Jump to content



Seeding after format


deNordic

Recommended Posts

Γεια χαρα! Εχω την εξης απορια και θελω αν ξερει καποιος να μου την λυσει.

Γινεται μετα απο format να βαλω το utorrent να συνεχισει να seedarei ενα αρχειο; Αν ναι πως;

Link to comment
Share on other sites

απο την στηγμη που κανεισ φορματ νομιιζω χανεισ τ παντα!!!κ εσυ δεν περιμενες λιγω:p

Μα δεν εκανα format ακομα, απλα ρωταω για να ξερω. Το αρχειο που θα κανω seed εννοειται οτι θα το αποθηκευσω σε αλλο σκληρο και θα το επαναφερω οπου χρειαστει...

Link to comment
Share on other sites

Εάν δεν έχεις το αρχικό torrent αρχείο, αλλά έχεις τα δεδομένα, τότε ξανακατεβάζεις το torrent, το κάνεις stop κατευθείαν, μετά πας δεξί κλικ, advanced -> set download location, και του δίνεις τη διαδρομή όπου υπάρχουν τα δεδομένα του torrent. Τέλος πατάς το force recheck και είσαι έτοιμος (μπορεί να χρειαστεί να πατήσεις start χειροκίνητα).

Link to comment
Share on other sites

Το πιο εύκολο που σκέφτομαι (αν είναι μόνο ένα αρχείο) είναι να βρείς το torrent που το κατέβασες και μόλις στήσεις το pc ξανά να το βάλεις να κατεβαίνει και να του υποδείξεις τον φάκελο που είναι ήδη σωσμένο το αρχείο.Έτσι απλά θα κάνει ενα check και μετά θα συνεχίσει το seedάρισμα.

edit: με πρόλαβαν ^^

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.