Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Δευτερα ξημερωματα φευγω για γαλλια 5ημερη....

οποιος εχει κανεναν γνωστο εκει και θελει να του παω κανενα ταπερακι η τιποτα αλλο ας μου τα στειλει......:p

Μπορει καποιος που γνωριζει που θα βρω καταστημα με καλωδια για να αγορασω οπως πχ της tvout απο καρτα γραφικων σε τηλεοραση στην Αθηνα? καποιο ετσι κεντρικο-μεγαλο γιατι θελω μεγαλος μηκος ή να μου φτιαξει ενα.

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Δευτερα ξημερωματα φευγω για γαλλια 5ημερη....

οποιος εχει κανεναν γνωστο εκει και θελει να του παω κανενα ταπερακι η τιποτα αλλο ας μου τα στειλει......:p

καλα να περασεις! Μολις πριν 10 ωρες γυρισα :)

Αρχική απάντηση από unseen

καλα να περασεις! Μολις πριν 10 ωρες γυρισα :)

Εγω ακόμα εδω ειμαι γμτ τι μου...

Ρε γμτ θέλω ντράμς! Έπαιξα σήμερα σε ένα studio (και μάλιστα με σπασμένες μπαγκέτες) και πορώθηκα! Το θέμα είναι οτι είναι πανάκριβα... :( Τόσο καιρό μάζευα λεφτά για την οθόνη, σκεφτείτε πόσο θα μου πάρει για ντράμς!!! Θα μου πείτε θέλουν και χώρο... Απ'αυτόν έχω μπόλικο... :D

Αρχική απάντηση από ea6gka

ωωωωωωωωωωωχχχχχχ @ ydinopoulos

Μια απο τα ιδια...μαλλον λιιιιιγο χειροτερα. Απο τις 4 το επογευμα μεχρι τις 12 το βραδυ δουλευω αυριο....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ......ακολουθει 14ημερη αδεια...επιτελους. Απο τον Σεπτεβρη εχω να αδειευτω..

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ρε γμτ θέλω ντράμς! Έπαιξα σήμερα σε ένα studio (και μάλιστα με σπασμένες μπαγκέτες) και πορώθηκα! Το θέμα είναι οτι είναι πανάκριβα... :( Τόσο καιρό μάζευα λεφτά για την οθόνη, σκεφτείτε πόσο θα μου πάρει για ντράμς!!! Θα μου πείτε θέλουν και χώρο... Απ'αυτόν έχω μπόλικο... :D

Μη μιλάς για drums... και εγώ θέλωωωωωωωωωω :baby:

Κάνουμε μια ομαδική μπας και έχουμε καλύτερη τιμή; :D Πάντως εμένα δεν θα με χαλάγανε ούτε αυτά των 400ων . Κάτι να βαράω κι ό,τι να 'ναι! :D

Αρχική απάντηση από ea6gka

2 παλια βαρελια ενα στυλαρι λιγη φαντασια πολλα ναρκωτικα και εχεις και γαμω τα drums

Καλά, είπαμε, ό,τι να 'ναι αλλά όχι κι έτσι! :)

Κάνουμε μια ομαδική μπας και έχουμε καλύτερη τιμή; :D Πάντως εμένα δεν θα με χαλάγανε ούτε αυτά των 400ων . Κάτι να βαράω κι ό,τι να 'ναι! :D

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: u rule makis!!! xaxaxaaxaxaxaxax

Ψήνομαι όσο δε μπορέις να φανταστείς :p να πάρουμε τα μικρά τα yamaha που είναι βαμμένα σε πέρλα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.