Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma

ρε με ηλεκτρικο πηγα...........λες να επαιρνα και το Saabακι μαζι μου?

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟ Ι.Χ. στο ΠΛΟΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:mad:

ελεος με τις ναυτιλιακες.....ουτε ατοκες δεν κανουν.....:tomato:

Καλυτερα να αρχισουν τοτε να κανουν, να λεμε οτι σε ξερουμε κιολας να εχουμε προνομιακα επιτοκια :hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos

Τα παραπονά σου στον Dinopoulo:P

:whistling

Τι να κανω? Ξερετε ποσο εχει παει το πετραιλαιο ?

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 21:29]

Τα παραπονά σου στον Dinopoulo:P

Tι φταιει αυτος???

Μονο για να διαβαζει τα email τον εχουνε...:p

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

:D

Μη χαμογελας, γιατι θα καταληξεις πετρελαιο... (μαυρος, απ το ξυλο :hehe: )

ξέρετε κανα πρόγραμμα που να κάνει Posterize εικόνες?

να του λες αυτή βγάλτη σε 5χ5 κόλλες Α4?

είχα ένα pro print pack Η κάπως έτσι αλλα δε το βρήσκω....

το κέρατό μου....

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Συγνωμη για το κερατο σου...:(

Δεν εφτεγα εγω...αυτη ορμησε.....¨(

Εμ πως, αφου εχεις και αζωτο ΚΑΙ παγο (βλ. σχετικο βιντεο BombayTV :hehe: )

Αρχική απάντηση από ea6gka

ΣΛΝ δε ντυθηκες και περσι και προπερσι και...θα αλλαξεις κοστουμια ποτες?

τα μπερδεύεις, πέρυσι είχα ντυθεί χημικός.

μην ταυτίζεις τους χημικούς με τον sln :hehe::p

Αρχική απάντηση από sotiris

Ντύθηκα SLN.

Μου πάει?

ειπα και εγω....!!

Φτυστος εισαι παντως!!

Στην αρχη νομισα οτι ο SLN εγινε moderator..:p

Aσε επισης που στην προηγουμενη σελιδα νομιζα οτι εκανες quote στον εαυτο σου....:)

Eπιτελους μετα απο ενα χρονο+ οι αλητες του lab καταλαβαν το λαθος τους και με εκαναν mod...

Eιμαι περηφανος...

Ευχαριστω ολη την διοικητικη ομαδα του lab και ελπιζω να φανω ανταξιος των προσδοκιων σας.

Ευχαριστω το Θεο, την οικογενεια μου, τον Φανη που με στηριξε παρα τον πολεμο που δεχομουν απο παραγοντες. Ευχαριστω τον Πανο και του υποσχομαι κερασμενη μπριζολα (την σαλατα μιση-μιση θα την πλερωσουμε)

Ήταν ένας φίλος μου με ένα φίλο του σταματημένοι στα φανάρια σε ένα μηχανάκι, έρχεται ένας γκαζωτός και τους στουκάρει απο πίσω. Ο φίλος μου ευτυχώς τη γλίτωσε με μια γρατζουνιά στην πλάτη ενώ ο άλλος με τρία ράματα στο πόδι.

Λέμε για τα μηχανάκια αλλά υπάρχουν και οδηγοί αυτοκινήτων που δεν πάνε καθόλου πίσω μου φαίνεται.......

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 11:50]

Eπιτελους μετα απο ενα χρονο+ οι αλητες του lab καταλαβαν το λαθος τους και με εκαναν mod...

Eιμαι περηφανος...

Ευχαριστω ολη την διοικητικη ομαδα του lab και ελπιζω να φανω ανταξιος των προσδοκιων σας.

Ευχαριστω το Θεο, την οικογενεια μου, τον Φανη που με στηριξε παρα τον πολεμο που δεχομουν απο παραγοντες. Ευχαριστω τον Πανο και του υποσχομαι κερασμενη μπριζολα (την σαλατα μιση-μιση θα την πλερωσουμε)

Τι πίνεις και δεν μας δίνεις??? :p :p

Σιγουρα. Παρομοιο αατυχημα, επαθε ενας φιλος. Περιμενε σε φαναρι κ καποιος σκαει με 80 χλμ απο πισω.

Αποτελεσμα...Σπασμενα ποδια, ενα σπασμενο χερι και το κερασακι... καρφωθηκε κατι στην σπληνα κ νεφρο (τιμονι η κατι τετοιο -δεν ξερω απο μηχανες-)

Αυτουνού του καρφώθηκε το φρένο στο πόδι.

Πάντως πέρα απο αυτά, πάλι καλά που είχε δίπλωμα. Γιατί αλλιώς δε νομίζω να υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να είσαι ΚΑΙ χτυπημένος ΚΑΙ να πρέπει να πληρώνεις και να τραβιέσαι...

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 14:28]

Τι πίνεις και δεν μας δίνεις??? :p :p

Μεσα απο τον Σωτηρακη και τη νεα του "στολη" νιωθω κι εγω την χαρα του BAN, της κιτρινης/κοκκινης καρτας.... γενικα ολη την μεθυστικη γλυκα της εξουσιας!!:flex:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.