Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 19:35]

Μα ηταν αναγκη να στραμπουληξω ποδι? Ουτε να το πατησω δεν μπορω γμτ...

Περαστικά φιλε μου....

Σκέψου και τα θετικά πάντως...τώρα έχεις μία καλή δικαιολογία για να μην "σηκώνεσαι" απο τον ΗΫ... :p

Think positive!!!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

εμενα παλι πριν καμια 2 ωρες με κανενα βαθουλωμα το αμαξι με κλειδι:(

Να 'στε καλα. Τωρα διακοπες και να μην σηκωνωμαι απο το pc, κατι δεν μου καθεται :hehe:

Εχει και πολυ αερα και δεν τολμαω καν να παω καμια βολτα μεσα. Ωραια, καλα πανε οι διακοπες...

OMFG

Μην κάνετε κλικ αν δεν θέλετε να δείτε τους ήρωες της παιδικής σας ηλικίας να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι...

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 20:30]

Να 'στε καλα. Τωρα διακοπες και να μην σηκωνωμαι απο το pc, κατι δεν μου καθεται :hehe:

Εχει και πολυ αερα και δεν τολμαω καν να παω καμια βολτα μεσα. Ωραια, καλα πανε οι διακοπες...

Καλα υπάρχουν και άλλα θετικά.... Αν παίρνεις μέσα μεταφοράς μπορείς να απαίτησεις θέση, αν ταξιδεύεις με αεροπλάνο έχεις προτεραιότητα στην επιβίβαση, αν στηθείς σε καμία ουρά στο ΖΑΡΑ μπορείς να περάσεις μπροστά και άλλα... βρε όλα μα όλα ....έχουν και την θετική τους πλευρά...

@def

Τι έπαθες ρε Λευτέρη.... στο δικό σου έγινε?

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 21:11]

OMFG

Μην κάνετε κλικ αν δεν θέλετε να δείτε τους ήρωες της παιδικής σας ηλικίας να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι...

Βρε βρε τα παιδιάααααα.........

Εν τω μεταξύ το σημείο σαν την Πράσινη Γράμμη στην Κύπρο ειναι ... τελείως underground....

Συμφωνω οτι ολα εχουν τη θετικη τους πλευρα, αλλα οταν εχω χτυπησει το ποδι μου σιγα μην παω ταξιδι με αεροπλανο η για ψωνια στο ζαρα (στη Ναυπακτο!). j/k m8

Ασχετο, αλλα σε χωριο 4-5km απο την ναυπακτο, ενεργοποιηση και πληρης προσβαση conn-x σε 3 μερες :blink:

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 21:47]

Συμφωνω οτι ολα εχουν τη θετικη τους πλευρα, αλλα οταν εχω χτυπησει το ποδι μου σιγα μην παω ταξιδι με αεροπλανο η για ψωνια στο ζαρα (στη Ναυπακτο!). j/k m8

Ασχετο, αλλα σε χωριο 4-5km απο την ναυπακτο, ενεργοποιηση και πληρης προσβαση conn-x σε 3 μερες :blink:

ΑΑΑΑ μάλιστα .... και έλεγα τι παέι να πεί όταν ακούω στην τηλεόραση ότι "η Ελλάδα κάνει άλματα στις ευρυζωνικές υπηρεσίες".... :hehe:

Όλα εξηγούνται... :p

Αρχική απάντηση από def

εμενα παλι πριν καμια 2 ωρες με κανενα βαθουλωμα το αμαξι με κλειδι:(

λευτερη βρες τον κερατα και θα σου ρθω με ροποκλειδο να τον συμορφωσουμε...

Αρχική απάντηση από gbak

λευτερη βρες τον κερατα και θα σου ρθω με ροποκλειδο να τον συμορφωσουμε...

που να τον βρω Γιωργη............:( κανενας πιτσιρικας θα ητανε γιατι το βαθουλωμα ειναι απο κλειδι

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 22:17]

που να τον βρω Γιωργη............:( κανενας πιτσιρικας θα ητανε γιατι το βαθουλωμα ειναι απο κλειδι

ρε λευτερη οποιος και να ταν δεν με νοιαζει...πραγματικα εξοργιζομαι με κατι τετοια...ειναι ανεπιτρεπτο...

.............Λευτέρη τι γίνεται επιλεκτικά απαντάς πια?? :whistling .............

Πάντως αυτά γίνονται ....και ειδικά στην επαρχία... Εδώ εμένα στο δικό μου ένα καλοκαίρι στην Λευκάδα είχαν σφηνώσει μια μικρή πρόκα στην εσοχή του κλειδιου στην πόρτα του οδηγού... και ήταν παρκαρίσμένο σχετικά κοντά στο σπίτι μου....

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 22:52]

300 αλογα.....αντε γεια ειναι το μωρο..μεχρι και τους αμερικανους λυγισαμε..πολη καλη δουλεια απο τον κωστα..

Mauros piravlos... ονομα και πράγμα και ο τυπάς.....:banging:

http://www.rx8club.com/showthread.php?t=119944

Ξέρεις σε ποια πίστα είναι?? Καλά ο τυπακος στο τέλος έχει κλ@@@ τελείως μιλάμε... Το μόνο άσχημο στο videaki ειναι ο ήχος που δεν είναι καθαρός στα σημεία που πρέπει ρε γμτ.... για ringtone ότι έπρεπε....

Ενα ειναι το αμαξι ....

Toyota Supra targa '97 .... Ολα τα αλλα ειναι απλα παιχνιδια .....

Συντομα στης οθονες σας :D

Καλα τα αυτοκίνητa... αλλά ο οδηγός κάνει την διαφορά.... τι να το κάνω και το πορσικο αμα μέσα είναι ένας κοκός... :p

Μπα αυτά είναι πολιτισμένα πράματα.Που να πάτε με E21 323....το αυτοκίνητο δεν ισιώνει πουθενά,σε καθε μπαντιλίκι είναι στον αέρα....

Όχι οτι το ΡΧ8 πάει πίσω...

’ντε με το πλάι και όπου παέι:D

Αρχική απάντηση από Hohenstaufen

Μπα αυτά είναι πολιτισμένα πράματα.Που να πάτε με E21 323....το αυτοκίνητο δεν ισιώνει πουθενά,σε καθε μπαντιλίκι είναι στον αέρα....

Πρέπει να μου το χτυπάτει αυτό με την Ε21? :p

Αρχική απάντηση από Hohenstaufen [Σήμερα, στις 00:04]

Τι μου θυμισες τωρα ....... :cry:

Αμα θες να μαθεις τι παθεινουν τα Ε21 που περνανε απο χερια μου ....

Ριξε μια ματια εδω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.