Jump to content



Ρολόι παλμογράφος


Havic

Recommended Posts

Hello, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ρολόι που να μετράει τους παλμούς της καρδιάς, έχω βρει κάποια στο ίντερνετ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά, ιδιαίτερα στην κατηγορία τιμών που κοιτάω λιγότερα από 50€.

Με ενδιαφέρει να έχει τα βασικά δλδ ώρα, χρονόμετρο, παλμογράφο, Μέγιστος/Μέσος/ελάχιστος καρδιακός ρυθμός, καλό θα είναι να είναι και αδιάβροχο (για ευνοήτους λόγους), δεν μου έρχεται στο μυαλό κανένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό.

ΔΕΝ με ενδιαφέρει να έχει μετρητή καύσης θερμίδων, γραφική παράσταση, ταχύτητα, απόσταση, gps (θα τρέχω είτε σε διάδρομο είτε σε στίβο οπότε ξέρω την απόσταση), βηματομετρητή.

Μερικά ρολόγια συνοδεύονται με ζώνη στήθους, τα υπόλοιπα που δεν έχουν πρέπει να την αγοράσεις extra, πρέπει να ακουμπήσεις με το δάχτυλο κάποια επιφάνεια τους ή μετράνε τους σφυγμούς από τον καρπό? να πώ την αλήθεια η λύση με τον καρπό είναι η ιδανικότερη για μένα.

Έχετε κάποιον για να μου προτείνεται? γνωρίζεται κάποια καλή μάρκα να προτείνετε ή χάλια μάρκα για να αποφύγω? plz πείτε γιατί είμαι άσχετος...

Μερικά υποψήφια είναι:

Easytouch ET-8103 MENUETT 15-30€

REEBOK PREMIER RUN RS-I 45€

ciclosport CP 16IS 50€

ciclosport Cp 13IS 40€

ciclosport CP 12L 35€

Sigma PC 15 55€

Sigma PC 9 45€

Sigma PC 3 33€

Οι μάρκες Garmin, Suunto,polar είναι εκτός budget.

Link to comment
Share on other sites

sigma pc15 θα σε υπερκαλυψει.

επισης η ζωνη στηθους του ειναι συμβατη με σχετικα νεους διαδρομους οποτε μπορεις να φορας και μονο αυτη και να βλεπεις απο την οθονη τους παλμους σου.

4 χρονια δεν εχει παθει τιποτα και το λουρακι του πολυ εργονομικο.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την απάντηση, από ότι κατάλαβα είσαι ευχαριστημένος, το PC15 με το CP13is είναι οι δυο τοπ επιλογές μου μέχρι στιγμής, μετά ακολουθούν τα CP12L και τέλος το PC9, το CP16IS απορρίπτεται, τα Easytouch και ρεβοοκ δεν έχω ψάξει τι λειτουργίες έχουν.

Να σε ρωτήσω ξέρεις αν είναι ακριβή η μέτρηση του σφυγμού ή αν "χάνει"? π.χ., έχεις μετρήσει το σφυγμό σου και με κανένα άλλο μηχάνημα ταυτόχρονα?

Η ζώνη σε ενοχλεί και ξέρεις αν πλένετε? φαντάζομαι ότι ο μετρητής/πομπός θα είναι αποσπώμενος.

Link to comment
Share on other sites

το εχω μετρησει ταυτοχρονα με το διαδρομο, δεν ξερω ποιο πηγαινε σωστα αλλα που και που ειχαν μια αποκλιση +-5.

δεν ενοχλει η ζωνη αν τη σφιξεις σωστα και πλενεται.

η γνωμη μου ειναι οτι αξιζει τα λεφτα για τις λειτουργιες του.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα έκανα κίνηση για να πάρω τον Sigma PC-15 τελικά δεν το είχαν, βρήκα τον PC-9 στα 70€ :haha: και στο site του ίδου μαγαζίου έχει 45€!! μάλιστα όταν του είπα την τιμή ο πωλητής μου απαντάει ένα Αποκλείεται WTF!!! (δεν αναφέρω επίτηδες κατάστημα, σιγά μην του κάνω και διαφήμιση εκτός αν κάποιος ενδιαφέρεται που δεν το κόβω..), τεσπα βρηκα τον reebok αρχική τιμή 70€ στα 60€ με την έκπτωση 48€ στο internet... και τον Polar fs2 στα 80€ αλλά είναι λίγο off budget... θα πάω σε άλλο ένα κατάστημα και αν δεν...τότε παραγγελιά από το internet.

Άσχετο η ciclo sport δεν πρέπει να είναι πολύ γνωστή εταιρεία.

Link to comment
Share on other sites

Πάρε τον Polar, μπορεί να είναι λίγο ακριβότερος αλλά αξίζει τα παραπάνω χρήματα.

Μακριά από ciclosport κατά τη γνώμη μου, 7 στους 10 παλμογράφους που έχω δει έχουν χαλάσει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.