Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από F117

πιφ :p να δεις αμα γράψω με latinikous χαρακτήρες πως θα ξυπνήσουν :p

BUSTED

Καλά φέτος έσκισε η γιορτή...

Drums, αρμόνια, ηλεκτροακουστικες, κλαρίνα....

Γούσταρα που πήγα!

Να δείτε κυριλέ καθηγητή, με πουκάμισο και πουλοβεράκι να πωρώνεται με τη κιθάρα και να ρίχνει ψιλό-overdrives να λιώνετε!!!

Αρχική απάντηση από knight_77

Aντε να παει 17:00 η ωρα να τη κανω απο δουλεια.

Τι κ@λομερα και αυτη σημερα...:X:

Γιατί ωρέ, μια χαρά μέρα είναι :D

Mια χαρα χαλια...:D

Μου εχουν βγει τα ματια με μια πυρανιχνευση παρκινγκ και

το αφεντικο μου να μου ''τηγανιζει'' τα γκουχ γκουχ

Αρχική απάντηση από knight_77

το αφεντικο μου να μου ''τηγανιζει'' τα γκουχ γκουχ

Don't worry, έχεις την πυρανίχνευση :hehe:

Μισό να κατεβάσω το τραγούδι να σου πω. 12χορδη έχει πάντως στην εισαγωγή του wish you were here των Pink Floyd

edit: Κατά μια μεγάλη πιθανότητα ναι αν και πιο χαρακτηριστικά φαίνεται σε άλλα κομμάτια. ’κου αυτό που λέω παραπάνω και θα καταλάβεις καλύτερα.

btw, ωραίο, χαλαρό κομμάτι... :)

Το έχω ακούσει το Wish you were here.

Αχχχχ, μόλις έβγαλα 16 σελίδες λύνοντας ασκήσεις και πρέπει να γράψω έκθεση μεσα σε 1 ώρα, ρε δε γα...ρυφαλλα...:rant:

Μολις ηρθα μουσκεμα απο το κεντρο!!! Αναθεμα το service στο πλαισιο, 45 λεπτα με το ρολοι για ενα msi stick rma ....

Παλι μουσκεμα εγινα!!!

Περασα και εγω απο το πλαισιο σημερα, αληθεια ποτε εβαλαν τα προιοντα για δοκιμη σε αυτο το στυλ?

Ολα τα λεφτα η Sony R1!!!

Δεν ξέρω για Θεσσαλονίκη, πάντως στο Ηράκλειο συνέχεια αλλάζουν τη διαμόρφωση μέσα...

Ωστόσο εξακολουθεί πάντα να υπάρχει το πρόβλημα κίνησης στους στενούς διαδρόμους του καταστήματος όταν υπάρχει αρκετός κόσμος μέσα....

Απορώ πάντως. Στα Multirama που είναι ένα μεγάλο δωμάτιο απλώς, πας, διαλέγεις, πληρώνεις, φεύγεις. Στο Πλαίσιο λίγο κόσμο να έχει δεν μπορείς να κουνηθείς. Έχει επίσης την πολιτική του οτι μέχρι να πάρεις κάτι πρέπει να σου δώσει μια κάρτα ο πωλητής, να την τσεκάρουν στο ταμείο, να τους πας την απόδειξη, να πάρεις το προϊόν, να σου κλείσουν τη σακούλα και να σου δώσουν και τον κατάλογο και την απόδειξη στο χέρι. Ειδικά το τελευταίο είναι σπάσιμο. Το έχω πει 2-3 φορές στις κοπελιές στο ταμείο αλλά λέει λόγω ταχύτητας πρώτα κλείνουν τη σακούλα...

Επίσης μέχρι να πληρώσεις μπιπ τα. ’μα έχει 10 άτομα ουρά στο ταμείο δεν πρόκειται να ξεμπερδέψεις σε λιγότερο απο μισή ώρα...

εμενα μου λες...

Παω στο service

Με στελνει σε εναν τρελο-υπαλληλο

Αυτος μιλαει στο τηλ ακνα 10λεπτο και μου λεει μετα να διαλεξω αλλο mp3

..Εν το μεταξυ φευγει...

-Α Σε ξεχασε (μου λεει) αυτο πο διαλεξες δεν εινα ιδιαθεσιμο

-Τοτε τι το εχετε στην βιτρινα ;

-Ελα τωρα διαλεξε ενα αλλο (ομιλια δειτε... ευγενεια)

-Αυτο ;

-Αυτο θα ερθει σε 3 ημερες

-Πειτε μου ποια εχετε στο καταστημα

-Θα παρω αυτο

-Το εχουμε μονο σε μαυρο

-Καλυτερα τοτε

-Μα αυτο ειναι γαλαζιο

-Ε, ναι δεν πειραζει..

-Καλα, τι να γινει, θα το παρω

Τα σχολια δικα σας

έλα μωρέ και εσύ........αφού το πήρες και δεν πλήρωσες και παραπάνω πάλι ευχαριστώ να λες :-S

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.