8χ που εγραφα ....τωρα πρεπει να ειναι εξευτελιστικη η τιμη του teac αλλα για τα δεδομενα ενος χρονου πριν ηταν καπως τσιμπιμενη η τιμη του για 48αρι, οποτε και το συγρινω με τις τοτε τιμες... εχω ακουσει και για αλλα teac που δεν ειχαν τοση επιτιχια, αλλα δεν ηταν και πολλες οι περιπτωσεις.... οποτε TEAK ΔΑΓΚΩΤΟ!

Link to comment
Share on other sites

Υπόψιν ότι δεν φτάνει ένα καλό CD-Rewriter για να κάνει την δουλειά , θέλει και επάξια δισκάκια , και όχι του κιλού.

Τα CD-RWs τα τεστάρω με την χρήση 3ων CD-Rs διαφορετικών εταιριών (και κατηγοριών αντίστοιχα):

Fullmark - Verbatim - Plextor (Taiyo Yuden)

Έτσι βγάζουμε πιο "σφαιρικά" συμπεράσματα.

Το BTC είναι σχεδόν ισάξιο με το Teac (το δοκίμασα σήμερα το απόγευμα).

Link to comment
Share on other sites

όπως και να έχει stay away from the ripper ... εεεε ricoh ... το πήρα για σκυλί πριν 1+ χρόνο και α΄ρχισε απο πολύ νωρίς τα τα γουργουρίσματα .. το έβαλα μόνο του σε ide controller και φτιάξανε λίγο τα πράγματα .. καθόλου ευχαριστημένος .. :mad:

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά , με την ευκαιρία πήρα ένα BTC CD-RW 5232IM.

Αστέρι βγήκε.Πολύ καλό και αξιόπιστο γράψιμο , και απίστευτο read performance.

(θα το συμπεριλάβο στο συγκριτικό των 52x CD-RWs , όπου μάλλον θα προσθέσω και ένα section με τα read performances διάφορων τελευταίων (πρόσφατων) συσκευών.

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε ένα CD-RW με την πρώτη εντύπωση που θα μας δώσει. Δηλαδή αν μια συσκευή μας δώσει καλά αποτελέσματα, δεν σημαίναι ότι είναι και καλό. Πρέπει να αντέξει και στο χρόνο. Γι' αυτό θα πρότεινα όσοι έχετε αποκτήσει πρόσφατα κάποια συσκευή να μας πείτε και τη γνώμη σας γι' αυτήν μετά από κάμποσο καιρό. Όπως ο φίλος ο Mad.

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται ότι πρέπει να έχει και διάρκεια.Συμφωνώ απολύτως.

Το Plextor , BTC BDV-212B & BTC BDV-316E που θα μπούν στο συγκριτικό , τα έχω πολύ καιρό , και ειδικά το Plextorάκι έχει μετρήσει πάνω από 2500 εγγραφές.

Το BTC 5232IM έβγαλε τρομερά read scores...

61x στο Nero CD/DVD Speed , πιστεύω πως λέει πολλά.Καθώς και καλούς χρόνους αναζήτησης. (αν και εδώ το Plextor είναι το απολύτως κορυφαίο) [ανάμεσα σε όσα μηχανήματα έχω δοκιμάσει πάντα].

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.