Jump to content



Περίεργο πρόβλημα με τροφοδοτικό


kallileo

Recommended Posts

Πήγα να φτιάξω ένα PC σήμερα...Είχε ένα Premier 550W του Πλαισιού. Το βάζουμε, πάει να άναψει το PC και μετά από κάνα 1-2s σβήνει. Βάζω το 480W Tagan που έχω για τα τεστ. Όλα ΟΚ. Δουλέυει κανονικά. Υποθέτω ότι έχει πρόβλημα το PSU. Στέλνω τον άνθρωπο στο Πλάισιο να το αλλάξει και του λένε αυτοί ότι δουλεύει κανονικά. Τέλος πάντων του είπα να πάρει ένα Chieftec σαν σίγουρη λύση. Το βάζει στο PC ξανακάνει τα ίδια.

Λογικά πρέπει να είναι κάποιο θέμα με την Mobo που είναι MSI(δεν θυμάμαι το μοντέλο) με ένα 5600+ Χ2 πάνω. Το Tagan είναι και σχετικά παλιό(4 ετών).

Έχεις κανένας άποψη για το θέμα...

***Κάποιος να το μεταφέρει στο σωστο TOPIC..

Link to comment
Share on other sites

Ε δεν ήξερε ο άνθρωπος είδε το Premier και το πήρε...το θέμα είναι ότι όυτε το Chieftec δουλεύει. Το Tagan από την άλλη είναι ATX12V 1.3 αλλά το Chieftec πρέπει να είναι πιό καινούργιο. Ίσως να παίζει κάποια ασυμβατότητα εκεί...

Link to comment
Share on other sites

Ειχα και εγω τετοιο προβλημα αλλα με toughpower850w και evga mobo.Αλλαξα 2 ιδια τροφοδοτικα αλλα τιποτα.Τελικα ανακαλυψα οτι κατι επαιζε με το 24πινο του τροφοδοτικου.Η λυση που βρηκα ηταν να παρω ενα http://cgi.ebay.co.uk/20-24-pin-ATX-Power-Supply-Adapter-Convert-PSU-Cable-/280461647741?cmd=ViewItem&pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item414cd11f7d

με το οποιο δουλευει κανονικα.Και να πω οτι με ενα πιο παλιο thermaltake 550w δουλευε αψογα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.