Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 21:24]

Στα ΧΡ τον P.o.u.l.o.

Στον στρατό τα έμαθες αυτά ? Ελπιζω τωρα που απολύθηκες[?] να εχεις γίνει άντρας.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Καλα ρε παιδια, πρωτη φορα ειμαι στο 4Gb φαση και μου βγαινουνε ολες οι αποριες...

Ωραια ξεχνωντας το PF το οποιο το φτιαξαμε και συμβιβαστηκαμε οτι πρεπει να ειναι ΟΝ, το γεγονος οτι βλεπει μονο τα 2γιγα τι σας λεει?

Εν τω μεταξυ αυτο το διημερο ηταν του Αγ. φορματιου, και δεν πηγε τιποτα καλα...

Ταλαιπώριο γκράντε!!

Καποια ππρια εχω κανει με τα ports που αποφασισα να ανοιξω στα firewall μου και σερνεται το ιντερνετικο μου συμπαν... Γκαντντεμνκομπιουτερζ

Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e [Σήμερα, στις 23:23]

τι σε πείραξε?

λιγο περιεργοι μου φαινονται οι χαρτες τους και η βιβλιογραφια απο λιγο εως πολυ μεροληπτικη...μπορει να κανω και λαθος βεβαια

Kαι με windows 2003 enterprise μπορεις να δεις 32GB, 32bit ναι. Στα 4GB που βλεπουν τα windows xp περιλαμβανονται ολες οι μνημες, vga, pagefile, caches κλπ αν δεν κανω λαθος.

Αρχική απάντηση από Tsakonas

λιγο περιεργοι μου φαινονται οι χαρτες τους και η βιβλιογραφια απο λιγο εως πολυ μεροληπτικη...μπορει να κανω και λαθος βεβαια

μια χαρά μου φαίνεται, ίσως να έχεις δίκιο αλλά θυμάμαι απο την ιστορία της β λυκείου που έλεγε ότι έφτασε μέχρι τον Σπερχειό και λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη...

Eλεος.... Δεν αντεχω αλλο.... Εχει ξευτιλιστει το θεμα....

Ποτε θα σταματησει να βρεχει?????

----------------------------------------------------------------------

H ΑSUS ειναι σε φορμα :smoke: ....

http://www.techpowerup.com/?31835

----------------------------------------------------------------------

.... οπως και η thermalright

http://www.thermalright.com/a_page/main_product_v2.htm

Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 01:27]

λιγο περιεργοι μου φαινονται οι χαρτες τους και η βιβλιογραφια απο λιγο εως πολυ μεροληπτικη...

αυτη ειναι η ομορφια της ιστοριας, τη φτιαχνεις οπως σε βολευει.
Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 11:22]

αυτη ειναι η ομορφια της ιστοριας, τη φτιαχνεις οπως σε βολευει.

true true!και με τις γυναικοιστοριες γινεται παρα μα παρα πολυ αυτο ....(πχ "ο Ξενοφωντας βαρεθηκε να με ............ και με παρατησε @Ενιωθα ενα κενο στη σχεση μου με τον Ξενοφωντα και τον αφησα....

Αρχική απάντηση από Winters

Δεν το πιασα... :hmm:

u have been rick rolled!!!!!!!!!!!!! lllloooooooolllll!!!!!! :p:P:P:P:P

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

(Πως μπορω να προσθεσω εικόνα με "διορθωση" ? Μεχρι τώρα το έσβηνα και το ξαναποσταρα αν ήθελα να προσθεσω εικόνα, κατι μου ξεφευγει...)

Q:

Διακούσαι πιστωτικό από το πλαίσιο αν επιστρέψεις κάτι χαλασμένο ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ αγορασμένο κανα 8μηνο; Αν ναι το πιστωτικό είναι η τότε τιμή αγοράς ή η σημερινή; Και αν δεν υπάρχει πια σε stock;

ρε παιδιά

6800GT ή 7600GT? τι να διαλέξω; Μία πρέπει να "σπρώξω" και μία να κρατήσω.

Αρχική απάντηση από Snips

ρε παιδιά

6800GT ή 7600GT? τι να διαλέξω; Μία πρέπει να "σπρώξω" και μία να κρατήσω.

7600GT

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.