Jump to content



ΜS OUTLOOK ΜΕΣΩ LAN?


Reselie

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες,

Εαν καποιος ξερει χρειαζομαι μια πληροφορια για ενα mailbox που χρειαζομαστε στην δουλεια μου.

Δουλέυω σε ενα γραφειο οπου ειμαστε 20 ατομα.αυτο που θελω να κανω ειναι να εχουμε εναν τροπο επικοινωνιας για τυχον μηνυματα που πρεπει να μεταφερουμε.Δεν θελω τα mail accounts να χρειαζονται internet για να δουλεψουν οποτε μενουμε σε οποια λυση μεσω lan....

Και ερωτω.. Ειναι δυνατον να δουλεψουμε το ms outlook 2007 μεσω mail server που θα στηθει τοπικα? τι θα πρεπει να προσεξω στους παραμετρους του και τι ρυθμισεις να κανω στον outlook? Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια...Επισης πως θα ειναι οι ονομασιες των mail ? (πχ kurkubithas@?)

Link to comment
Share on other sites

Βρεθηκε λυση,εστησα (για οποιον ενδιαφερεται) εναν free mailserver(συγγεκριμενα τον hmailserver) και δουλεψε με domain τυπου *@mypc.mydomail.local επειδη δουλευουμε με proxy και δεν βγαινω εξω απο το τοπικο δουλεψα τοπικα και μονο.δεν στελνει και δεν δεχεται τιποτα εξωτερικα του δικτυου ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.