SLN Φεβρουάριος 27, 2006 #14002 Φεβρουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 00:44] α ρε αξεπεραστη Ελληνικη μαγκια Ln2 refill aka (στα @@ μου το γεμιζω και χωρις γαντια) Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 00:51] την επομενη φορα που ξαναπας δανεισε του ενα dvdακι με το Terminator2 μπας και βαλει μυαλο (ή εστω γαντια) Γαντια αρ οπσιοναλ Το "πανακι" του τυπου ειναι υπερ-αρκετο για να κανει δουλεια...
esdee Φεβρουάριος 27, 2006 #14003 Φεβρουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Γαντια αρ οπσιοναλ Το "πανακι" του τυπου ειναι υπερ-αρκετο για να κανει δουλεια... Ωχ ... φανταζομαι τι καφριλες κανετε και εσειςς στην σχολη... το να ακουμπησεις υγρο αζωτο στα γρηγορα δεν ειναι τιποτα το να εξατμηστει υγρο αζωτο στο χερακι ομως ειναι παρασημο, και εχω ιδη 3 παρασημα απο τα phase
SLN Φεβρουάριος 28, 2006 #14004 Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 02:54] Ωχ ... φανταζομαι τι καφριλες κανετε και εσειςς στην σχολη... το να ακουμπησεις υγρο αζωτο στα γρηγορα δεν ειναι τιποτα το να εξατμηστει υγρο αζωτο στο χερακι ομως ειναι παρασημο, και εχω ιδη 3 παρασημα απο τα phase Ταπεινη μου γνωμη, πρεπει να εισαι πολυ καφρος/βλακας (ή απλα ατυχος) για να παθεις σοβαρη ζημια απο LN.
spc Φεβρουάριος 28, 2006 #14005 Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Ταπεινη μου γνωμη, πρεπει να εισαι πολυ καφρος/βλακας (ή απλα ατυχος) για να παθεις σοβαρη ζημια απο LN. Τάφε έφη S LN
Chosen Φεβρουάριος 28, 2006 #14006 Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Ταπεινη μου γνωμη, πρεπει να εισαι πολυ καφρος/βλακας (ή απλα ατυχος) για να παθεις σοβαρη ζημια απο LN. Ή ακόμα χειρότερα, από SLN...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 28, 2006 #14007 Φεβρουάριος 28, 2006 Γιατί ενώ οι περισσότεροι καθηγητές κοιτάζουν να κάνουν το μάθημά τους, οι θρησκευτικοί πάντα μας θέλουν Παναγίες, φωνάζουν, εξετάζουν κάθε μέρα με τον κατάλογο και πρέπει εκεί που έχεις τόσα άλλα να διαβάσεις να κάθεσαι σα μαμάκας 10 ώρες να διαβάζεις θρησκευτικά; Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι τα μαθαίνουν παπαγαλία και άλλα τους ρωτάει, άλλα απαντάνε. Εγώ που ποτέ δεν κατάφερα να μάθω κάτι παπαγαλία τι να κάνω; Θυμάμαι χαρακτηριστικά πέρυσι που μας είχε βάλει ο τότε καθηγητής (καλός αυτός ευτυχώς) να του γράψουμε το Σύμβολο της Πίστεος και θυμόμουνα το νόημα αλλά δεν θυμόμουν τη σειρά και το πώς ακριβώς τα λέει... Θα μου πείτε αυτό είναι το νόημα. Δυστυχώς όμως σήμερα αν δεν ξέρεις και κάποια ανούσια πράγματα την έκατσες...
esdee Φεβρουάριος 28, 2006 #14008 Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 10:58] Ταπεινη μου γνωμη, πρεπει να εισαι πολυ καφρος/βλακας (ή απλα ατυχος) για να παθεις σοβαρη ζημια απο LN. οπως να ακουμπησεις την γλωσσα σου σε μπρικι που εχει μεσα LN2 ?
Maz00nga Φεβρουάριος 28, 2006 #14009 Φεβρουάριος 28, 2006 Ρε σεις, ας ερθει καποιος εδω να μαζευει το περισσευουμενο LN διοτι τουλαχιστον ανα δυο ημερες αφηνουν ενα βαρελι κ αδειαζει σιγα σιγαααααααα στην ατμοσφαιρα...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 28, 2006 #14010 Φεβρουάριος 28, 2006 Διάβαζα θρησκευτικά και άκουγα το 666 των Aphrodite's Child. Καλό ε; :hehe: ’μα με ρωτήσει αύριο κάτι και δεν ξέρω θα πω "κύριε άκουγα παράλληλα το 666 και ψιλοαφαιρέθηκα..."
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 28, 2006 #14011 Φεβρουάριος 28, 2006 Πο ρε σεις... Έψαχνα στο AV-site για mini Hi-Fi και έριχνα γενικώς μια ματιά στο forum τους και δεν μπορώ με τπτ να τους παρακολουθήσω... Πρέπει να ξέρουν πολλά οι τύποι εκεί πέρα... Μ'αρέσει που λέει ένας για entry-level Hi-Fi και δίνει ένα σύστημα 4000... Φαντάζομαι πως νιώθει ένας "ταπεινός" χρήστης PC όταν μπαίνει για πρώτη φορά στο Lab... :hehe:
astrolabos Φεβρουάριος 28, 2006 #14013 Φεβρουάριος 28, 2006 Μπά, βλέπω Χαρδαβέλλα και είμαι Rockstable:P
Κοπρίτης Φεβρουάριος 28, 2006 #14015 Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:28] κουνηθηκε κανεις? τωρα οχι... αλλα χθες και προχθες νοιωσαμε τετοια ωρα περιπου κατι μικροσεισμους εδω στον 5ο... ο σεισμογραφος της κουζινας ειναι ο αδιαψευστος μαρτυρας μου παντως ( λεπτο μεταλλικο κηροπηγιο υψους 1.3μ που αντιλαμβανεται και τις πιο ανεπαισθητες δονησεις )
Shaman Μάρτιος 1, 2006 #14016 Μάρτιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Πο ρε σεις... Έψαχνα στο AV-site για mini Hi-Fi και έριχνα γενικώς μια ματιά στο forum τους και δεν μπορώ με τπτ να τους παρακολουθήσω... Πρέπει να ξέρουν πολλά οι τύποι εκεί πέρα... Μ'αρέσει που λέει ένας για entry-level Hi-Fi και δίνει ένα σύστημα 4000... Φαντάζομαι πως νιώθει ένας "ταπεινός" χρήστης PC όταν μπαίνει για πρώτη φορά στο Lab... :hehe: Για δώσε nickname να κανονίσω κανά Ban-άκι! Τελευταίο φορά που κοίταξα ήμουν ακόμη mod εκεί. Τους έχω πει ότι είμαι στο πτυχίο και έχω πολλά διαβάσματα οπότε δεν παρακολουθώ πολύ τα του forum. Που να εξηγείς τι είναι το WoW.....
zyx Μάρτιος 1, 2006 #14018 Μάρτιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από ShamanΠου να εξηγείς τι είναι το WoW..... :PPPPPPPPP προδοτη γυρνα πισω εχουμε καλο raid wg μπορεις να γινης exalted σταματηστε να ακουτε την borg-ina σας εχει επειρεασει ολους, αυτος ηταν κατεστραμενος απο την πρωτη στιγμη που ειδε τον μουσατο (gay) human mage να σκαει fireball στην καμερα. horde ftw
YDinopoulos Μάρτιος 1, 2006 #14019 Μάρτιος 1, 2006 Xτες ανακαλυψα οτι εχω ενα μικρο προβληματακι στον αστραγαλο. Λεγεται "Συνδρομο ταρσιαίου σωληνα" και παρουσιαζεται 1 φορα ανα 100.000 ! Τουλαχιστον φτιαχνεται !
deadlock7 Μάρτιος 1, 2006 #14020 Μάρτιος 1, 2006 "Oποιος προλαβει!! θα τιρηθει σειρα προτεραιοτητας!" 1)Ειναι παμφθηνο!!(καινουριο εχει μολις 60ευρω) 2)Η τελευταια λειτουργια που παρεχει ειναι κορυφη.Πραγματικα απιστευτο!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.