Jump to content



LOTR-Return Of The King


Paxx

Recommended Posts

To θαυμάσιο τέλος της τριλογίας...

η μέση γή στο μεγαλείο της και η μεγαλύτερη μάχη που έγινε ποτε...η πολιορκία της μεγαλύτερης πόλης των ανθρώπων και το τέλος του ταξιδιού των 2 χόμπιτ..

παίδες η ταινία ήταν ΤΕΛΕΙΑ απο την αρχή ώς το τέλος της και απορώ πως και έμεινε ασχολίαστη...

ένα μονο σας λέω...

post-90-1416070683,9249_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ναι: βάλε παντελόνι με φερμουάρ, γιατι τα κουμπιά ανοίγουν εύκολα!! :D :D

ένα σου λέω: στο σημείο που ο Θέοντεν εμψυχώνει τον στρατό του-6000 καβαλάρηδες-και μετά κάνουν επίθεση σε 10000+ ορκς, σηκώθηκα απο το κάθισμα και φώναζα και γω!!!(γιατι το βλέπαμε μόνοι μας χεχε)

Link to comment
Share on other sites

Την είδα την ταινία εχτές. Μου άρεσε πολύ, αλλά κάποια πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενα. Απ' ότι είχα ακούσει βέβαια όλον αυτό το καιρό. Δεν θα τα αναπτύξω τώρα γιατί κάποιοι μπορεί να μην την έχουν δει ακόμα την ταινία. Να περάσει λίγος καιρός.

Link to comment
Share on other sites

Για Αύγουστο άκουσα εγω αλλα δεν ξερω σίγουρα φυσικά.

Η σκηνή που ο Φάραμιρ κάνει ντού δεν ήταν θεϊκή? Το τραγούδι του χόμπιτ και το ποδοβολητό των αλόγων, και οι εναλλασσόμενες σκηνές αυτού και του βασιλιά?

(οχι δεν ενθουσιάστηκα καθόλου :wassat: )

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από cherryman [23-12-2003 και 09:15]

Τουλάχιστον θα τις δούμε στο DVD. Σεπτέμβριο με Οκτώβριο δεν βγαίνει;

hehehe σε screenie υπαρχει ενα κοντα 3 γιγα svcd.....:whistling

Link to comment
Share on other sites

Ε προφανώς απλά ένωσε το mpg αρχείο και ύστερα το έκανε dvd. Big deal

Η μεγάλη...ταύλα ήταν όταν έδειξε την Γκόντορ. Ρε παιδιά έχοντας διαβάσει το βιβλίο και ειδικά την λεπτομερή περιγραφή του Τόλκιν μπορώ να πω ότι οι τύποι πρέπει να μίλησαν με πάρα πολλούς τολκιν φανς σχετικά με την αναπαράσταση της Λευκής πολιτείας. Και προφανώς έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Link to comment
Share on other sites

Και εμένα μου αρεσε αρκετά εως πολύ. Ειναι κρίμα να δει καποιος την ταινία χωρις να διαβάσει το βιβλίο . Ειναι πολλα βασικά σημεια του βιβλίου που δεν αναπτύσονται καθόλου στην ταινία (θα επρεπε να είναι πιο θεατρική και πολύ μεγαλύτερη για να τα αναπτύξει έτσι κι αλλιώς) . Οι μαχες αριστες και στις τρεις ταινίες. Παντως ειναι πολύ "blockbuster" για να ειναι καλη μεταφορά του βιβλιου.

Το μεγαλύτερο ξενέρωμα σε όλες τις ταινίες για μένα ειναι ο Αραγκορν. Αν και εχει το προσωπικό του στυλ , είναι πολύ μακρυα απο τον Αραγκορν που "γνώρισα" στο βιβλίο (και εμφανισιακά). Τωρα που το σκευτομαι και ο Elrod-Agent smith , χωρις να φταίει σε τίποτα εχει συνδεθει πολύ με το ματριξ και μου καθόταν ασχημα.

Απο την άλλη ο φρόντο, ο Σμήγκολ και ο Γκαντναλφ ήταν IMO τέλειες επιλογές/αποδώσεις , και οι λέγκολας, Μερι, Πιπιν Σαμ, Γκιμλι πολύ καλοι .

Το νόημα ειναι διαβάστε το Βιβλίο. Ειναι κρίμα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.