Jump to content



"Το SVCD είναι DVD"


dfragos

Recommended Posts

Καλά, τελικά εδώ στην Ελλάδα μας κοροϊδεύουν τελείως. Πήγα και εγώ να πάρω το φοβερό DVD σήμερα της Ελευθεροτυπίας, Discovery Channel και τέτοια.....

Το παίρνω λοιπόν, το ανοίγω και και βλέπω μέσα ένα δισκάκι CD. Καλά λέω, θα είναι μόνο αυτή την φορά και την άλλες θα είναι DVD. Ξεφυλίζοντας την εφημερίδα κοιτάζω την διαφήμιση για τα εν λόγω "DVD" και βλέπω ότι τελικά προσφέρουν SVCD. :wassat:

Μπορείτε να δείτε τι λέει με μικρά γράμματα.....

Μήπως πρέπει να τους στείλω το πρότυπο του DVD να το διαβάσουν και να μάθουν τι είναι DVD και τι όχι; Μας πουλάνε και φούμαρα από πάνω "DVD με το Discovery Channel".

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

post-80-1416070761,3295_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα δεν είναι η ποιότητα, το θέμα είναι ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο. Και αν το θες και αλλιώς δεν μπορούν να προσφέρουν ένα προϊον με αυτό τον τρόπο μόνο και μόνο για να πουλήσουν φύλλα....

Link to comment
Share on other sites

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ DVD ( TO KANONIKO ENOΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΡΦΗ VCD ..XAAXXAXA..) ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ DVD EXEI 1.5 EURO ENΩ ΕΝΑ CD 20 ΛΕΠΤΑ ,... H EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΧΕΙ 1 ΕURO ΑΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ..... ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΗΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΟΡΦΕΣ DVD ->>>> VCD.....XAXAX .... ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ...

Link to comment
Share on other sites

το cd κοστίζει 50 δραχμές και το dvd 100 δραχμές

μιλάμε για ασημένια απο κάτω δισκάκια δηλαδή βιομηχανικής παραγωγής

είχε ειπωθεί και απο το ΡΑΜ οταν ξεκίνησαν να δίνουν DVD και είχε ακριβύνει το περιοδικό

εξάλλου το ποσό που πληρώνεις ποτε δε φτάνει να πληρώσει το κόστος και να βγάλουν και αυτοί αρκετά ητς διαφημίσεις τις υπολόγισες? το οτι μπορει να είναι δωρεαν ως περιεχόμενο μη σου πω επιδοτούμενο λόγω αμοιβαίας διαφήμισης?

δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τις γυφτιές που κάνουν

Link to comment
Share on other sites

Καλά, το πώς βγάζουν τα λεφτά οι εφημερίδες είναι μεγάλο θέμα. Αν έψαχνες πάντως εφημερίδα την προηγούμενη βδομάδα (Ελευθεροτυπία, Βήμα) δεν θα έβρισκες. Η Ελευθεροτυπία του Σαββάτου εξαντλήθηκε από τις 11 το πρωι στην Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο επειδή είχε "DVD" μέσα.

Το RAM έχει κάνει και έχει πει πολλές πατάτες. Πώς δικαιολογείς τις συνεχείς αυξήσεις στην τιμή του; Εγώ προσωπικά αν πάρω το RAM, τα άρθρα που θα διαβάσω θα μου πάρουν γύρω στην μία ώρα να τα διαβάσω. Θα δώσω δηλαδή 7 ευρώ μόνο και μόνο για να ξεφυλλίσω ένα έντυπο και να πάρω τρία CD τα οποία αν το σκεφτείς μάλλον διαφημιστικά είναι......(Το DVD έφυγε αλλά η τιμή έμεινε).

Link to comment
Share on other sites

Οι τύποι απλά εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι τόσο το SVCD όσο και το DVD είναι mpeg2. Από εκεί και πέρα μιλάμε καθαρά για ΄΄ έξυπνη ΄΄ απάτη.

Όσο για τις εφημερίδες έχουν πάρα πολλούς τρόπους για να βγάλουν λεφτά. Π.χ. τα κόμματα που υποστηρίζουν με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Εγώ αυτό που θέλω να δω είναι αν τελικά βγει η ΝΔ πόσο θα παχύνει ξαφνικά μέσα στον επόμενο χρόνο π.χ. ο Τύπος της Κυριακής...

Link to comment
Share on other sites

το VCD και SVCD δεν μπαίνει με σκοπό την εξαπάτηση αλλα την συμβατότητα σα να λέμε sivx η .avi που νόμιμα παίζει στα επιτραπέζια συστήματα.

αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής: υπάρχουν περισσότερα επιτραπέζια DVD-PLAYERS απο ότι DVD-ROM υπολογιστή? πάλι στο κλάσιμο εμεις με τα PC και ας τα έχουμε συνδεδεμένα σε καλυτερες οθόνεσ η τηλεοράσεις.

αλλα και DVD να δίνανε ελληνικής ραφής (ARCADIA) με ασημένια επίστρωση και χωρητικότητα κάτω απο 4,5GB πάλι ******* ποιότητα θα είχαν οπότε

ΕΝΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΠΣΙΦΙΑΚΙ ΙΚΟΝΑ +ΔΗ ΚΙΝΟΥΜΕΝΙ ΤΑ ΑΡΓΚΙΣΟΜΕΝΑ ΔΟΥΜΕ

μετα σου λεει HOME THEATER

να το παρω ναι τι να προβάλω δε μου είπανε όμως.....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από DarkSagaαυτο που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής: υπάρχουν περισσότερα επιτραπέζια DVD-PLAYERS απο ότι DVD-ROM υπολογιστή? πάλι στο κλάσιμο εμεις με τα PC και ας τα έχουμε συνδεδεμένα σε καλυτερες οθόνεσ η τηλεοράσεις.

Θες να πεις οτι το VCD δε παίζει σε DVDROM; Παίζει κανονικά..

Link to comment
Share on other sites

θέλω να πω πως γνώμονας είναι η συμβατ΄τοτητα με τα deck και όχι η ποιότητα αλλιώς καλύτερα να δίνανε divx που σε δεδομένο χώρο έχει καλύτερα αποτελέσματα

ξέρω οτι το PC παίζει τα πάντα

Link to comment
Share on other sites

Καλά δεν νομίζω να πάρεις κάποιο δισκάκι που να παίζει σε DVD-PLAYER και να μην παίζει σε DVD-ROM, άρα αυτό που θα προσέξουν είναι να είναι συμβατό με τα πρώτα.

Link to comment
Share on other sites

Ότι και να βάλεις σε υπολογιστή θα παίξει. Η πλάκα είναι ότι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν υπολογιστή και έχουν μόνο επιτραπέζιο DVD player θα βρεθούν ουσιαστικά με ένα άχρηστο CD στο χέρι. Τουλάχιστον αυτούς ας τους σέβονταν αντί να βάλουν μια ηλίθια παρατήρηση με μικρά γράμματα περί ασυμβατότητας κάποιον players με τα SVCD.

Αλλά και η ποιότητα του CD σκίζει. Στο DVDROM της Sony απλά σέρνετε ενώ στο CDRW της Ricoh έχει σπαστό ήχο. Για να δούμε και το image που έφτιαξα με το blindwrite. Ας είναι καλά τα daemon tools.....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.