Jump to content



Παρισι--->Διαμονη που?


pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Γεια σας παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας...

Λοιπον θα παω με εναν φιλο στο Παρισι...θα μπορουσατε να μου πειτε που ειναι καλα να μεινουμε (κεντρο,κοντα μετρο,φαγητο)

Μιλαμε για 28-30 Ιουνιου...Μας νοιαζει να κανουμε μονο εναν υπνο και να φαμε το πρςινο του ξενοδοχειου τιποτα αλλο, γιατι ολη την ημερα θα την βγαλουμε εξω...

Συμφωνα με λιγο ψαξιμο που εκανα οι τιμες παιζουν κοντα στα 125€ για 2 νυχτες με 2 ατομα που σημαινει 30 και κατι ευρω ανα ατομο την μερα....ειναι μια καλη τιμη...

Απλα δεν ξερω σε ποια περιοχη ειναι καλα δηλαδη να μην κανουμε ωρα για να φτασουμε στο κεντρο...:)

Link to comment
Share on other sites

Αν το πρωινο του ξενοδοχειου ειναι continental και οχι μπουφες καλυτερα πηγαινε παρε πραγματα και φτιαξε μονος σου, η φαε στο δρομο ενα γαλα, ενα κρουασαν βουτυρου κλπ.

τσεκαρε σε gare du nord εχει πολλα και φθηνα τριγυρω για αυτο που θελεις, υπνο,τουαλετα σταθμος εντελως διπλα για αεροδρομιο, κεντρο, ντισνευλαντ, λονδινο να μην χανεις χρονο.

φαγαδικα καφετεριες ανοιχτα μεχρι αργα.

3 μερες παντως θελεις πολυ basic προγραμμα και με στρατηγικη του κασπαροβ για να αποφυγεις ουρες, να προλαβεις μην κλεισουν, να κανεις τη βολτα σου και να μην εισαι με την ψχ στο στομα.

Link to comment
Share on other sites

ναι οι συγκοινωνιες γενικα ειναι πολυ μπροστα εκει περα.

προτεινω να παρεις το ημερησιο εισητηριο για το καραβακι hop on-hop off λεγεται και να ξεκινησεις 9 η ωρα πας παναγια ανεβαινεις πανω να δεις θεα, μπαινεις και μεσα, αν εισαι κατω απο 26 δωρεαν, μετα μπαινεις καραβακι βγαινεις πυργο (να πας πρωι να μην περιμενεις τιποτα 2ωρα) μετα ξανα καραβακι πας λουβρο, μετα περπατας αν θες σαμπς ελιζε μεχρι την αψιδα (σου φαινεται διπλα αλλα θα κανεις 50 λεπτα να πας) ανεβαινεις και εκει δωρεαν οπως πριν, αμα γουσταρεις πας και στη λα ντιφενς με τους ουρανοξυστες για μια περιηγηση απλα (αμα σε τρωει ακομα μπορεις να ανεβεις και εκει στην ταρατσα της αψιδας) (λα ντιφενς να ειναι μερα οταν πας ακομα) και μετα γυρνας πισω.

επομενη μερα ξεκινας πρωι για ντισνελα να την ξεπεταξεις πριν περιμενεις και εκει τιποτα 2ωρα και σου μενει το απογευμα για βολτα με ποδηλατο στην πολη αμα γουστερνεις παλι και εχεις καρτα χρεωστικη πιστωτικη με το τσιπ ασφαλειας, οπου παιρνεις το ποδηλατο και το αφηνεις οπου θες στα εκατονταδες μερη που εχει μεσα στο παρισι και γυρνας με μετρο αν τα εφτυσες.

την επομενη μερα πας σατο ντε βερσαιλλες πρωι προς μεσημερι κανεις τη βολτα σου, εχει και σταρμπακς εκει αν θες, και γυρνας και κανεις παλι βολτα (γκαλερι λαφαγιετ ας πουμε) μεχρι να εχεις πτωση μεταταρσιου απο το περπατημα.

δες booking.com κλεινεις και με χρεωστικη

Link to comment
Share on other sites

Τσέκαρε το traverlstories.gr.

Καλό φόρουμ και όσοι γράφουν εκεί θα σε κατατοπίσουν ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Φυσικά μετά booking.com, venere.com κτλ κτλ...

Link to comment
Share on other sites

Να ζήσετε και καλούς απογόνους :hehe:

Βρε κακε ... μαζι θα παμε με τον Παστελ και τον Aριστειδη για το ΜΟΑ 2010 .

4 μερες disneyland με την MSI ... και λεμε να κατσουμε αλλες δυο για να δουμε και κανενα αξιοθεατο . :D

Ολο στο πονηρο το μυαλο σας ... :innocent:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.