Jump to content



Θέλω Web camera!!!!


greekfragma

Recommended Posts

Γεια χαρα παιδες.

Εδω και καιρο σκεφτομουνα να αγορασω μια Webcam αλλα λογω εξεταστικης καθυστερουσε το πραμα.Σε καμια 10αρια μερες εχω κενο(καθ οτι 2πλη η εξεταστικη...μπουχουυυ:'( )

Επισης θα ξεκινησει και το μοταρισμα της υδροψυξης μου και θα την χρειαστω αμεσα για να σας στελνω φωτογραφιες απο το ολο συστημα κλπ κλπ.

Οποιος γνωριζει κατι ας μου δωσει τα φωτα του.Διαθετω περιπου 60ευρωπουλα.

Εαν υπαρχει βεβαια και καμια μεταχειρισμενη που να ειναι αξιοσεβαστη σε επιδοσεις εννοειται οτι θα προτιμηθει,οποτε ρωτηστε κανα γνωστο αμα θελει να ξεφορτωθει καμια καμερα.Αυτα για την ωρα.Περιμενω...............:jump: :jump: :jump: :jump:

Link to comment
Share on other sites

εχω μια philips toU cam 640x480 φωτογραφια και 350χ240 video

δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος,

οι αισθητηρες της philips ειναι πολυ χαλια,

52 ευρω την ειχα παρει,τωρα θα ειναι καπου στα 35

αλλα πααρε καμμια logitc αμα βρεις

Link to comment
Share on other sites

εγω σου προτεινω creative pccam 600 (εχει βγει και νεοτερο μοντελο) ειμαι πολυ ευχαριστημενος και λειτουργει και σαν φωτογραφικη με φλας για τις διακοπες!!!εξωτερικα ειναι σαν μια φωτογραφικη 16mb μνημη για ριξε της μια ματια στην creative

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ παιδες για το γοργο της απαντησης.και γω για creative ψηνομαι.πιστευω σαν μαρκα ειναι οτι καλυτερο για πολυμεσα σε υπολογιστες.βεβαια υπαρχει και η logitech που ειναι παρα πολυ καλη και αυτη σαν εταιρια.περιμενω κι αλλες γνωμες και θα δουμε...........

ευχαριστωωωωωωωωωωωωω:worship: :worship: :worship:

Link to comment
Share on other sites

Αν δε σε ενδιαφέρει η δυνατότητα να τη χρησιμοποιείς ως ψηφιακή (όπως αυτή που προτείνει ο overclocked) κοίτα και την Creative NX PRO..Εγώ έχω την απλή NX και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Η PRO είναι ακόμα καλύτερη (ανεβάζει 1024χ768).

Link to comment
Share on other sites

Μετα απο ωριμη σκεψη και λογω ελλειψης φωτογραφικης μηχανης(ημαρτον!!!!!) αποφασισα να τσιμπησω την συγκεκριμενη καμερουλα της Creative.

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.601053

Ξερω οτι ξεφευγω στο οικονομικο αρκετα(2πλασια λεφτα για την ακριβεια) η αληθεια ειναι ομως οτι φωτογραφικη μηχανουλα δεν ειχα για τις διακοπες οποτε.......

Ακουω γνωμες(εαν υπαρχει καπου αλλου φθηνοτερα και αν καποια αλλη στα ιδια λεφτα ή πιο κατω θα κανει καλυτερη δουλεια):cool:

Link to comment
Share on other sites

..............................ok overclocked...................

νομιζω με επεισες με την απλουστατη απαντηση σου.επειδη προς το παρων θελω να μονταρω την υδροψυξη μου μαλλον θα παρω την καμερουλα την επομενη εβδομαδα.:cool: :cool: :cool:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ είδα την εικόνα μιας webcam creative και έμεινα άφονος ! Μπορεί να τραβήξει και με χαμηλή φωτηνότητα δωματίου και κάνει παρακάλώ μόνο 30 ευρώ φυσικά μιλάμε για μικρή εικόνα όταν την κανεις μεγαλύτερη με interpolation γίνεται σκατά.Τέλος πάντων αυτή που λέω εγώ είναι μία άσπρη η πιο απλή της creative. Δεν σου τη συνηστώ αλλά πιστεύω ότι αξίζει για τα λεφτά της, αν πάρεις μία καλύτερη creative πιστεύω θα μείνεις ευχαρηστιμένος, διότι διαπίστωσα ότι τελικά μετράει ο φακός και όχι τα πίξελ !

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ειναι Τ Ε Λ Ε Ι Α.................................................

Ο Π Ο Ι Ο Σ Σ Κ Ε Φ Τ Ε Τ Α Ι Ν Α Α Γ Ο Ρ Α Σ Ε Ι WEB CAMERA-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ Ν Α Π Α Ρ Ε Ι Τ Η Ν PC880 Τ Η Σ CREATIVE................................

M A M A E I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

καλα μιλαμε οτι βγηκε αψογη.τραβαει και κατι φωτογραφιες εκτος σπιτιου τρομερες.

ενα πραγμα θα πω.αξιζει καθε ευρω που κανει.οποιος διαθετει τοσα λεφτα θα του ελεγα να μην συμβιβαστει με καμια αλλη στα ιδια ή κατωτερα λεφτα!

εχω πωρωθει πολυ ασχημα.εχω δαγκωσει λαμαρινα με την συγκεκριμενη καμερουλα:inlove:

Link to comment
Share on other sites

Καλές "πόζες" φιλαράκο.

Φαίνεται πως σου έχει τραβήξει την προσοχή.

Δες σαν hobby την φωτογραφία.Θα σε " τραβάει " λίγες ώρες μακριά από το PC ( χε χε , μέχρι να φτάσει η ώρα της επεξεργασίας των photos , και...printing time ).

Καλορίζικη και πάλι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.