fiestanik Ιανουάριος 17, 2012 #5441 Ιανουάριος 17, 2012 Μια ερώτηση: είναι φυσιολογικό να αργεί να κάνει join σε game παίζοντας multi; Επίσης μου έβγαζε και ένα μήνυμα για disconnection from EA online, αν το θυμάμαι καλά. Να φταίει η σύνδεσή μου άραγε; Υ.Γ. αν δεν είναι σε σωστό Θέμα η ερώτηση ας μετακινηθεί.
gbak Ιανουάριος 17, 2012 #5442 Ιανουάριος 17, 2012 ολα ειναι φυσιολογικα σε αυτο το παιχνιδι,μην αγχωνεσαι.. βεβαια αν την ψαξεις λιγο,θελει στο ρουτερ UPnp σε off,
denz Ιανουάριος 17, 2012 #5444 Ιανουάριος 17, 2012 θελει στο ρουτερ UPnp σε offΑν θες μπορείς να εξηγήσεις τι κάνει αυτό;
gbak Ιανουάριος 17, 2012 #5445 Ιανουάριος 17, 2012 Universal Plug and Playβρες το στο ρουτερ και καντο disable,στο δικο μου το draytek ειναι στα applications.κανονικα θελει να περασεις και τα ports manual μετα,εγω το αφησα ως εχει και ειναι οκ.
Lazy Dog Ιανουάριος 17, 2012 #5446 Ιανουάριος 17, 2012 Ολα τα λεφτα ειναι το γελιο στο τελος [ame=http://www.youtube.com/watch?v=LjO-s-yWGDU&feature=g-u&context=G2d543d8FUAAAAAAACAA]Battlefield 3 Exclusive Man Transporter 3000 - YouTube[/ame]
h4ckerman Ιανουάριος 17, 2012 #5447 Ιανουάριος 17, 2012 Ε τον καμενο , ελιωσα μιλαμε χαχαχα οτι ναναι. [MENTION=560]gbak[/MENTION] καλυτερα το UPnP off? θα το κανω και εγω τοτε.
gbak Ιανουάριος 17, 2012 #5448 Ιανουάριος 17, 2012 τι να πω,σε αλλα games θελει on σε αλλα off,ειναι λιγο χασιμο το θεμα..επειδη ειμαι χωρις pc τωρα και το μονο που μπορω να παιξω ειναι modern warfare 3 στο λαπτοπι,σε αυτο θελει on.δλδ αμα ειναι σε καθε game να αλλαζουμε και τα settings του router,παει το χασαμετο λογικο ειναι upnp off και manual open ports του καθε παιχνιδιου,απο Port Forwarding Guides Listed by Manufacturer and Model - PortForward.com
leonnitt Ιανουάριος 17, 2012 #5449 Ιανουάριος 17, 2012 γεια σας .μια βοηθεια θελω .εκανα ρεσετ τα settings και μετα θελει το δεξι κλικ να το κρατας πατημενο οταν κανεις ζουμ .πως το επαναφερω οπως ηταν ?
Nephiλiμ Ιανουάριος 17, 2012 #5450 Ιανουάριος 17, 2012 Πατας escape settingsHold/toggle ρυθμιση.Αν δεν το βρισκεις κανε reset τα settings.
dunkel_Stern Ιανουάριος 17, 2012 #5452 Ιανουάριος 17, 2012 Αυτός ήταν ο τελευταίος κάφρος που μου κατέστρεψε το game και κοιμήθηκα με νεύρα!Stats & Progression - Punkbuster-SUXX - Battlelog / Battlefield 3btw γιατί δεν βγάζει τα stats του εδώ?Punkbuster-SUXX - BF3 Stats
Athanasios2104 Ιανουάριος 17, 2012 #5453 Ιανουάριος 17, 2012 Τρεις συμβουλές:1) Δοκιμάστε 6x Rifle Scope + Grip + Heavy Barel σε όποιο assault rifle θέλετε και θα με θυμηθείτε.2) Δοκιμάστε P90 (γυμνό) και θα με ξαναθυμηθείτε.3) Βγάλτε τους σιγαστήρες από τα όπλα.
Nephiλiμ Ιανουάριος 17, 2012 #5454 Ιανουάριος 17, 2012 Το P90 ειναι θεριστηρι.Απλα μεχρι Medium αποστασεις.Μετα παει κουκουρουκου.Το 6Χ δεν παιζει να το βαλω γιατι γυαλιζει σαν κωλος γυμνιστη πασαλειμμένος με baby lotion τον Αυγουστο.Τους σιγαστηρες σκοπευω να τους βγαλω γιατι οταν ερθει το πατσακι θα φαω τρελη φρικη.
Athanasios2104 Ιανουάριος 17, 2012 #5455 Ιανουάριος 17, 2012 (edited) Αν παίζεις assault, η λάμψη του 6x που θα δει ο αντίπαλος θα είναι και η τελευταία :triniti:Εκτός αυτού, η 6x σε "ωθεί" από μόνη της να βαράς κεφάλια. Επίσης με το heavy barel, γίνεσαι σαν sniper και για μακρινές αποστάσεις. Από την πείρα έχω δει ότι ο assault πάντα βαράει από medium-long αποστάσεις. Σε medium-long λοιπόν, το 6x θα σας έρθει "γάντι". Από πολύ κόντα βαράς και αζούμωτα. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17, 2012 από Athanasios2104
GruntGR Ιανουάριος 17, 2012 #5456 Ιανουάριος 17, 2012 Τρεις συμβουλές:1) Δοκιμάστε 6x Rifle Scope + Grip + Heavy Barel σε όποιο assault rifle θέλετε και θα με θυμηθείτε. 2) Δοκιμάστε P90 (γυμνό) και θα με ξαναθυμηθείτε. 3) Βγάλτε τους σιγαστήρες από τα όπλα. καλο διαβασμα ~Symthic.com: REAL Battlefield 3 Charts: Damage, Time to Kill, Accuracy, Vehicle, Attachments + Stats and Mechanics
Athanasios2104 Ιανουάριος 17, 2012 #5457 Ιανουάριος 17, 2012 [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION]: Καλά τα stats και τα έχω δει, άλλα μιλάω βάση πείρας (ή μπύρας, όπως παίζει ο καθένας ). Όπως είπα τερματίζω όλα τα όπλα (του assault + engy) και δοκιμάζω όλες τις διόπτρες. Ο συνδυασμός που είπα μου έχει κάτσει τέλεια στα assault rifles. Η αμέσως επόμενη διόπτρα είναι η αμερικάνικη Holo, άλλα αυτήν την φοράω μέχρι να ξεκλειδώσω την 6x
Wizard! Ιανουάριος 17, 2012 #5458 Ιανουάριος 17, 2012 Για εμένα, σχεδόν όλα τα όπλα είναι ίδια ανά κατηγορία και όσον αφορά στο αποτέλεσμα. Γενικά υπάρχει ισορροπία και η επιλογή έχει να κάνει μόνο με το στυλ που παίζει ο καθένας.Εχθές, έπαιζα με το Μ240Β γιατί ήθελα να πάρω το silver star. Μου έσπασε να νεύρα. Παρόλα αυτά, έκανα πολλά kill-streaks. Τα νεύρα μου τα έσπασε γιατί μέχρι να γυρίσεις σε αυτό, να το σηκώσεις και να αρχίσεις να ρίχνεις, σε έχουν πετύχει δέκα διαφορετικοί. Όταν λοιπόν γυρίζεις γύρω γύρω, δίνοντας ammo, βάζοντας c4, μαχαιρώνοντας και δεν είσαι όλη την ώρα με το primary weapon στο χέρι, το συγκεκριμένο όπλο δε βολεύει! Αν όμως αρχίσει να ρίχνει, επειδή έχει και 200άρα γεμιστήρα, είναι όποιον πάρει ο Χάρος. Στην Grand Bazaar, έβγαινα στην ευθεία του διαδρόμου, είτε από A είτε από C, και θέριζα. Άδειαζα τη 200άρα, σκότωνα 4, 5, 6 άτομα, πήγαινα στο πλάι, γέμιζα και πάλι το ίδιο.Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο όπλο. Υπάρχει όπλο που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του καθενός. Μπορεί να υπάρχουν κι εξαιρέσεις φυσικά, αλλά η γενική γραμμή της Dice πιστεύω είναι αυτή.
Nephiλiμ Ιανουάριος 17, 2012 #5459 Ιανουάριος 17, 2012 (edited) Παιδες θα μπει weapon limiter?Για αρχη θα μπει το MAV (αφου ολοι το χρησιμοποιουν για glitches και οχι για να spot-αρουν) και το Mortar(Mortar spam απο βαση)Συμφωνουμε σε αυτο? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17, 2012 από Nephiλiμ
Recommended Posts