Jump to content



ολα τα λεφτα!!!


mktheater

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από mktheater

ενταξει καταλαβα.για κατι τετοιο μονο αν κερδισουμε το τζοκερ.χαρα σε αυτον που τα εχει και τα αξιοποιει:(

Χαχα, αστειεύομαι... απλά, έχει την τάση να συστήνει τα απίστευτα, και ήθελα να σε προετοιμάσω, :p

Link to comment
Share on other sites

Χε χε , σοβαρευτείτε boys.

Μην τρελλαθούμε.Εξάλλου αν κάποιος πει το ποσό το οποίο διατίθεται να δώσει , δεν νομίζω να του έχω προτείνει ποτέ κάτι εκτός των ορίων που θέτει.

Στο θέμα μας:

Εγω δεν κατάλαβα: Τον αγόρασες , ή σκεφτεσαι να τον αγοράσεις?

Θες να αγοράσεις ολοκληρωμένο ενισχυτή για home cinema?

Πόσα λεφτά θες να δώσεις , για τι χρήση?

Υ.Γ. Αν τον αγόρασες , καλορίζικος & καλοάκουστος.

Καλό κομμάτι είναι.

Link to comment
Share on other sites

τον εχω εδω και εναμιση χρονο περιπου ειναι ενα μικρο κτηνοςκαι κανα δυο φορεσ μονο τον εχω τσιτωσει και ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΑΛΑ!!!!!!

Υ.Γ κοστισε 680ευρωπουλα.τα εσκασα ζεστα ζεστα αλλα το ευχαριστηθηκα.το προσεχω σαν τα ματια μου.ευχαριστω για τα καλα λογια

Link to comment
Share on other sites

Εαν και τα εχω παρατησει καιρο με το αθλημα λογω χρηματων κυριος , ο ενισχυτης ( χωρις να τον εχω ακουσει ) θεωρουνταν απο τους κορυφαιους...Για την μαρανζ βεβαια εχω πολυ καλη γνωμη για τα players της και οχι για τα ενισχυτικα αλλα μια χαρα φιλε πιστευω ειναι το κτηνακι σου.Προσωπικα εχω μεινει στο δικαναλο ακομα οταν καποτε παρουμε και καμια καλη Οθονη ανω των 29" γιατι η 14αρα μου δεν ειναι για αυτα ισως παλι μπω στο παιχνιδι.Το δικο μου rig ειναι με κατι technics αρκετα παλια ο ενισχυτης ειναι παλια καραβανα σε ταξη Α το player αρχιζει και τα παιζει τα ηχεια ηταν ενα ζευγαρι BOSE ( παρολιστηκαν)ενω τωρα ειναι κατι σεξουαλικα canon τα οποια τα αγορασα απο τον Κορασιδη ενα απογευμα σαν βασεις ηχειων προς 25000 χιλιαδες.Υπαρχει και ενα tuneraki .Στο πατρικο βρισκεται παροπλισμενο το Linn και το MKII και ενας προ προ ενισχυτης για την MC κεφαλη ιδιοκατασκευη.Τα πολυκαναλα τα εχει αναλαβει ποια η Audigy και τα 7.1 της Creative.....

Καλοδουλευτος λοιπον και κανε τους γειτονες να νοιωσουν και αυτοι τους καλυκες απο τα πολυβολα στο ματριξ .......:p

Link to comment
Share on other sites

Η Marantz είναι λατρεία - αν εξαιρέσεις την περίοδο 1970-1980 που παλινδρομούσε μεταξύ ιαπωνίας και άλλων χωρών (για τα εργοστάσια εννοώ). Πάντως τα τελευταία χρόνια όχι μόνο προσφέρει κορυφαία ποιότητα αλλά και τίμια σχέση απόδοσης/κόστους. Μην ξεχνάμε επίσης οτι είχς βγάλει ο ίδιος ο Saul Marantz ο ιδρυτής της τον καλύτερο ίσως ραδιοφωνικό δέκτη (αν και κάποιοι πιστευουν οτι ο καλύτερος ήταν ο McIntosh 7 νομιζω). Αρκεί να αναφέρουμε το γεγονός ότι είχε παλμογράφο (!!!!!!) για να διαπιστώνεις την παραμόρφωση του σήματος από τον πομπό μέχρι το σπίτι σου , καθώς επίσης και ανεξάρτητο εξωτερικό τροφοδοτικό για να μην εισάγεται θόρυβος από το δίκτυο ηλεκτρισμού... Μετά απ'ολα αυτά πιστεύω οτι δικαολογημένα το skin που έχω βάλει στο WinAmp είναι το Classic Marantz :worship:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.