Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 00:44]

α ρε αξεπεραστη Ελληνικη μαγκια :D

Ln2 refill aka (στα @@ μου το γεμιζω και χωρις γαντια)

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 00:51]

την επομενη φορα που ξαναπας

δανεισε του ενα dvdακι με το Terminator2

μπας και βαλει μυαλο (ή εστω γαντια) :p

Γαντια αρ οπσιοναλ

Το "πανακι" του τυπου ειναι υπερ-αρκετο για να κανει δουλεια...

Αρχική απάντηση από SLN

Γαντια αρ οπσιοναλ

Το "πανακι" του τυπου ειναι υπερ-αρκετο για να κανει δουλεια...

Ωχ ... φανταζομαι τι καφριλες κανετε και εσειςς στην σχολη...

το να ακουμπησεις υγρο αζωτο στα γρηγορα δεν ειναι τιποτα

το να εξατμηστει υγρο αζωτο στο χερακι ομως ειναι παρασημο, και εχω ιδη 3 παρασημα απο τα phase :p

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 02:54]

Ωχ ... φανταζομαι τι καφριλες κανετε και εσειςς στην σχολη...

το να ακουμπησεις υγρο αζωτο στα γρηγορα δεν ειναι τιποτα

το να εξατμηστει υγρο αζωτο στο χερακι ομως ειναι παρασημο, και εχω ιδη 3 παρασημα απο τα phase :p

Ταπεινη μου γνωμη, πρεπει να εισαι πολυ καφρος/βλακας (ή απλα ατυχος) για να παθεις σοβαρη ζημια απο LN.

Αρχική απάντηση από SLN

Ταπεινη μου γνωμη, πρεπει να εισαι πολυ καφρος/βλακας (ή απλα ατυχος) για να παθεις σοβαρη ζημια απο LN.

Τάφε έφη S LN

Αρχική απάντηση από SLN

Ή ακόμα χειρότερα, από SLN...

Γιατί ενώ οι περισσότεροι καθηγητές κοιτάζουν να κάνουν το μάθημά τους, οι θρησκευτικοί πάντα μας θέλουν Παναγίες, φωνάζουν, εξετάζουν κάθε μέρα με τον κατάλογο και πρέπει εκεί που έχεις τόσα άλλα να διαβάσεις να κάθεσαι σα μαμάκας 10 ώρες να διαβάζεις θρησκευτικά;

Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι τα μαθαίνουν παπαγαλία και άλλα τους ρωτάει, άλλα απαντάνε. Εγώ που ποτέ δεν κατάφερα να μάθω κάτι παπαγαλία τι να κάνω; :( Θυμάμαι χαρακτηριστικά πέρυσι που μας είχε βάλει ο τότε καθηγητής (καλός αυτός ευτυχώς) να του γράψουμε το Σύμβολο της Πίστεος και θυμόμουνα το νόημα αλλά δεν θυμόμουν τη σειρά και το πώς ακριβώς τα λέει... :tomato:

Θα μου πείτε αυτό είναι το νόημα. Δυστυχώς όμως σήμερα αν δεν ξέρεις και κάποια ανούσια πράγματα την έκατσες... :(

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 10:58]

οπως να ακουμπησεις την γλωσσα σου σε μπρικι που εχει μεσα LN2 ? :D

Ρε σεις, ας ερθει καποιος εδω να μαζευει το περισσευουμενο LN διοτι τουλαχιστον ανα δυο ημερες αφηνουν ενα βαρελι κ αδειαζει σιγα σιγαααααααα στην ατμοσφαιρα... :hehe:

Διάβαζα θρησκευτικά και άκουγα το 666 των Aphrodite's Child. Καλό ε; :hehe: :hehe: :hehe:

’μα με ρωτήσει αύριο κάτι και δεν ξέρω θα πω "κύριε άκουγα παράλληλα το 666 και ψιλοαφαιρέθηκα..." :hehe:

Πο ρε σεις... Έψαχνα στο AV-site για mini Hi-Fi και έριχνα γενικώς μια ματιά στο forum τους και δεν μπορώ με τπτ να τους παρακολουθήσω... Πρέπει να ξέρουν πολλά οι τύποι εκεί πέρα... :p

Μ'αρέσει που λέει ένας για entry-level Hi-Fi και δίνει ένα σύστημα 4000... :p

Φαντάζομαι πως νιώθει ένας "ταπεινός" χρήστης PC όταν μπαίνει για πρώτη φορά στο Lab... :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:28]

κουνηθηκε κανεις?:blink:

τωρα οχι...

αλλα χθες και προχθες νοιωσαμε τετοια ωρα περιπου κατι μικροσεισμους εδω στον 5ο...

ο σεισμογραφος της κουζινας ειναι ο αδιαψευστος μαρτυρας μου παντως

( λεπτο μεταλλικο κηροπηγιο υψους 1.3μ που αντιλαμβανεται και τις πιο ανεπαισθητες δονησεις )

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Πο ρε σεις... Έψαχνα στο AV-site για mini Hi-Fi και έριχνα γενικώς μια ματιά στο forum τους και δεν μπορώ με τπτ να τους παρακολουθήσω... Πρέπει να ξέρουν πολλά οι τύποι εκεί πέρα... :p

Μ'αρέσει που λέει ένας για entry-level Hi-Fi και δίνει ένα σύστημα 4000... :p

Φαντάζομαι πως νιώθει ένας "ταπεινός" χρήστης PC όταν μπαίνει για πρώτη φορά στο Lab... :hehe: :hehe: :hehe:

Για δώσε nickname να κανονίσω κανά Ban-άκι! :p

Τελευταίο φορά που κοίταξα ήμουν ακόμη mod εκεί. Τους έχω πει ότι είμαι στο πτυχίο και έχω πολλά διαβάσματα οπότε δεν παρακολουθώ πολύ τα του forum.

Που να εξηγείς τι είναι το WoW..... :hehe:

Αρχική απάντηση από Shaman

Που να εξηγείς τι είναι το WoW..... :hehe:

:PPPPPPPPP

προδοτη γυρνα πισω εχουμε καλο raid wg μπορεις να γινης exalted :p σταματηστε να ακουτε την borg-ina σας εχει επειρεασει ολους, αυτος ηταν κατεστραμενος απο την πρωτη στιγμη που ειδε τον μουσατο (gay) human mage να σκαει fireball στην καμερα. horde ftw

Xτες ανακαλυψα οτι εχω ενα μικρο προβληματακι στον αστραγαλο. :( Λεγεται "Συνδρομο ταρσιαίου σωληνα" και παρουσιαζεται 1 φορα ανα 100.000 ! Τουλαχιστον φτιαχνεται !:happy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.