Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες

ψάχνω cpu amd x2 4400 ή 4800

υπάρχει κανα e-μαγαζάκι με μεταχειρισμένα?

και αν οχί στην αθήνα που παιζει να βρώ?

thanks

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spresv [Χθες, στις 20:46]

Προφανως οχι, το σχολιο δεν πηγαινε μονο στον παππου. Δεν δικαιολογει κανενας την οδηγηση του, ηταν εκτος οριων. Αλλα επειδη ηταν εκτος οριων επρεπε να τον σκοτωσει?

Για να εξηγουμαι, δεν επικροτω την οδηγηση του, το εχω δηλωσει πολες φορες οτι αυτες οι μ@λακιες ειναι μονο για πιστες, στο δρομο, αργα ή γρηγορα θα σκοτωθεις. Αλλα επισης με εκνευριζει πολυ περισσοτερο η οδηγικη αντιληψη του νεοελληνα που τα γραφει ολα σε επιφανες σημειο της ανδρικης ανατομιας, αδιαφορωντας για τους παντες. "Ελα μωρε, 6¨30 το πρωι ειναι, ας περασω με κοκκινο, σιγα μην ερχεται κανεις..."

Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο συμβάν αλλά γενικά:

Ο μεν με την μηχανή οδηγεί, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή την δικιά του αλλά και των άλλων, εκ πεποιθήσεως (aka για φιγούρα, μαγκιά κλπ) και την ευθύνη την φέρει ακέραια.

Ο δε παππούς (συνήθως) προκαλεί το ατύχημα από αδυναμία σωστής οδήγησης λόγω γήρατος.

Η διαφορά είναι ότι στη 2η περίπτωση ευθύνη φέρει και το κράτος και οι νόμοι του που αφήνουν ανθρώπους σε αυτή την κατάσταση να οδηγούν νόμιμα.

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 22:11]

Αουτς!

Αυτο και αν ειναι γκαντεμια!

εχουν γινει παρα πολλα ατυχηματα με ακοντιο κυριως σε γηπεδα οπου δεν υπαρχει σωστος προγραμματισμος, πχ αλλοι τρεχουν, αλλοι πετανε ακοντιο και αλλοι παιζουν μπαλα στην αλλη ακρη του γηπεδου.

Ρε παιδια ...κατι επαθε ο δισκος μου και οτι αρχειο ειχα το εκανε σαν copy αλλα σε μορφη .exe που δεν κανει τιποτα.....ξερει κανενας κατι?

Καμια φωτό θα βγάλεις ή όλο λόγια. Επίσης και το ασανσέρ παραμένει σε κατάσταση με τους κομπρέσορες κλπ???

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Ρε παιδια ...κατι επαθε ο δισκος μου και οτι αρχειο ειχα το εκανε σαν copy αλλα σε μορφη .exe που δεν κανει τιποτα.....ξερει κανενας κατι?

Rofl, έλα σειρά σου κι εσένα :p

Κάνε κλικ στην υπογραφή μου

Ρε σεις πολυ κοσμος δε ζηταει διπυρινους K8 939 ή ειναι η ιδεα μου?

Εξαφανιστηκαν ολοι απο την αγορα?

Για τους Χ2 θυμαμαι πως ναι. Πανε και τα οπτερονια?

Μαλλον τελευταια στιγμη προλαβα τον 165 :D:D :hehe::hehe:

Έχεις εγκαταστήσει λειτουργικό στον ένα και θες να προσθέσεις τον 2ο ή καθαρή εγκατάσταση ?

Οχι, ολα κενα. (Κατεβασα ενα αρχειο απο το σιτε της gigabyte για το raid και το εβαλα στη δισκετα.)

Αρχική απάντηση από Elpis

Οχι, ολα κενα. (Κατεβασα ενα αρχειο απο το σιτε της gigabyte για το raid και το εβαλα στη δισκετα.)

RTFM .

Καταρχήν, κατέβασε το αρχείο για την δημιουργία δισκέτας με τους οδηγούς, από το site της intel.

Πήγαινε στο integrated peripherals από το bios, και στο sata raid mode επέλεξε το enabled.

Στο reboot θα πρέπει να δεις το bios του raid controller. Πάτα ctrl+I, αν θυμάμαι καλά, επέλεξε τον τύπο του raid και τους δίσκους, κάνε reboot, μπες στο bios φρόντισε σαν 2η boot συσκευή να έχει το raid, κάνε reboot θα ξεκινήσει το setup των win και πάτησε F6 για να προσθέσει τους οδηγούς από την δισκέτα. Να έχεις την δισκέτα στο drive όταν στο ζητήσει, επέλεξε τον driver και από εκεί και πέρα είναι γνωστά πιστεύω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.