Dellodas Posted February 4, 2004 #1 Share Posted February 4, 2004 Κόλλησε χθες το βράδυ και δεν πόσταρε με τίποτα. Σήμερα το πρωί την έβαλα πάλι μπρος και βγάζει το εξής μήνυμαBad bios checksumstarting bios recovery checking for floppy...floppy not foundchecking for cd-rom...Τι έγινε ακριβώς και τι να του βάλω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Posted February 4, 2004 #2 Share Posted February 4, 2004 Το χάλασες ε; lol Βάλε το CD-rom που συνόδευε την μητρική ή ακόμα καλύτερα κατέβασε το τελευταίο stable bios βάλτο σε μια δισκέτα με το όνομα p4p800.rom κι άστο να το φτιάξει μόνο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted February 4, 2004 #3 Share Posted February 4, 2004 Αυτό το μήνυμα μου το έβγαλε πολλές φορές κατά την διάρκεια πουσαρίσματος, δεν χρειάστηκε να κάνω αυτό που λέει ο DJD(το οποίο δουλέυει βέβαια), απλά clear cmos ήθελε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Posted February 4, 2004 #4 Share Posted February 4, 2004 Μερικες δεν θελει καν clear cmos. Σβησιμο υπολογιστη και τροδοφοτικου, πατημα του power button 2-3 φορες και μετα asus is back. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Posted February 4, 2004 Author #5 Share Posted February 4, 2004 Λοιπόν το μεσημέρι θα δοκιμάσω με τη σειρά, πρώτα τη συμβουλή του Soki, μετά του RootX και αν δεν πιάσει τίποτα κάνω αυτό που λέει ο DJD. Και βλέπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Posted February 4, 2004 #6 Share Posted February 4, 2004 Σωστα λεει ο Soki και γω αυτο κανω οταν κολλαει.Delloda αυτο το ειχα παθει σε μητρικη με P3. Μετα απο overclocking δεν μποταρε με τιποτα και ηθελε να ξαναπερασω το bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted February 4, 2004 #7 Share Posted February 4, 2004 Αρχική απάντηση από Dellodas, πρώτα τη συμβουλή του Soki, μετά του RootX και αν δεν πιάσει τίποτα κάνω αυτό που λέει ο DJD. Με βρισκεις συμφωνο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Posted February 4, 2004 #8 Share Posted February 4, 2004 Και σ ε μενα εχει συμβει οταν επαιζα με το μεμτεστ85 και ειχα κανει 20 απανωτα ρεμποοτ..Εκανα αυτο που ειπε ο σοκι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Posted February 4, 2004 Author #9 Share Posted February 4, 2004 Τελικά ξαναδούλεψε μόνο με την συμβουλη του DJD, αφού δεν άναψε με τα πρώτα δυο κόλπα έβαλα το cd και ξαναπέρασε το bios. Τώρα ακόμα και στα default κάνει restart, πέρασα το τελευταίο bios αλλά πάλι έχω πρόβλημα. Παράξενα πράγματα. Μετά σου λένε πάρε ιντελ είναι εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted February 4, 2004 #10 Share Posted February 4, 2004 Θελει να περασεις μερικα bios απο παλια η να φλασαρεις χωρις καμια παραμετρο καπως ετσι το λεγανε σε ενα ξενο φορουμ για να πας απο το πρωτο στο τελευταιο bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Posted February 4, 2004 Author #11 Share Posted February 4, 2004 Τελικά βρήκα τον υπεύθυνο του προβλήματος, Zyxel 630 prestige!!! Έβαλα χθες βράδυ την adsl και το μόντεμ μου τα διέλυσε όλα. Για να επιβεβαιώσω την θεωρία μου έβαλα την σύνδεση στον 2.6 με την 4PCA3+ και μου έκανε ακριβώς τα ίδια Οπότε δεν φταίει η κακομοίρα η asus, τζάμπα της τα έψελνα όλη μέρα. Το κακό είναι ότι δεν κατέβηκε τεχνικός της vivodi να μου φτιάξει την σύνδεση, τα έκανα όλα μόνος μου όποτε το πιο πιθανό είναι ή να κάνω εγώ λάθος ή να χρειάζομαι άλλα drivers. Θα δείξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Posted February 5, 2004 Author #12 Share Posted February 5, 2004 Και το σίριαλ συνεχίζεται, χθες το βράδυ μετά από μελέτη στο adslgr κατάφερα να σετάρω την σύνδεση σωστά και να την κάνω sharing στο δίκτυο. Όλα καλά μέχρι τις 2 το πρώι χωρίς καμία επανεκίνηση οπότε και αφήνω το pc ανοιχτό με default settings, συνδεδεμένο και πάω για ύπνο. Το πρωί το βρίσκω κλειστό, πατάω το start καμία αντίδραση, clear cmos ξαναπατάω καμία αντίδραση, μπουνία στο κουτί και start καμία αντίδραση, βγάζω δίσκους, μνήμες, vga, cd-rom αφήνω μόνο cpu ξαναπατάω... καμία αντίδραση. Το μεσημέρι βάζω άλλο τροφοδοτικό καμία αντίδραση. Βάζω έναν 2.4b στην μητρική που έχω καβάτζα, καμία αντίδραση. Η μητρική μάλλον μας εγκατέλειψε, 2 μέρες άντεξε συνολικά. Ακόμα δεν ξέρω τι κάνει η cpu. Πολύ πίκρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.