Proteas Μάρτιος 5, 2012 #7081 Μάρτιος 5, 2012 P.S Θέλω να δω τι κράξιμο θα φάει η Dice στο ερχόμενο patch, μιας και λένε πως θα γίνει άλλο παιχνίδι, και ας το λένε για καλό. Κουδουνια θα τους κρεμασουν
Lazy Dog Μάρτιος 5, 2012 #7082 Μάρτιος 5, 2012 Τι λετε για Conquest Harcore mode απο σημερα και για κανα δυο μερουλες;;;
Nephiλiμ Μάρτιος 5, 2012 #7083 Μάρτιος 5, 2012 Τι λετε για Conquest Harcore mode απο σημερα και για κανα δυο μερουλες;;; ΝΑΙ! -δεν θα παιζω δεν με νοιαζει-
fiestanik Μάρτιος 5, 2012 #7084 Μάρτιος 5, 2012 (edited) το χώμα θα βαφτεί κόκκινο οπότε δηλαδή αλλάζει το mode σε one shot one kill ή κάπως έτσι; ρωτνάω γιατί δεν έχω ξαναπαίξει Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2012 από fiestanik
Lazy Dog Μάρτιος 5, 2012 #7086 Μάρτιος 5, 2012 (edited) Done! :triniti: Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2012 από Lazy Dog
fOuThErEpErGR Μάρτιος 5, 2012 #7087 Μάρτιος 5, 2012 Done! :triniti: ταφος ομως προς το παρον.....ισως να τσινησουνε μερικοι λογο HC θα δειξει στην πορεια:hmm: ΥΓ:ειναι και νωρις σχετικα!!!!!
Lazy Dog Μάρτιος 5, 2012 #7089 Μάρτιος 5, 2012 Εχω φιλο τον admin ....αν δεν τραβηξει, απλα του το λεω και το αλλάζει
Nephiλiμ Μάρτιος 5, 2012 #7090 Μάρτιος 5, 2012 Δεν ειναι κακες οι δοκιμες παιδακια.Ποιος ξερει.Μπορει ο Αριωνας να ερωτευτει σφοδρα το HC.Eπισης ΕΧΕΙ TEAMKILLS!MUHAHAHHAHAHA!
fOuThErEpErGR Μάρτιος 5, 2012 #7091 Μάρτιος 5, 2012 Απαιτώ να δημοσιευτούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας γειτονοπουλο δεν πιστευω να εισαι ενας απο τους παραπανω:triniti::triniti::triniti:
Lazy Dog Μάρτιος 5, 2012 #7092 Μάρτιος 5, 2012 (edited) Δεν ειναι κακες οι δοκιμες παιδακια.Ποιος ξερει. Μπορει ο Αριωνας να ερωτευτει σφοδρα το HC. Eπισης ΕΧΕΙ TEAMKILLS! MUHAHAHHAHAHA! Οι καμπερηδες πάντως της παρεας νομιζω θα χαμογελασουν :baby:Αν θα το ερωτευθω δεν ξερω, αλλά σιγουρα θα γελασω πολυ 64 ή 32 παιχτες;;;; Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2012 από Lazy Dog
Wizard! Μάρτιος 5, 2012 #7094 Μάρτιος 5, 2012 Δεν ειναι κακες οι δοκιμες παιδακια. Δε διαφωνώ, απλά πάνω που είχαμε το server πίτα όλο το ΣΚ, κάνουμε πάλι αλλαγή... Μήπως θα έπρεπε να περιμένουμε να κάμψει λίγο η επισκεψιμότητα και μετά να κάνουμε άλλη αλλαγή;
WiFi Thief Μάρτιος 5, 2012 #7095 Μάρτιος 5, 2012 (edited) Εχεις το γκαζι στο Axis Z - για να δουλεψει το heavy brake πρεπει να ειναι στην μεση 0 δηλαδη edit WiFi Thief εχεις 2 φρενα σε ενα κουμπι αλλαξε το axis z+ light+heavy brake και βαλτα σε διαφορετικο κουμπι καταλαβα: θα κατεβαζω το throttle axis στη μεση και μετα θα εχω δυο επιλογες: η να φρεναρω κανονικα/κανω hover κατεβαζοντας το εντελως ή θα τον αφηνω εκει και θα παταω το button του heavy brake (το οποιο θα κανω assign σε ξεχωριστο κουμπι, παραξενο, τωρα κι εγω το παρατηρω οτι ειναι στο ιδιο με το hover, σιγουρα το ειχα ρυθμισει αλλιως και δεν ξερω γιατι αλλαξε... ισως απο πειραματισμους μεσα απο το ingame menu) ευχαριστω αδερφε! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2012 από WiFi Thief
Lazy Dog Μάρτιος 5, 2012 #7096 Μάρτιος 5, 2012 Δε διαφωνώ, απλά πάνω που είχαμε το server πίτα όλο το ΣΚ, κάνουμε πάλι αλλαγή...Μήπως θα έπρεπε να περιμένουμε να κάμψει λίγο η επισκεψιμότητα και μετά να κάνουμε άλλη αλλαγή; Βρε αγορι μου αφου το ξερουμε το μυστικο....αν μεχρι το βραδακι δεν κουνηθει μυγα το γυρναμε σε normal conquest ή rush, μπαινουμε 8 γνωστοι and the rest is history Αν θυμασαι τα ιδια λεγαμε και για το rush mode στην αρχη και ειδες τι εγινε μετα..... 64 massacre>32Everyday. 64 it is then :baby:
Wizard! Μάρτιος 5, 2012 #7097 Μάρτιος 5, 2012 Αν θυμασαι τα ιδια λεγαμε και για το rush mode στην αρχη και ειδες τι εγινε μετα... Τα ίδια λέγαΤΕ Εγώ δε διαφώνησα ποτέ με το Rush. Η βασική δική μου διαφωνία ήταν αρχικά στα tickets (ήθελα να είναι 1000) και το TDM/SDM που δεν είναι bf, αλλά CoD... Το ίδιο λένε και μερικοί που διάβασα για το HC. Ότι πεθαίνεις τόσο εύκολα που στην πράξη το κομμάτι στρατηγική πάει περίπατο, αφού το κάνει σχεδόν αδύνατο να φτάσεις και να καλύψεις/κατακτήσεις κάποιο σημείο. Θα δείξει. Όσοι τώρα θέλουν πληροφορίες για τις διαφορές του ΗC με το Normal, ας δουν εδώ.
Lazy Dog Μάρτιος 5, 2012 #7098 Μάρτιος 5, 2012 Τα ίδια λέγαΤΕ Εγώ δε διαφώνησα ποτέ με το Rush. Η βασική δική μου διαφωνία ήταν αρχικά στα tickets (ήθελα να είναι 1000) και το TDM/SDM που δεν είναι bf, αλλά CoD... Το ίδιο λένε και μερικοί που διάβασα για το HC. Ότι πεθαίνεις τόσο εύκολα που στην πράξη το κομμάτι στρατηγική πάει περίπατο, αφού το κάνει σχεδόν αδύνατο να φτάσεις και να καλύψεις/κατακτήσεις κάποιο σημείο. Θα δείξει. Όσοι τώρα θέλουν πληροφορίες για τις διαφορές του ΗC με το Normal, ας δουν εδώ. Ναι βρε καμαρι μου δεν διαφωνω...αλλά γιατι να μην δοκιμασουμε αφου μπορουμε; :fun:
fOuThErEpErGR Μάρτιος 5, 2012 #7100 Μάρτιος 5, 2012 στο hc rules θα παραμείνουν οι ίδοι? ελπιζω πως ναι,αν οχι τα mortars θα πανε συννεφο....:fie:
Recommended Posts