Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

[MENTION=15509]basilise[/MENTION]

ειναι αρκετα κοινο προβλημα να παιρνεις λευκη οθονη και μετα να σβηνει το παιχνιδι.

σε αλλους συμβαινει μονο στο MP, σε αλλους και στο SP. σε αλλους οταν ξεκιναει το παιχνιδι, σε αλλους μετα απο καποια λεπτα.

αλλοι το ελυσαν με αναβαθμιση των VGA drivers, αλλοι δεν ειχανε χωρο στον C:, αλλοι με reinstall απο το origin κλπ

κανε μια αναζητηση σε "BF3 white screen" και θα βρεις πολυ πραμα :(

εγω πιστευω οτι η λευκη οθονη δεν ειναι καποια ενδειξη συνδεδεμενη σε καποιο συγκεγκριμενο προβλημα, απλα νομιζω οτι σε καποιους την βγαζει οταν σκαει το παιχνιδι και σε καποιους οχι.

κανε μια αναζητηση σε BF3 fixes και θα βρεις αρκετα tips για τα crashes...

ΥΓ: [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION]: ευτυχως δεν εβαλες το wake... :T:

YΓ2: απο το πρωι παιδευομαι να πατσαρω το BF2 με το 1.41... :wall: ουτε με τo gentoo δεν ειχα τετοιο μαρτυριο... :p

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

Σημερα θα εχει και B2K to menu

Γιατί άδειασε έτσι ξαφνικά ο ΒΑΖΟς εχθές...; :nothing:

Είχαμε κόσμο σπίτι και δεν έπαιζα, αλλά παρακολουθούσα. Κατά τις 7 το απόγευμα ήταν πίτα, μια ώρα μετά, εντελώς άδειος... Έγινε τίποτα περίεργο;

Γιατί άδειασε έτσι ξαφνικά ο ΒΑΖΟς εχθές...; :nothing:

Είχαμε κόσμο σπίτι και δεν έπαιζα, αλλά παρακολουθούσα. Κατά τις 7 το απόγευμα ήταν πίτα, μια ώρα μετά, εντελώς άδειος... Έγινε τίποτα περίεργο;

Αγνωσται αι βουλαι των παιχτων :hehe:

Ειπα να αυξησω λιγο τα tickets στον bazo....οχι πολυ 1400 μονο :hehe:

Για καποιο λογο εφαγε ενα σκαλωμα χθες και παλι μια φορα σημερα. Δεν ξερω απο τι μπορει να ειναι....εβγαλα ολα τα plugin απο το Procon και αφησα τα απολυτως απαραιτητα...

Για ελατε να δουμε αν συνεχιζει.....

edit: Για να μαζευομαστε σιγα σιγα....3-4 ατομα θελουμε ακομη

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog

Χθες έπαιζα σε sqdm και μαχαίρωσα έναν Alex_broke_bad 3-4 φορές, αλλά στα στατιστικά φαίνεται να του έχω πάρει μόνο ένα dogtag. Γιατί αυτό? :hmm:

Μηπως επειδη 1 (σετ) dogtags φορουσε σε ολο το ματς? Δηλαδη 1 σχεδιο dogtags του πηρες αλλα 4 φορες.

Εκτος αν εννοεις που λεει :received x times επρεπε να λεει +4 times αλλα λεει +1?

Μηπως επειδη 1 (σετ) dogtags φορουσε σε ολο το ματς? Δηλαδη 1 σχεδιο dogtags του πηρες αλλα 4 φορες.

Εκτος αν εννοεις που λεει :received x times επρεπε να λεει +4 times αλλα λεει +1?

Ναι, λέει +1!

Μάλλον για αυτό τα knife kills μου είναι αρκετά περισσότερα από τα dogtags μου... :getlost:

Γιατί έχει τύχει μερικές φορές να σκοτώσω κάποιον με μαχαίρι, χωρίς όμως να πάρω tags, αλλά σίγουρα δεν είναι τόσες πολλές όσες η διαφορά kills με dogtags

Από οτι έχω παρατηρήσει πολλές φορές - κρατάει 1 dogtag ανα round (ανεξάρτητα πόσες φορές πήρες το dogtag του ίδιου αντιπάλου)!!!:wall:

Ούτε αυτό πρέπει να είναι, του πήρα dogtag σε Seine, Tehran και Firestorm!

εεεεετσι, καλα να παθετε οι συλλεκτες σκυλομενταγιον :p

μακαρι να κανουνε nerf ή να καταργησουνε εντελως τα μαχαιρια (μιλαω ως παθων :o) , αν θελετε να σφαζετε να πατε να παιξετε shogun 2 ή κανα rome total war... :p

ειδα μηνυματα στον bazo οτι μου πηρατε τα dogtags και θα τα ανεβασετε στο... facebook :slap:

σιγα μην τα ανεβασετε και στο myspace ή στην wikipedia ρεεε :hehe:

δεν μασαμε :p